Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ste kdaj, vsaj na trenutek…

Ste kdaj, vsaj na trenutek…

…omedleli med orgazmom?

Sprašujem vse, zanimajo me pa predvsem moški, ker za ženske vem, da se kar pogosto dogaja…

Pri meni se je to zgodilo že večkrat, lahko povem, občutek nepozaben, ampak vedno drugačen!

pojma nimam o tem:)

sam slišala sem:)

Strokovnjaki pravijo, da moški med orgazmom vedno za trenutek izgubijo zavest. Zase ne vem, takrat sploh ne razmišljam o ničemer

Meni se je le vrtelo od kvalitetnega sexa.

vrti se, ker gre vsa kri v tisti organ:)

Točno tako Mirelči:-)Se je tebi tudi kdaj zavrtelo od super sexa?

saj, občutek je podoben, le da se še malce stopnjuje in si na trenutek nekje drugje, ali pa v popolni temi…tega še ne vem, ker takrat tudi meni ne deluje ta zgornja glavca…

no pol sem tudi js izgubila zavest….če misliš tisti občutek, ko ne veš….kje si…:)

sem mislila da pa padaš v nezavest tako, da te morajo potem oblivati, kot je dr. rugelj opisoval….kaj takega pa še nisem doživela:)

vrti se pa vedno, še nekaj časa potem ja:) dobro da smo večinoma na postelji;)

uh, mora pa biti super občutek. Jaz upam, da bom vsaj res 1x doživela orgazem, pa čeprav brez omedlevice.
:))

Doživela:))))))
Večkrat
Ko se je to zgodilo prvič, me ljubimec na koncu začudeno vpraša: ti, a je tebe mal zmanjkal? Čist je bil presenečen. S tem, da ima veleiiiiik izkušenj:)))))

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Pikica. veš, da boš. Jaz sem ga po 17 letih zakona. Žal ne z možem:(((((

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Orgazem in omedlavica-kaj lepšega!!

🙂

Poljub je kralj dotikov

Le kvalitetna zadovoljitev je ključ do pravega norega orgazma.

Uh, srečko… imaš pa srečo, da si do sedaj še vedno prišel k sebi 🙂

… hehe, Srečko ostaja Srečko, čeprav ni bilo vedno tako…

New Report

Close