Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nakup 1.9 dizel avtomobila 2005 letnik

nakup 1.9 dizel avtomobila 2005 letnik

nakupujemo avto.
a bi kupovali nemškega dizla z 1.9 motorjem in blizu 300.000 kilometrov.
Pravijo da so 1.9 najbolj zanesljivi avtomobili.
gledamo pa letnik 2005 prvi modeli a4 2005.
ali so mogoče vseeno prvi modeli 1.9 težavni pri 2005 letniku.
Kaj se lahko pričakuje pri dizlu.
injektorji so generalna obnova če pride do tega 400eur en je pa 100eur turbina obnova pa tudi 300eur.
no niso ne vem kaki stroški, če imaš dizla, kaj bi vi.
hvala vam.

Jaz imam seata 1.9tdi 100km isti motor pomoje.. Prevoženih imam 200kkm do zdaj dobenih težav

Zakaj pa kupuješ tako stara jajca? Boš samo po servisih hodil in imel stroške. Kupuj raje nekaj 3-4 leta starega, če že novega nočeš.

jaz bom kmalu prodajal Toyoto avensi 2,0 dizel, karavan, 160 000 km toyote so zaenkrat tok tok res kar zanesliuve, kot gre glas.

Koliko denarja pa si pripravljen odsteti za tak avto? Tukaj je en lep primerek s samo petdeset tisoc prevozenimi. Pa se enega s sto petdeset sem nasel tukaj. Kar je nad 200 tisoc km pa so cene tam okoli 2.500-

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Spet pozabili zaklenit racunalnisko sobo?

jest bi ti svetoval dve stvari:
1. naj ti predloži račune servisev (tudi če ni delal na pooblaščenem, tako veš da je bilo olje redno menjano)
2. pelji se z lastnikom (on naj pelje) in to z mrzlim motorjem. Če bo dokler se ne zgreje motor vozil v nizkih obratih potem ga pravilno uporablja in je turbina OK, drugače pa zna biti problem pri 300k turbina, sklopka in vztrajnik. To pa je ponavadi drag špas.. Sam sem dal par let nazaj passata 1.9 od sebe pri 310k in je turbina delala kot pri 200k, ker sem vedno pazil, da se zgreje motor na delovno temp. potem ji lahko piješ kri do onemoglosti, samo ogrevanje in ohlajanje turbine je treba narediti pravilno

.https://youtu.be/_DvXjmqilX8?si=vpJQac1KRoQfPR-t

20 let star audi sploh če je A4 tudi jurja evrov ni vreden.

Naivneži !

Temo iz leta 17 so vam podtaknili  vi pa komentirate, navadite se gledati datume !

Jaz imam renault dizelaša 1.9 dci. Dobrih 200 000 kilometrov in motor ne daje znakov, da bi bil kaj utrujen. Mogoče je problem malo s podvozjem, ampak to je že neka druga zgodba.

Sem opazil. Nič zato. Stari avto se bodo vedno kupovali.

New Report

Close