Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Povabilo fanta na zmenek in ta se izgovori, kako bi ve odreagirale??

Povabilo fanta na zmenek in ta se izgovori, kako bi ve odreagirale??

Začela sva se dopisovati pred cca 2,5 mesecema. Se dobila vse skupaj nekje 6x, brez poljubov. Na začetku bil vztrajen, vedno on prvi pisal. V roku 1 meseca sva se dobila 3x, vabil on. Potem pa 4. povabim jaz in odg, da ne more, ker pomaga prijatelju, čez katerega je imel tudi kaj zareči,…Ok, mu odgovorim, da razumem, bova drugič. Potem pa mrk od njega. Po 1 tednu mi napiše sporočilo, kako sem, mu odpišem šele v naslednjem dnevu, kratko in jedrnati odgovorim. Potem pa spet tišina. Piše mi za rojstni dan, med prazniki nič. In sicer napiše voščilo ter kdaj ga povabim na pijačo. Mu direktno povem, da sem ga že dala na off. Na to je komentrial, da se bo potem mogel potruditi za novo priložnost. Sama nisem takoj vskočila, povabila šele po cca 2 tednih vztrajnega pisanja iz njegove strani (vsak dan). Se dobiva spet cca 3x. Vedno, ko je povabil on. Zdaj se mi je pa lepo zdelo, da povabim jaz-povabim v kino. Še komentira, da je lepo vabilo. Potem pa čez pol ure dobim sms, da naj ne bom jezna, da mu ni in da ne želi, da še mene spravi v slabo voljo.
Nisem vedela, ali se naj jočem ali smejem. 🙂 Sem mu direktno napisala, da je dobil drugo priložnost in jo ravnokar zapravil ter da mu želim vse dobro. Je še nekaj napisal, kaj je narobe, če pač pove njegovo počutje…
Tako torej, zaključila še eno zmenkovanje…bi ve odreagirale manj milo?

…bi si mislila, da ti je en qurac zame.Se trudi in trudi, ga odbijaš, nakar te ima normalno tudi on zadosti in ti da kajlo.
Zamočila si na celi črti.Ti.A misliš, da te bo na kolenih prosil?

Odreagirala bi brezbrižno, če bi se že znašla v tej situaciji. Se pa je bolje izogniti takega brezzveznega pink-ponka, ko vidiš, da neka oseba ni to, kar bi si človek želel. Burna, ostra , pretirano čustvena reakcija pa ima učinek, ki ga najbrž ne želiš doseči- napihnila bi mu ego.

Kaj sem jaz zamočila, ko je on povabil sem vedno šla na pijačo. Ko sem pa jaz povabila ali namignila pa je vedno prišlo nekaj vmes. In ni mi več. Res ne. Kako bi potem bilo v naprej. Ko bi si on zmislil in imel čas, bi se dobila, ko bi pa jaz pa ne.

Hvala vseeno za odgovor.

Čisto v redu si odreagirala.

Čisto v redu si odreagirala.[/quote]

se strinjam!

Čisto v redu si odreagirala.[/quote]

Hvala. Se učim, da dam ljudem vedno 2. priložnost in če jo izrabijo, ni več povratka. Prej še tega nisem zmogla in tako nekajkrat potegnila ta kratko.

Mi je pa še pisal, zakaj taka reakcija…

Ma sem imela nekaj podobnega. Ko se je tipsonu sprdnilo mi je celo v zajedljivem tonu pisal mesiče glede povabil in zakaj jaz njega ne povabim. Ko sem ga konkretno povabila sem dobila milijon enih izgovorov. Nikoli časa, zdaj dela to zdaj dela ono, a v resnici vem da je imel vsaj malo časa. Nazadnje sem ga potem povabila kar 3 dni vnaprej in je bil sprva odgovor jaaa, da bo videl, da bo se že dalo urediti. Ko je prišel tisti dan pa seveda totalen mrk. Ampak pisal bi si z mano non stop.
Potem se mi nekega dne ni dalo več s tem ukvarjati…
To so neki čudni sociopatski tipi ki si želijo samo malo pozornosti takole da jim ena piše in jih vabi ven in to je tudi vse. Niso vredni našega časa in ti tudi tega sedaj skenslaj, naj se gre nekam slikat.

Začela sva se dopisovati pred cca 2,5 mesecema. Se dobila vse skupaj nekje 6x, brez poljubov. Na začetku bil vztrajen, vedno on prvi pisal. V roku 1 meseca sva se dobila 3x, vabil on. Potem pa 4. povabim jaz in odg, da ne more, ker pomaga prijatelju, čez katerega je imel tudi kaj zareči,…Ok, mu odgovorim, da razumem, bova drugič. Potem pa mrk od njega. Po 1 tednu mi napiše sporočilo, kako sem, mu odpišem šele v naslednjem dnevu, kratko in jedrnati odgovorim. Potem pa spet tišina. Piše mi za rojstni dan, med prazniki nič. In sicer napiše voščilo ter kdaj ga povabim na pijačo. Mu direktno povem, da sem ga že dala na off. Na to je komentrial, da se bo potem mogel potruditi za novo priložnost. Sama nisem takoj vskočila, povabila šele po cca 2 tednih vztrajnega pisanja iz njegove strani (vsak dan). Se dobiva spet cca 3x. Vedno, ko je povabil on. Zdaj se mi je pa lepo zdelo, da povabim jaz-povabim v kino. Še komentira, da je lepo vabilo. Potem pa čez pol ure dobim sms, da naj ne bom jezna, da mu ni in da ne želi, da še mene spravi v slabo voljo.
Nisem vedela, ali se naj jočem ali smejem. 🙂 Sem mu direktno napisala, da je dobil drugo priložnost in jo ravnokar zapravil ter da mu želim vse dobro. Je še nekaj napisal, kaj je narobe, če pač pove njegovo počutje…
Tako torej, zaključila še eno zmenkovanje…bi ve odreagirale manj milo?[večina vas žensk,pričakuje,da se bo moški,ki želi biti z vami,konstanto plazil za vami in skakal tko kot vi želite.sej si sama rekla,da te je skoz prvi klical in ti pošiljalj sms-e.on se je dolgo trudil,da gre z tabo na zmenek.ko ti je poslal sms si mu šele drugi dan odpisala,kar je za nas moške znak,da nekoga ignoriraš.seveda si ti bila užaljena,ker je on tvoje povabilo zavrnil,ker on je tisti,ki seveda se mora odzvati tvojemu povabilu.dejte ženske že enkrat dojeti,da ne ,bo nobeden po kolenih večno plazil za vami in,da morate tudi vi pokazati malo volje in želje.ko moški,vidimo,da z vaše strani ni nekega zanimanja,seveda vsak “normalen” odneha.

Zaseden je in ima čas, ko si tako organizira. Ko ti vabiš, je treba uredit preveč logistike in mu je neizvedljivo.

[/quote]

Ne in ne! Niti najmanj ne pričakujem tega, tak moški copata me ne bi niti privlačil. So mi všeč odločni moški. Ampak v tem primeru je on 2x skenslal moje povabilo, tudi na ostala namigovanja, nek skupen hobi, da bi šla, se ni odzval. Jaz sem pa se na njegovo vedno odzvala. Kar se tiče ignoriranja na smse, sem postopala manj milo kot on, ko je 2x mrknil za nekaj časa. Šudiram, da bi mu odgovorila na njegovo vprašanje, zakaj takšna reakcija, naj vpraša svoje prijateljice (jih ima ene 3). Samo to bi bila že zajebancija in otročje.

Kaj pomeni “milo” reagirati zate?

In kaj imajo zdej prijateljice (CELO 3 IMA) veze?

Se mi zdi, da si čisto v redu odreagirala. Škoda časa za takšne, ki ne vedo, kaj bi radi. Jaz bi isto naredila.

Pričakuj pa, da bo imel kaj za povedati čez tebe, samo mislim, da si dovolj prepričana v svoja dejanja in trdna, da te to ne gane. Smem vprašati, za kakšno starost gre pri vama?

Lepo je,da tudi ženske vidite,kako izgleda,ko vas moški ignoririra.mi moški, smo več ali manj tega navajeni z vaše strani.

Caki 6x sta bila zunaj, pa se niti poljubila nista? Ne vem kaj je tu sploh za debatirat, ce ocitno ni bilo kemije ne z ene in ne z druge strani.

Že tak, ko sem ga kdaj kaj vprašala glede najine stroke (sva isto) je že komentiral, da bo začel keširat, čeprav potem kao, da se je šalil. To me je začelo res motiti.

Prijateljice sem omenila, ker jih je on meni omenjal, da jih ima. In bi mu one odprle oči (skozi ženski pogled), zakaj sem mu tako odgovorila.

Je starejši 5 let, jaz sem 30.

Eh, si bom vzela čas, prebolela, pozabila in šla naprej. Res si pa si že želim, da bi po 4 letih samskosti (prej v vezi 10 let) kratkih razmerij, zmenkovanj spoznala resnega partnerja.

Ja, vem kaj misliš. Sicer sem mu sama v začetku omenila, da ne želim hiteti. Pa meni je to pasalo, ker sem pred njim imela kratko razmerje, kjer se je pljub zgodil na 2. zmenku, končalo pa se je klavrno, tip je postal nezanesljiv in jaz njemu samoumevna. Zato tudi sedaj nisem želela nekaj prehitevati s poljubi.

Enostavno. Nisi mu dovolj všeč. Malo za sproti si, da nima glih bednega občutka, da je od boga pozabljen. Zato ne rabiš bit kvantni fizik, da to pogruntaš. Tipov, ki sem jih zanimala, se nisem mogla znebit. Zelo so bili vztrajni. Kogar nisem zanimala, se je enako obnašal kot tvoj.

Reagirala si v skladu s svojimi občutki, drugače niti nisi mogla. Sicer je opazno, da te je zelo užalilo, kar je tudi razumljivo, saj se tip ni niti potrudil, da bi napisal konkreten razlog oziroma ima očitno neke težave s seboj, če ga ženska povabi.
Rekel bi, da ni bil dovolj zainteresiran in je na koncu kar prav, da tole zaključiš ali pa vsaj za nekaj časa daš na mirovanje.
V bodoče pa bi po toliko srečanjih bilo že fajn, če bi si malo več povedala. Ti, če te je užalilo, bi mu lahko vsaj omenila, da si opazila, da se na tvoja vabila ne odziva. On pa bi tudi lahko dal kak konkreten razlog, se opravičil oziroma še bolje, se potrudil, posebej, če je že prvo tvoje vabilo skenslal. Ampak, človek za to potrebuje interes. Ali pa samo zadostno mero zrelosti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem takoo vesel, da sem si našel partnerko pred cca 10 leti in nama še vedno gre dobro ker ko preberem kaj vse počnejo za pridobitev partnerja ljudje moje generacije (30-40) me kar malo stisne pri srcu.
Pa srečno vsem!

pametno od tebe.partnerja ali partnerko se išče,ko si mlad.takrat se pobere tisto,kar je v redu.v zrelejših letih boš pa težko našel,nekoga z katerim se boš ujel.

pametno od tebe.partnerja ali partnerko se išče,ko si mlad.takrat se pobere tisto,kar je v redu.v zrelejših letih boš pa težko našel,nekoga z katerim se boš ujel.[/quote]
Kake blesave….

pametno od tebe.partnerja ali partnerko se išče,ko si mlad.takrat se pobere tisto,kar je v redu.v zrelejših letih boš pa težko našel,nekoga z katerim se boš ujel.[/quote]

Babo je treba strenirat , da se ujame s tipom v vsakem primeru…

No… mene pa take zgodbe pogrejejo in nikakor ne v dobrem smislu. Pa ni važno s katere strani pride. Prevaranti/ke so tisti ki ne mislijo resno in zgolj tratijo moj dragocen čas z mutenjem in izogibanjem. Ko daš vse jasne znake da ti je za stvar in tadruga oseba še kar glumi gljivo lahko narediš dvoje. Ali skačeš okoli te osebe kot mal premaknjen ali pa odjebeš in se ne ukvarjaš s tem. Oprostite ampak tole je dobesedno norčevanje iz ljudi, sploh če te potem še gnjavi ja zakaj pa kako ne bi se z njim družil. Zato, budala zabita ker ne dojameš da je moj čas tudi nekaj vreden in da je namenjen le tistim ki ga cenijo ne pa da me imajo zgolj za privesek ko jim je dolgčas. Kdor je to pripravljen prenašat naj ampak na lastno odgovornost. Slej ko prej vsakogar pamet sreča.

Na kratko… zgodba zaključena. Nema prava pravdanja ali glasovanja. Konc. Svet gre naprej mi pa tud.

New Report

Close