Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ali je normalno, da se tip nonstop dotika mojih joskic???

ali je normalno, da se tip nonstop dotika mojih joskic???

No, torej, moj fant pravi, da nisem normalna in da ga nimam vec rada, ker sem mu omenila, da bi kdaj pa kdaj pasalo, ce bi umaknil svoje roke z mojih bradavick. V glavnem sva skupaj 4 leta in resnicno zmeraj kadar karkoli pocneva, njegove roke na mojih bradavickah. Tudi ko sexava, so bradavicke prva stvar, ki se jih dotakne in potem mu recem, da je se tolk drugih stvari, pa pravi, da jest ne vem, kaj je dobr zame in kaj mi pase. Pa sej mi, samo ne non stop, sploh pa ne nekej dni pred menstro, pa tip sploh ne pokapira. Sem probala mu lepo dopovedat, potem z jokom, pa nic ne pali. Res se mi pocas ze film trga.

Torej, ali sem normalna ali ne?

Uporabi skrajno silo in ga klofni,če te bo zopet šlatal tam koder ti ne paše.Ostro je treba in počnita tisto kar je všeč obema,ničesar mu ne pusti kar je proti tvoji volji….Pa ta tvoj tip je pa res en prostak.

Ja, ma sem ga malo trse za pulover prijela, pa mu zagrozila, pa je tip reku, da ce ga udarm, lahko kr spokam, tko da tepst ga lih ne morem.

TO PA RES NI NORMALNO,ZAKAJ PA SPLOH SEXATA-NEHAJTA ŽE S TEM!!!A ZADOSTI HUDEGA NA SVETU!!!

Oprosti, mogoče se bo grdo prebralo tole… ampak v resnici nisi normalna!
Pa veš zakaj?
Ker prenašaš tega vase zagledanega egoista.
Tipa, ki bolje kot ti ve, kaj TEBI paše…
Tipa, ki pravi, da ga nimaš rada, če mu poveš, da ni “oh in ah the best”… ampak maš celo kako svojo idejo…
Tipa, ki ti pravi, da spokaj, če ga bolj na resno primeš….

Lubica, a ti nimaš sebe nič rada?!?!?!?!?!?
A tebi paše ta veza?!?!?!?!?!
A misliš, da si vsi moški taki in da se ne splača iskat dalje?!?!?!?!

Ti jaz povem, pa še marsikdo tule mi bo potrdil:
Niso vsi moški taki.
Sploh pa ne tisti, ki imajo svojo žensko v resnici radi.
Ker tisti poslušajo, kaj ima ljubica za povedat… ker tisti se trudijo, da je ljubici z njim lepo… pri seksu in še povsod drugod.

Oprosti, res… ampak zato mislim, da nisi normalna.
In da je zadnji čas, da malo pretehtaš, kaj boš s tem tipčkom nardila.
Če maš pa 17 let, potem ti je pa malo oproščeno… ker se moraš še veliko naučit…

Ondi!
Po sto letih spet en tvoj dober post!
Naj jih bo v letu 2007 še veliko!

Predlagam da mu kupiš ene umetne joškice v sex shopu in naj ima v vsakem žepu eno. 😉

Jaz mu jih že ne bom, hehe… naj mu jih kar Tadeja nabavi….

Jaaaaa, saj vem, narobe si nitkala….

Eh, ne Tadeja… Teta Liza….
Pa ti si menda tudi fantek, ne punčka….

PARDON!!!!!

Nič hudega, je pa tale forum izredno smotan za uporabo.. Se kesam in posipam s pepelom.. lahko pa tudi s stepeno smetano če ti je ljubše 😛

Hvala Lunca.Sreče,zdravja,dobrih in atraktivnih postov in sexa polno malho v novem letu ti tudi jaz želim.

vprašanej ali je normalno ali ne, je vprašanje zornega kota.

Po njegovem mnenju je to normalno, po tvojem ne. potrebno bo najti nek kompromis, in na koncu dogovor katerega se bost adržala ali pa bosta šli vajini poti drugačno smer.

je samo to rešitev. pisati ali je to normalno ali n enima pomena, saj ima vsakdo svoje fantazije, želje, pirčakovanja. Kar je za nekoga normalno, za drugega ni.

Ja, sej zej je vredu, ocitno me je luna dajala in mi ni nic pasalo 🙂 Se mi pa zdi, da so joskice za fante se ena igracka vec (poleg avta itd.) 🙂

LP

ves kaj mu naredi. K mu pride kar nadaljuj, oralno, na roke … in bo kmalu videl da mu po dolocenem casu ne pase vec ker ga bo kaj kmalu zacela bolet glavca pa bo videl kolk je ura.

New Report

Close