Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek paysafecard – paypal

paysafecard – paypal

zanima me če je možno dati paysafecard na paypal račun in kako. ?

Direktno se mi zdi, da ne, obstaja pa obvoz. Pri PaysafeCard si naročiš predplačniški MasterCard, katere zapitek se poplačuje iz sredstev na tvojem PaysafeCard računu, vendar te letna članarina košta 10€. To kartico boš pa zagotovo lahko sparil s Paypalom.

Takole med brati, ceneje te pride predplačniški MC (virtualna je lahko celo zastonj) pri Revolut, obvezno potrebuješ le telefon z iOS ali Androidom ter možnost, da jo polniš z bančnimi nakazili SEPA z bančnega TRR, ki je odprt na tvoje ime.

Zdravo, kartica Revolut je pa zanimiva. Ali lahko tudi prejemaš plačila na ta račun, ali samo plačuješ z njo? Hvala

Ne, prejemanje plačil načelno ni mogoče. Samo z računov, ki so odprti na tvoje ime. V nasprotnem primeru odbijejo neko provizijo in ostanek nakažejo nazaj. Ne gre niti tako, da na bnačnem šalterju izpolniš UPN in plačaš z gotovino. Nekaj se izgovarjajo na angleške zakone o pranju denarja…

Račun si lahko polniš tudi z drugo kartico, ki pa mora biti spet tvoja in jo je potrebno verificirati na enak način kot v Paypalu. Poleg tega za plačilo s prave kreditne kartice (tista, kjer mesečno porabo plačaš naslednji mesec) poberejo 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} provizije.

Zato pa ti brez problema lahko drugi uporabniki Revoluta nakazujejo na tvojo telefonsko številko.

Za prejemanje plačil bi ti še včeraj lahko priporočil N26, ki ponuja polnokrven bančni račun. Ravno danes pa je konec akcije in bo “članarina” na debetno MC za “zamudnike” stala 2,90€ na mesec. 🙁

Imam odprt račun na Paypalu, ampak včeraj mi nikakor ni uspelo nakazati sredstev nanj. TrustPay ne obstaja več, namesto tega je Trusty, v katerega pa NLB, kjer imam TRR, ni vključena …
V dotični trgovini bi lahko s Paypalom plačala le prek Mastercarda, se pravi, da je potem vseeno, če imam kar Mastercard (če odštejemo Paypalove varovalke). Računa napolnit pa ne morem, vsaj jaz nisem našla načina, kako???? Samo prek Mastercarda, direktno s TRR pa ne?

Prav neuporabno.

Imam odprt račun na Paypalu, ampak včeraj mi nikakor ni uspelo nakazati sredstev nanj. TrustPay ne obstaja več, namesto tega je Trusty, v katerega pa NLB, kjer imam TRR, ni vključena …
V dotični trgovini bi lahko s Paypalom plačala le prek Mastercarda, se pravi, da je potem vseeno, če imam kar Mastercard (če odštejemo Paypalove varovalke). Računa napolnit pa ne morem, vsaj jaz nisem našla načina, kako???? Samo prek Mastercarda, direktno s TRR pa ne?

Prav neuporabno.

Prav neuporabno.

Meni je pa kolegica dala kodo paysafe, ker mi je bila dolžna denar in ni imela drugega. Koda je veljavna, vse štima. Zanima me le ali lahko jaz ta denar kako dol dobim, ne da ga porabim za neke spletne igre pa ostale variante… Nakazilo na moj račun ali kaj podobnega.

New Report

Close