cena kurilnega olja kje dobim
Malo pogooglaj, saj imajo brezplačne tš:
– Petrol, 080 2266 – cena 0,77 €/liter (ali 0,85 €/l) – ne vem katera cena je v veljavi trenutno
– OMW, 080 2332 – ne najdem cene
Meni je lani uspelo, da sem se zmenila, da so mi ga pripeljal kakšen dan kasneje, ko se je nabralo nekaj naročil za naš konec. In mi ni bilo treba plačat prevoza.
Mislim, da je bil Petrol.
Ker na te številke 080…… se ti oglasijo dispečerji. On točno vidi, kdo in za kam je naročil olje.
Če je ‘človeški’, pošten……. in če to dovoli “prašičjereja pri koritu” se lahko zmenite.
Jaz sem prosila :-), da preveri, kdaj peljejo v naš konec…. in naj še meni ‘usput’ nalijejo okoli 800 litrov!
Jasno, da če pelje po npr. Tuhinjsko dolino v štiri bajte, da prevoza ne more /ne sme/ vsem zaračunat.
Ne vem – meni je lani uspelo. Tudi šofer je med tankanjem v cisterno je omenil, da je dobil ‘ukaz’, da ne računa dostave. Pa sem čist en navaden daržavljan.
Plačam zmeraj z gotovino in čao!
In še na nekaj bodite pozorni, ko pripelje cisterna bred hišo.
– vedno poglejte tisti točilni meter, da je na NULI!! V vozilu!
– prej izklopite peč in bodite ves čas s tem šoferjem, ki tanka!!
– skupaj poglejta po tanjkanju, koliko je na natankal!!
Meni je (pred leti, danes se ne pustim več nategnit!!) ponujal še eno tekočino…. bla bla, da mora bit za boljše izgorevanje…… za ene 2,5 €!
Sem kolebala…. ne vem……. in šla v bajto po denarnico. Ko pridem nazaj, je rekel, da jo je kar vlil.
“okej” – pllačujem, on sedi v tovornjaku…….za sedežem je imel nekaj praznih plastičnih flaš te tekočine!!!
Hinavsko! Kdo mi garantira, da je res vlil tekočino? Ali je samo pokazal že 10x prazno plastenko??
Vseh muh so polni tudi ti majstri – pogodbeni razvozači!