Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu vprašanje za punce!

vprašanje za punce!

Bi privolile v trojčka, da se vama pridruži še en fant, če bi vas to prosil dragi?

Bi vam to godilo, bi vam bilo to zelo vseč? ali bi storile to samo zato da bi vstregle dragemu?

O ja… bi….
Ampak moj bi raje trojčka na tak način, da je zraven še ena bejba.
To pa meni ne diši… smrk…

Se obema zdi, da bi naju ljubosumje zvilo, če bi bil zraven nekdo istega spola kot sva midva. Jaz bi težko gledala, da mi ljubi drugo obdeluje. On pa bi težko gledal, da mene nek drug obdeluje…
In zato… hja.. trojčka pač ni!

Samo zato, da bi njemu ustregla????
NE!

Pa tudi ne priporočam, da kdo to nardi….
Ker posledice pridejo kasneje.
In je fajn, če greš v neko stvar zato, ker tudi sam tako hočeš!!!!!

Ne.
Ne.
Ne.

hm, jst mam pa željo še enga tipa, da mojo obdelava do konca! Sam moja noče 🙁 Pač rajca me ko vidim svojo bejbiko na vrhuncu užitka!
Več glav več ve, več rok več nardi, več K… več užitka (:

Ja kaj bo pa potem, če se ti bo zazdelo da tvoji lepše pride s tadrugim?

Saška

Imava podobne ideje. No, jaz ločim med idejami in realnostjo.

Upam da ji bo lepše pršlo sej v tem je point!

Pa se ne boš mal pamislu…tako kot moški znate:Kaj je z mano narobe? Ali pa:On ji je bolj všeč?
Potem pa očitki:Sej sem vidu kako si z unim uživala…

Saška

ne, itk sej poanta je v tem da uziva!

Pa ne s….
Najprej si rekel da jo ti rad gledaš-uživaš, ko njej prihaja-uživa.Zdaj pa praviš, da je poanta v tem da ona uživa.Če bi si ona to želela, če bi mislila da bo v tem uživala, se mi zdi da je ne bi bilo treba prepričevati.Bila bi vesela,ko si ji to predlagal.
Ne razumem, za čigave užitke se ti gre.Pa se mi zdi, da tudi tebi ni čisto jasno.

Saška

ohja kompliciraš, obojestranski užitek naj bi bil ane, užaval bi tudi ob tem ko bi njo gledal kako uživa maximalno recimo… Pa nisam tega prakticiral še.

ne!

Ne.

New Report

Close