Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako čez vikend zaslužiti vsaj 100€?

Kako čez vikend zaslužiti vsaj 100€?

Kot že v naslovu sprašujem, kako čez vikend zaslužiti vsaj 100€, ker jih nujno potrebujem? Pa prosim brez predlogov tipa pojdi se prodajat, itd. Resno sprašujem, ja eno smo v stiski.

Od kje si in kaj znaš?

In še ena pogosta napaka v zvezi z zaimkom KJE: Od kje pa to jemlješ? Iz kje si?
Pravilno: Od kod pa to jemlješ? Od kod si?

http://www.amebis.si/nasveti/nasvet-kje-in-kam

Tlacenje silaze, s traktorjem, Kozjansko. Takoj. Ce te zanima, ti sporocim st. na zs. Dobro placilo.

PObrskaj po omarah, domovanju in prodajaj na Bolhi – garant uspeh…

Jaz te vedno rada berem in te tudi zelo cenim, ampak zdajle si me pa kar malo razočarala:(( Od KJE si???? Nič kaj bolje kot “IZ KJE si”, podobna reč.
Od kod, od kod, od kod, porkafiks no.
Pa nikar ne zameri, sem ti rekla, da si mi sicer zelo všeč:))

si moški?
po Pohorju plačajo od 20 do 25 eur na uro, če jim pokosiš s silkarco

In še ena pogosta napaka v zvezi z zaimkom KJE: Od kje pa to jemlješ? Iz kje si?
Pravilno: Od kod pa to jemlješ? Od kod si?

http://www.amebis.si/nasveti/nasvet-kje-in-kam%5B/quote%5D

A to so zaimki ????

Sem ženska in razna dela s traktorji in drugo mašinerijo ne pridejo v poštev, ker s tem nimam izkušenj.
Sem s Koroške.

In kaj znaš? Pospravljati? Likati? 100 evrov v enem vikendu ni tako enostavno zaslužit. OK, mogoče, če bi šla pospravljat kakšno hišo, to bi se pa dalo. Ženske, ki pospravljajo po hišah, računajo od 8 evrov na uro naprej, če bi delala kakšno generalno čiščenje v eni veliki hiši ali celo v dveh hišah, bi se dalo.

Oddajaš stanovanje oz. hišo preko airbnb. Dobiš lahko več kot 100 evrov. Sama se čez vikende preseliš domov oz. h komu.

Me zelo veseli kako ste ljudje iznajdljivi. Si bom skušala zapomniti ideje, če bi bognedaj kdaj bila v taki stiski ali kdo od mojih.

Povprašaj v kaki gostilni ali kmečkem turizmu tam ravno ob vikendih potrebujejo dodatno pomoč. Moj brat ima kmečki turizem in hodi ena gospa pomagat v kuhinjo in prinese več kot 100 eur domov če dela oba dni.

Za čiščenje dobim 100€ na dan 🙂

Če vas je več, imaš najbrž tudi moške pri hiši? Zakaj potem ne opravilom na Pohorju?
Potem pa tako povej: kakšno delo ponujaš, da bi zaslužila 100 evrov? Da vidim, če prideš v poštev za mojo ponudbo.

Ste se že zmenili ?

Dejansko se ti splača generalno čistiti hiše, za vikend dobiš več kot 100. Če si fleksibilna in se ti ni težko peljati do večjega mesta, je možnosti še več. Odpreš brezplačno osebno dopolnilno delo in se lahko mirno oglašuješ po medijih. Srečno, res ti želim, da čimprej kaj najdeš.

Ali imate v bližini kakšno zastavljalnico, bolšji sejem, starinarnico, zlatarno,… Morda lahko kaj vrednega prodate, npr. zlate verižice,…

Poker je zakon.
Zaslužiš krepko čez 100 € …

P.s.
Sem ženska in raje igram poker, kot čistim stanovanja.

Verjamem, stave tud -)

Zgubiš pa krepko čez 1.000 € …

V petek si se spomnil/a. da nujno rabiš 100€ čez vikend?
Daj no.

V salomonov oglasnik poglej tam kjer ponujajo zaposlitev za eroticne masaže v lj…komot bos zasluzila 100eur na dan

Sem ženska, doma s Primorske. Karkoli. Sobota in nedelja na razpolago.

New Report

Close