Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu moški prevara svojo gospodinjo

moški prevara svojo gospodinjo

tudi iz ljubezni do nje…..

se strinjate, kajne?

leta letijo - iščem stevardeso

ja, če ima tako kot jo ima matjaž1…..ji v bistvu dela uslugo, da se zunaj izprazni, pa ne svinja po njej:))) če ji to pač ne paše in se ji zdi….nenormalno…

Če je žena zelo zadovoljna z možem, če je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pozoren, ljubeč in dober do nje, in če ona smatra, da sexata dovolj, in da je to dober sex…potem….zlata medalja tistemu, ki bo zmogel še izven katero zadovoljit:)))
Če zmore, da nobeni ne bo nič manjkalo, potem js mojmu takoj dovolim skokov …kolikor zmore:))))

(sam ne poznam ženske, ki je deležna dovolj pozornosti od možeka, kolikor je zanjo dovolj seveda, ne po njegovih kriterijih:))))

pa si vse napisala, kaki mora možek biti?!..ahahah

nikjer nisem zasledil, kakšna naj bo spoštovana……..a ženska ne more svojeu princu na konju enostavno dat?????

ja js nisem kriva, če ti ne da:))))

pr nas to počnemo obojestransko 🙂
še svoj živi dan ni bilo treba prosit al pa se zgovarjat:)))
ko se začne to dogajat, bi js šla po papirje za sporazumno ločitev….ker se nisem poročila zato, da bi imela topel dom in da bi kuhala za 4:))))

vsak po svoje:)

naš ata so rekli: ” kakor si boš postlala, tako boš spala”

o decih je govora….o princih gospodinjskih sanj…

tud jest ne poznam nobene žesnke, ki bo morala prostiti?…zanimivo kajne……….kje pa je enakopravnost?

o ja, pa obstajajo ženske, ki….one bi, pa on nebi….vedno več jih je in so potem potencialne pacientke takih kot si ti…”ko on bi, pa ona nebi”

ljubi bogec je za vse poskrbel, pa še diskretni ste potem bolj, ker vendarle imate še otroke..

izkušena gospodinja??……opažam……škoda…..

ti rabiš kako….neumno, zaplankano in razočarano…ki bo komaj čakala nogce dat narazen:))))

Sam ne vem, če še kje rastejo take;) da bi padle že na par besed…kako sem dober, kako rad bi sexal, kako obvladam obdelavo ženske, kako imam velikega….:))))
Bo treba bit že bolj “konkreten”

same uhe so me…no?

imam občutek, da me ti res zelo ljubiš?..hhaha

kaj rabiš uhe??

si vajen, da te tvoje bejbe vlečejo za uhe?

js tega ne delam, so me učili, da to ni dobro….da lahko poškoduješ človeka, če ga vlečeš:)

tudi paše malo grobosti?..s.e ti ne zdi?

o seveda, sam men glih za ušesa nekako ne ….sede:)))

raj po ritki;)

gospe, ki si to drznejo…….komaj čakam, da me ena našeška…končno…..

bi ti..res?

nisi sam razočaran…si tudi….neizživet in neizkušen!
in pol te uči ena, ki je sexala samo z enim v svojem lajfu:)))))

Seveda! kER JO IMA TAKO RAD JO ČUVA , da se ne iztroši.
:)))

New Report

Close