Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Donacije forumu?

Donacije forumu?

Primoz,

ker sem z nekaterimi moderatorji in njihovimi vsebinami na forumu izjemno zadovoljna, posredovane so kratko, jedrnato, hitro, korektno (ne glede na diagnoze – slabe/dobre), sem gospodu doktorju Janezu Kersniku zastavila vprasanja, kako ga lahko nagradim, njega direktno, ki odgovarja brezplacno ali morda forum, pa potem uredite vi v skladu z vaso hierarhijo in dogovorjenim sodelovanjem.

Torej: kako? Kam lahko nakazemo prostovoljne prispevke, seveda v okviru nasih zmoznosti?

Manca
(pod tem imenom se skriva nekdo, ki bi ga verjetno zadnjega postavil v v vrsto za kaj takega.. 🙂

Manca,

vesel sem bil vašega sporočila, saj se vsi zavedamo kakšno delo opravljajo naši strokovnjaki. In to brezplačno.

Moramo se zavedati, da nikoli ni ničesar brezplačno, vedno se poplača, vendar ni vse v denarju, če pa obstajajo kakšna sredstva, pa jih z veseljem uporabimo za njih.

Ker se zavedamo, da ni moč zaračunavati in tega tudi ne želimo, smo odprli Zavod Med.Over.Net , ki pa lahko zbira donacije in prispevke, lahko pa postanete tudi član in vaš letni prispevek gre v sklad podpore sistemu med.Over.Net in njihovem delu.

Ni potrebno nakazovati astronomne zneske, če ste zadovoljni z njihovim odgovorom (če vstrajate, tudi lahko) dovolj je droben prispevek in dokaz, da cenite njihovo in naše delo. Ta sredstva ne bodo obogatela njihovih življenj, z veseljem pa bodo cenili to, da je marsikomu mar za to kar počnejo.

Vsa zbrana sredstva se tako namenijo za delovanje sistema in za njih osebno. Kako? V načrtu imam akcijo, nakup prenosnih računalnikov, ki jih bodo dobili v uporabo. Stare so namreč ze odslužili. Uredimo jim tako ali drugače njihove osebne komunikacijske kanale in povezave. Plačil je veliko vrst.

Seveda pa za vsakršno plačilo potrebujem kar nekaj sredstev. Kot sem rekel, ni nujno, da direktno prejmejo denar, da se jim zahvaliti tudi na drugačen način.

Prepričan sem, da ne samo vam, ampak še komu drugemu naš sistem koristi in je zadovoljen z našim delom in delom strokovnjakov. In najmanj kar lahko naredite, da greste na pošto ali banko in postanete član Med.Over.Net-a. Lahko ste tudi anonimni, z veseljem se vam bomo zahvalili.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primoz,

tocno to je bil moj namen. Zahvaliti se na na nacin, ki ga zmoremo, ki ga obuctimo, ki nas osreci, ce ga opravimo, ce obcutimo veselje soljudi. Ce smo zadovoljni, ce komu lahko naredimo kaksno “malo sreco”, ce ga pohvalimo, ce mu lahko kako pomagamo, nenazadnje pa v teh casih tudi, ce mu lahko kaj prispevamo, kar bo koristno uporabil za svoje delo. In forum je Veliko delo. Vecje, kot smo vsi skupaj v zacetku pricakovali. Pri zdravju, ki ga z denarjem ne moremo kupiti, je to se toliko bolj izrazito.

Torej kot receno: se bom vclanila, bom pa tudi nekaj prispevala zato, ker menim, d aje tako prav, da forumu in vsem, ki ga ustvarjate tudi nekaj vrnem(o) za vse, kar nam dajete!

lep pozdrav
“Manca” 🙂

Manca,

lahko rečem samo to, da sem vesel, da obstajajo tudi takšni, ki javno povedo kaj jim je pri našem sistemu všeč.
res je tudi, da nisem naredil nobene posebne akcije okoli članstva in donacij.

Predvsem pa gre za pripadnost in pozornost.

Saj vsi vemo, da ni važno kakšno delo opravljamo, za vse je potreben denar.Če ga bomo imeli bomo veliko lažje še kaj več naredili.

Zagotovo pa je moja največja želja, da se tako ali drugače zahvalim vsem strokovnjakom, ki so mi pristopili na pomoč in to že več ko 4 leta.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Mogoče pa bi bilo dobro narediti malo akcije, vsaj okoli članstva. Nekateri smo že toliko časa “tu gori”, da se že samo po sebi razume, da smo”vaši” – prijava pa služi le “evidenci” 🙂

Žana, res je kar praviš,

bom naredil akcijo in poiskil pridobiti čimveč članov. Seveda ste “naši” saj so tudi strokovnjaki “vaši” in kot sem rekel, težko poplačamo to kar počnejo in težko zaračunavamo vam, ker je to pač tehnično velik problem, smo se odločili za članstvo.

če kdo meni, da smo naredili nekaj dobrega in meni, da bi bilo prav, da kaj plača, lahko to stori sedaj, lahko s članarino, lahko pa kar tako.

Čačun je odprt in načinov je veliko.

Verjamem pa, da marsikdo misli, kako služimo s tem sistemom, saj to poslušam vsak dan. Moram povedati, da ne pokrijemo niti stroškov s tem oglaševanjem. Vsak bo rekel, pa jade! Lahko samo odgovorim, pa vi dajte.

Kakorkoli obračamo besede, vedno pridemo do enake ugotovitve. Ali kdorkoli od vas kaj plača sistemu za uporabo in za nasvete?
Lahko mi samo verjamete, da se ne pokrijemo in da strokovnjaki resnično delajo zastonj. A mislite, da bi kdo delal še naprej, če bi jaz služil bajne denarje? Po moje bi imeli kmalu zadosti. Ker pa ni potrebno verjeti meni, lahko vprašate njih.

Ja, bom naredil kakšno akcijo. pa naredili analizo, koliko je res pripadnih članov. Samo toliko kolikor je v vaši moči, mislim da 500 sit na mesec, ni preveč.

Primož

New Report

Close