Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Irina Osypenko Nemec

Irina Osypenko Nemec

To je res lepotica v pravem pomenu besede. Ima vse, kar imajo lepi. Lep obraz, vrat kot gazela, graciozne gibe svojih rok, noge, ki jih premika kot plašna srna, oblačila, ki so kot vlita in objemajo njeno telo.
To je lepa ženska. Ženska, kot bi jo ustvaril kipar.
Ne morem napisati, da je lepotica, ki bi lahko tekmovala za miss sveta, ker njena lepota je drugačna. Ona na takem tekmovanju nikoli ne bi zmagala. Ona, oziroma vsako vlakno njenega telesa izžareva neko milino, neko energijo, ki človeka oklene in mu je ob pogledu nanjo, prijetno.

c:pa

aja pardon, ni mišljeno za Osipenko, ampak za uno rusinjo ki je v SLo

PODN http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/foto-nadiya-bychkova-spet-izziva

Irina Osypenko Nemec deluje res kot vilinsko bitje, ki je pravkar priplesalo iz pravljice.

Tudi meni je ona zelo simpaticna, tako polna empatije deluje, srcna, prijazna in lepa je tudi ja.

Lepa je, tisti njen pa ko pajac ob lepotici.

Meni je pa ravno “tisti njen” všeč. Lep, pameten, športnik…
Verjetno vas večina ne ve da je sin prezgodaj umrlega Primorskega kiparja Negovana Nemca in umetnostne zgodovinarke Nelide Nemec.

Zvita je sploh, kot vsaka ukrajinka, ki je ulovila bogatega polijitka. Kot ona to reče.
Zate lepotica, ko nima nič prsi ne drugih oblin? Pa slovenščino bolj slabo govori, skloni pa to.
Slovenskim manekenkam je ukradla vlogo za reklamo I feel Slovenia, dobila jo je zaradi vez. Ni čudno, da se morajo slovenske manekenke eskortirati, če jim Iryna vse oglase pobere.
Jaz sem videla več lepotic na cesti, ki so bile lepše kot Iryna, pa verjetno manj zvite in manipulativne, da bi dobile bogatega politika. 😉

Točno tako. 😉 Empatijo pa Iryna samo igra, da bi bila bolj priljubljena.;)

Poznam eno punco, ki je manekenka in je delala v Irynini manekenski agenciji in je ni pohvalila.
Rekla je celo, da je Iryna izkoriščevalka, ki jim ne plača vsega in dvolična. 😉

HALO IRINA, si to ti?

Res je selo visoka, suha toda v obraz je preveč kvadratna v živo, mi je lepša Mulejka, Dremeljca te dve sta v živo res lepotici.

Ma, kaj pa vem. Matjaž bi si tudi kakšno Slovenko lahko dobil. Je mnogo lepših kot ta Ukrajinka.

glavo ima kot TV

Zvita je sploh, kot vsaka ukrajinka, ki je ulovila bogatega polijitka. Kot ona to reče.
Zate lepotica, ko nima nič prsi ne drugih oblin? Pa slovenščino bolj slabo govori, skloni pa to.
Slovenskim manekenkam je ukradla vlogo za reklamo I feel Slovenia, dobila jo je zaradi vez. Ni čudno, da se morajo slovenske manekenke eskortirati, če jim Iryna vse oglase pobere.
Jaz sem videla več lepotic na cesti, ki so bile lepše kot Iryna, pa verjetno manj zvite in manipulativne, da bi dobile bogatega politika. ;)[/quote]

Kahlca, Kahlca … Te kar malo boli od foušije, a ne 🙂

Preveč oglata je, kot grob kamnit kip … grozno.
Videl sem že veliko lepših deklet, ki jem Osipka ne seže niti do kolen.

Lepša je ana klašnja

Podpišem!

Izpostava tuje obveščevalne službe. Lep primer kako lahko tuje obveščevalne službe prodrejo v urad predsednika, parlament in vlado.

Slovenija – bananistan.

Hahaha, mogoče imaš prov. Mogoče je Iryna tajna agentka KGBja. 😉

In potem sem jaz na plačilni listi STASI-a.
Smotana pa je vseen.

Luštna. Pa tudi drugače izgleda zanimiva (pamet).

Irina se z leti stara, dobiva tak kvadraten obraz, grobe poteze. Je bila lepotica pri 20 ih, zdaj se pa intenzivno stara v obraz. in ta intenziven make up to še bolj poudari.

Po včerajšnji plesni oddaji se je prav videlo, kako ne zna prenesti kritike na svoj nastop, način..
Bizo Lado jo je pa še dodatno piknil z bobrčkom :))))))

Pa saj je res bolj lesena, no. Gambe ima res do tal, samo je pa zategnjena, nesproščena – raje manj prosojno pa daljšo obleko, pa bolj šarf gibanje, kot pa takole, če se že gre nek šov. Kaj ti pomagajo dolge noge, če jih pa ne znaš izpostavit in premikat bolj odločno pri plesu 🙂

Domnevam, da si svetovni prvak v latinskoameriških plesih in to brez talenta in brez vaje.

New Report

Close