Kje? Kdaj?
Dokaj resno vprašanje zastavljam:
Ko so otroci že toliko veliki, da jih ne moreš ob osmih dat spat… ko po svoje po koči hodijo… ko pozno zaspijo… ko pravzaprav ti zaspiš al pa vsaj “crkneš” prej kot oni… zjutraj pa komaj pravočasno oči odpreš, da se v službo privlečeš… popoldne, ko domov prideš, je veliko obveznosti in prilike bolj malo….
Hja… počasi bo zmanjkalo priložnosti za seks!!!!!!!!!!!!!!
Včasih smo seksali v avtu, ker nismo imeli stanovanja. Zdaj imamo stanovanje, pa so ga zasedli “Marsovci”… in bo treba spet seksat v avtu???? Saj tu in tam v avtu je fajn… ampak da bi pa bil od avta odvisen???? Pa še sploh pozimi?????
HELP!
No, jim pač daš malo več žepnine ali jim plačaš vikend smučanja:))))) pa da gredo “malo ven”. Tam pr 8-12 jih po sladoled pošlješ….potem pa jih vpišeš v kak tečaj ali krožek, da so čimveč odsotni:) a ne;)
Ko so večji, pa tako jim ne smeš kar stanovanja prepustit. Bodi malo stroga mama, pa reci da lahko pripeljejo domov samo resnega, takega tik pred poroko;) al pa avto jim daj…al ne vem…no:) Mi smo hodili raje ven, kot se pr starših doma tiščali…ta mladina današnja je pa čist “foteljarska” in navajena na “mama hotel”.
Js bi ukinila gostoljubnost ali pa pri večji bajti uvedla “krilo” intimnosti, kamor “marsovci” pač nimajo vstopa, če se prej ne najavijo;)
Aja, če so dovolj velki, bodo razumeli, da tudi ati pa mami še sexata in da nista nehala leta 80 po zadnjem otroku;)
Hehe… saj….
Ampak:
– za vikend smučanja še niso dovolj veliki… pa en vikend na zimo tudi ne izboljša situacije glede seksa, hehe….
– sladoled je za vogalom… pa še najboljši v mestu je… so takoj nazaj…
– treningov in vsega sta si nakopala na glavo toliko, da je treba kar naprej planirat, kje je kdo, kdaj je treba po koga kam… za avto sta pa še premajhna… pa še nikoli nimata nič čisto hkrati :-((( kar kljuke si podajamo celo popoldne…
– “krilo intimnosti” sicer ni slaba ideja… ampak se pa čudno počutim, če mi otroški copati mimo vrat hodijo, jaz pa… khm, khm… Bajta pa ni tako velika, da bi si rezervirala celo nadstropje, žal… v poštev pride samo spalnica.
Hehe, sej razumejo, kaj ati in mami počneta, ja… ampak mi ni glih prav, da vem, da so zlo blizu…. mam raje, da ju ni al pa da spita…
Hvala za trud… je pa zgleda bolj zapleteno, kot se zdi na prvi pogled!
A pa tebi bi šlo seksat takole ob treh…. po “naređenju” budilke?!?!?!?!?!
Pa kaj si nor, mene bi kap zadela, če me budilka zbudi ob taki uri… kaj šele, da bi seksala….
Ja, ko bo tebe to zadelo, bodo pa moji mulci že sami šli zvečer v kino, mami pa v akcijo!
Če bo ati še uporaben, hehe….
Ker baje s pomanjkanjem vaje padajo tudi sposobnosti…. moram ga obdržat v kondiciji!
Draga Luna, naj te potolažim, da ta problem ni samo pri vas in da je hudičevo zoprn. Vsaj v družinah, kjer oče in mama po več kot 20-ih letih zakona živahno seksata, hvala Bogu!
Kje so že tisti časi, ko so zjutraj otroci lezli k nama v posteljo, ko ga je imel še notri…, ha ha!
Ta hud problem seksa se začne, ko so otroc nekako polnoletni, pametni bolj kot vsi drugi na tem svetu, ko se sicer zavedajo da starši tudi seksajo, a jih je sram in se do tega vedejo zelo superiorno. Še hujši problem nastane, ko domov pripeljejo šocko ali šocla, in zavzamejo položaje, da se lahko samo še odpraviš od doma.
Res je, da je avto še najboljša rešitev, občasno seveda, nekje na samem, ko ti ni treba tiščati blazine na obraz, ko ti prihaja… Ali pa kak dan skupnega dopusta, ki se ga preživi v postelji, ha ha… Ali pa kak vikend paket, posvečen ljubljenju… Saj so možnosti, vendar te jezi, da zdaj, ko bi lahko najbolj sproščeno užival, se tem odrekaš!
Ja, ja Mirella, kar počakaj, da te tvoji prerastejo, boš videla kako malo starševske avtoritete se ohrani, ker ti otroci po zrelosti postanejo skoraj enakovredni, zato jih ne moreš pošiljati kamor si ti zaželiš… takrat dejansko nastopi demokracija, ki pa ni najbolj prijetna… Takrat morajo otroci od doma na svoje!
Točno to…. otroci morajo od doma!
Srednja šola še doma, potem pa študentski domovi, osamosvajanje… ne pa mamina kikla do 30+…
Tako kot v Nemčiji… pa v Ameriki… (pa ne, da jih hvalim… ampak otroci se pa znajo osamosvojit!)
Je pa problem, da je s financami v naši Sloveniji težko. In je najceneje, če maš študenta doma. In potem je včasih kar nekaj časa zgolj v igri ta varianta, da je mlada družina doma, pri starših…
Ja, nič, je treba dajat tolarčke na kup…. neeee, pardon, evrčke na kup, pa jim pri 18 kupit garsonjerco!
(Sanjaj, Lunca, sanjaj….)
Čeprav za to varianto pa spet nisem….
Se mi zdi, da moj indijanec še pri 25 ne bo znal zase poskrbet….