Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Razvajenost glede orgazmov

Razvajenost glede orgazmov

s fantom sva skupaj dobro leto in na začetku so se pojavile ”težave” ,potem so potuhnile, sedaj pa so v nekem trenutku spet prišle na plano.

Te ”težave” se navezujejo na orgazme, in sicer moje.
Problem pa je pri njem.
Pri prejšnji punci je bil navajen na tudi 10 orgazmov (ali še več) pri enem spolnem odnosu. In je priznal da je kar se tega tiče zelo ”razvajen”. Da ženski mora priti. In ne samo enkrat…
Nimam večjih težav pri doseganju orgazma s ščegetavčkom (od tri do pet org.)
Pa vendar s tem ni popolnoma zadovoljen. ”Problem” je ker doživim samo z draženjem klitorisa, vaginalnega orgazma pa ne.

Ne vem več kaj naj naredim.
Kako mu naj dopovem, da meni klitoralni orgazmi zadostujejo? in da ne potrebujem 10 orgazmov na dan da sem zadovoljena?

Tukaj ni tebi treba nič narediti:)
Je pa prav in lepo, da njemu vse to poveš tako kot si nam. Se bo pač moral sprijazniti s tem, da niso vse ženske enake, ker niso narejene kot barbie punčke in niso na baterije.
Če on rabi za dobro vezo samo 10 puncinih orgazmov, potem si bo moral tako punco poiskati, torej, nimata vidva dovolj skupnega, da bi ostala skupaj.

Težko pa mi je razumeti, da je v nekem odnosu lahko neka taka zadeva tako pomenbna…..ki se njega ne tiče….ti si zadovoljna, kaj hoče?
Zgleda, da ima on probleme s svojim egom, ali pa ni prebolel bivše….

Moral te bo začel sprejemati tako kot si, ne te dresirat kot psička, da bi postala taka in še boljša kot njegova bivša….

Kje je tukaj razumevanje, spoštovanje, ljubezen?
Ne gleda na to, da je tebi lepo, ampak ga skrbi za njegov ponos? To ni dober odnos….in boš vse življenje trpela, ker bo pri vsak stvari našel nekaj, kar njega ne zadovoljuje….
kasneje pač ne boš kuhala jote kot njegova mama, ne boš oprala njegove jope tako kot je to delala bivša…etc….enostavno rabi potrjevanje…

ti mu lepo povej, da stopi na realna tla in naj se sprijazni z dejstvom, da je njegova bivsa zrela za oskarja….deset orgazmov na en sex je teoretično skoraj nemogoče….ali pa ni vedela kaj orgazem je….

đizus krajst glumica!

da dedcem tud paše ene 5-6n orgazmov na rundico……

a tega pa ne sprejemate?

leta letijo - iščem stevardeso

za ostale sicer ne vem, ampak, 10!!!!!!!!!!!!! ali še več orgazmov na, valjda,1 odnos????!!!! mi pa ni čist kar tko, btw. :-))) …najprej sem pomislila na to, da ga je bivša pač lagala, on pa je verjel, da je nenormalno dober…ampak ejj, 10 orgazmov??!!! – a kaj zamujam? :-))
…al sem jaz nenormalna, ker si privoščim samo enega (orgazem, da ne bo pomote) na en tak dober in ljubeč sex z dragim – in priznam, da si po tem enem doživetem!!! :-))) orgazmu želim predvsem mal miru, cartanja, ljubečega nasmeha…ok, tudi več orgazmov je že bilo, ampak…
…al pa so se nekje podrle neke meje, za katere se bojim, da za dobro, staro ljubezen (ob kteri postaneš moker že “na prvi pogled”) ne pomenijo nič pozitivnega…

ne vem no…

lp

Morda bo kruto zvenelo……..roke proč od takega moškega!!!

1. Kako lahko on trdi, da ji je prišlo desetkrat? Resnično te ne ljubi, saj manipulira s teboj.

2. Nikoli ne dovoli, da te moški primerja z drugo žensko!!!!!

3. Če bi te jemal, kot celoto, bi mu bilo število orgazmov nepomembno.

Veliko sreče……

Skrivnost bogatega življenja je v tem, da se naučimo obvladovati bolečino in užitek. Če to storimo nadziramo svoje življenje. Sicer življenje nadzira nas !

c-c-c ne vem ce si ti že sprobal 5-6 orgazmov na rundico:))))
moskih namrec:)
dokazano je, da so nekatere zenske sposobne imet multi orgazme, pri moskih je stvar bolj zapletena…..mogoce lahko kateri 6 x sprica, sam ne verjamem ce tako v kratkem intervalu kot zenska…..

Zakaj bi potem prodajali tiste erekcijske obrocke, ce bi bili moski tako kaveljci:)))))

če traja rundica ene 3-5 ur…pol bi pa lahko s predahi tud moški doživel tolkrat zapovrstjo….

tukaj vas pa premagamo, pa če ste še tako sposobni;)
bo treba kar priznat:P

hmm, tole še…napisala si, da doživiš orgazem samo z draženjem šegija in to 3-5 x na odnos…tako sem te razumela…poglej, daj si mogoče malo manj dela z draženjem svojega šegija in raje odpri domišljijo, se poskušaj še bolj sprostiti in misli posveti predvsem občutkom, ki jih dotikanje penisa povzroča tvojemu telesu…se zna zgodit, da ti bo še vaginalno “prišlo”…

lp

:-))

ene smo z enim al dvema kar srečne……

ene pa kričijo tako na glas in stokajo, da je on prepričan da ji je prišlo:)
vprašanje je, če so res orgazmi….:))))

taki dedci si najdejo tako, ki jim potem dviguje ego s tem, da ji prihaja že ob pogledu na njegovega tiča…..:)))) (baje so ženske dobre v igranju)

Hecna je tale vajina veza, hihi…

* Probleme ima ON… (ne vidva)
* Izvor NJEGOVIH problemov so TVOJI orgazmi… in zdaj hoče TEBE prilagoditi SVOJIM standardom… ali kako???? (Mene so učili, da lahko človek spreminja samo samega sebe… druge naj pusti pri miru… če mu ne pašejo, naj se prilagodi… če to ne gre, naj pač gre proč)
* Merilo uspešnega seksa predstavlja NJEGOVA BIVŠA?!?!?!?!?!?

Moj pogled na vse to:
Lepo, da ga zanima tudi TVOJ orgazem…. grdo bi bilo, da bi se izpraznil in se potem nezainteresirano obrnil proč…
Ampak, ZA BOŽJO VOLJO… kaj on misli, da je z robotom? Ker samo roboti so delani po istem vezju in imajo iste lastnosti… A ne more sprejet tega, da NISI NJEGOVA BIVŠA?!?!?!??! In da si celo drzneš biti DRUGAČNA od njegove bivše?!?!?!?!?! In da sploh ne težiš k temu, da bi ji postala podobna?!?!?!?!?

Če mu ne moreš dopovedat tega, kar si na koncu vprašala:

“Kako mu naj dopovem, da meni klitoralni orgazmi zadostujejo? in da ne potrebujem 10 orgazmov na dan da sem zadovoljena?”

– potem to pač ni moški zate!!!!!!!!

:-))))

…neka mera “dobrega okusa” je povsod dobrodošla…enim je prirojena, drugi se pa zanjo trudijo…bolj ali manj uspešno…

🙂

lp

Če bi mene moj fant, ali pa mož, primerjal s svojo bivšo…..dvomim če bi skupaj doživela sploh še kakšen orgazem.
Česploh želiš še ostati z njim mu dopovej da nisi njegova bivša in da bo on prvi,ki bo zvedel če s čim ne boš zadovoljna.

La Luna, zanimiv odgovor.
Problem je v tem ker je prepričan, da sem zmožna doseči več- tudi notranjega, zato pa je temu tako…
jaz sem mu rekla da obstajajo tudi ženske, ki jim sploh ne, ter da je lahko vesel da mi sploh pride 😉
Ampak on trdi da je vsaka ženska zmožna orgazma ob pravem moškem…
naj dodam še to da je on moj prvi fant, ki me zna popeljat do vrhunca. pa očitno to ne pomeni dovolj…
🙁

Hm, stvar je resna. Če je bil navajen na 10 orgazmov, mu jih moraš dati 10, sicer bo … kaj?

Takole – delal se bom pač, da je vse to samo provokacija in hec, ker v nasprotnem primeru nimam niti ene pozitivne besede zate ali za tvojega partnerja. Razen ene. Intelektualno in glede na kompatibilnost razvajenosti/podrejenosti, vse to lepo garnirano z neverjetno dozo kretenizma – je tisto, kar vaju druži.

lp,
Sreč s prižnice

Teoretično je vse mogoče,v praksi pa…;-)Mogoče so pa nekateri res “extra”sposobni”kot pišejo:-)

Hehe… tebe bi pa jaz res rada spoznala!

“Ampak on trdi da je vsaka ženska zmožna orgazma ob pravem moškem…”
Teoretično res. V praksi jih je pa vseeno veliko, ki jim to ni bilo dano… ne vem sicer, zakaj ne… ampak obstajajo. Pa čisto nič niso Marsovcem podobne… na zunaj so čisto normalne, pa nekatere imajo tudi čisto fajn partnerje… In so se navadile, da uživajo v seksu, ne v orgazmu…

“naj dodam še to da je on moj prvi fant, ki me zna popeljat do vrhunca. pa očitno to ne pomeni dovolj… :(“
Hja, skoraj bi padla v tisto kategorijo, ki ji ne gre in ne gre… on pa ti še vedno pamet soli…
Daj mu vedet, da zate seks ni tekma! Da rezultat ni število doseženih orgazmov, ampak dva od predaje in ljubezni zadovoljena človeka!!!!!

La Luna, koga?

Srečko, a tvoji sploh pride? 😉
ti napadeš, jaz napadem 😉
Ni provokacija, je trenutek ”slabosti”, kot sem že omenila, to ni stalno. Problem je ker začne sam sebe ”dol tlačit” češ da ni dovolj dober zame…
Problem je ker jaz hitro znorim, ko se čutim ogrožena. On se pa potem ”ven vleče” da je samo izrazil svojo željo in to ni obremenjevanje in nikakršen pritisk name… jaz pa to drugače vzamem…

Oyna!
Posti so nitkani. In moj post je prilepljen na Srečkovega.

To se da nastavit levo spodaj….

Aja, pardon – moraš nastavit “posamična sporočila”….

ja, mi je kapnilo… jaz sem si poenostavila, da imam vse na eni strani. no vprašanje koliko sem si res poenostavila 🙂

Čuden tale tvoj tip…..:))
Bogsigavedi, če mu ni tista prejšnja hlinila 10 orgazmov na 1 sex…. hehe

Prav si napisala “težave” v narekovajih, ker to, kar si napisala, je samo NJEGOV problem….in odkrito ti povem, da se mi zdi, da je tale tvoj fant
“razočaran” v smislu, da te ne more zadovoljit…v bistvu pa si ti zadovoljna s tem, kar ti nudi……in kar je najbolj važno, da si ti zadovoljna in zadovoljena z njim.
On pa mi deluje kot nedorasla osebnost – poleg tega te še primerja z bivšo punco.

Velja ZELO premisliti, ali želiš s takšnim človekom nadaljevati skupno življenje!

Verjemi, da če te že sedaj v marsičem primerja z bivšo, bo tako VEDNO!

New Report

Close