Splash › Forum › Starševski čvek › kateri sir najboljši za pico? kateri sir najboljši za pico? nina3 12.10.2006 ob 09:57 zadnji odgovor 12.10.2006 ob 18:46Bom vprašala še tule:Včasih jem kje pico in je sir kao full dober na na jej – tako da sem prepričana, da je kakšne druge vrste kot pa kje drugje. Jo spečem tudi doma, pa še nikoli nisem zadela takega sira kot ga imajo v kakšni piceriji! Kakšen sir naj dam na pico? Prijavi Citiraj Odgovori Sasheen 12.10.2006 ob 10:01 zadnji odgovor 12.10.2006 ob 18:46jaz mešam navaden sir (samo gaudo ne dam nikoli gor, pa rastlinskega) z mozzarello Prijavi Citiraj Odgovori nina3 12.10.2006 ob 10:03 zadnji odgovor 12.10.2006 ob 18:46A mozzarela je tisti v pvc vrečkicah, ki je pakiran v kroglicah? Prijavi Citiraj Odgovori m. 12.10.2006 ob 10:06 zadnji odgovor 12.10.2006 ob 18:46lahko kupiš tudi v kosu, ta je za pizzo bolj primerna. Prijavi Citiraj Odgovori majav 12.10.2006 ob 10:07 zadnji odgovor 12.10.2006 ob 18:46Jaz uporabljam mozzarello. Pa ne tisto pakirano ampak “navadno” naribam. Dobiš pri sirih. Prijavi Citiraj Odgovori ****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal. frtzhj 12.10.2006 ob 10:07 zadnji odgovor 12.10.2006 ob 18:46v hoferju imas naribano mozarello ravno za pizzo…. Prijavi Citiraj Odgovori Cveka 12.10.2006 ob 10:55 zadnji odgovor 12.10.2006 ob 18:46Mozzarella je zakon! Ljubljanske mlekarne imajo pakirano v kosu. Prijavi Citiraj Odgovori lepček 12.10.2006 ob 11:03 zadnji odgovor 12.10.2006 ob 18:46Mozzarela v krogcih ali pa v kosu, mešam s kakim “navadnim” sirom (jošt, gauda…..ampak več mozzarele).lp n Prijavi Citiraj Odgovori Gusarka 12.10.2006 ob 11:20 zadnji odgovor 12.10.2006 ob 18:46Pri nas se trenutno najbolj obnese Ribani sir od LM, je mešanica poltrdih in trdih sirov za pizzo. Pride na vrhu lepo zapečen, notri pa maslen. Prijavi Citiraj Odgovori Lianna 12.10.2006 ob 11:42 zadnji odgovor 12.10.2006 ob 18:46Kadar je sir boljši gre za mozzarello. Prijavi Citiraj Odgovori ------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=) tejcap 12.10.2006 ob 18:46 zadnji odgovor 12.10.2006 ob 18:46pri nas zmešamo gaudo, ementaler (lahko laščan), pa mozzareloMateja Prijavi Citiraj Odgovori Vroče ta hipstoritev omogoča Objavi