Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dopust – morje – ugodno

Dopust – morje – ugodno

Že sedaj razmišljam kam na morje, ki mi ogromno pomeni, predvsem plavanje ki ga moja hrbtenica potrebuje. Dve bi šli in radi bi kakšen apartma, stanovanje, kjer bi sami kuhali in bi ne bilo predrago. Ne iščeva luksuza, le blizu morja naj bi bilo, saj bi težko prenašala ležalnik sem in tja.
Odgovarja mi tudi predsezona, junija in septembra ko je morje še toplo. Kje bi lahko našla kaj takega s primerno ceno? Nekaj brskam po internetu pa niti ne znam najti s vso množico podatkov.

Takole zacni. Vtipkaj “apartmaji hrvaska”. Po vrsti odpri strani, ki se ponudijo. Poglej, ali ima stran opcijo ” napredno iskanje”. Tam si lahko dolocis omejitve, od kraja do cene in blizine plaze. Vpises datum, ker so cene odvisne od tega. Priporocam september, ker je sonce manj agresivno kot junija, pa morje je toplejse. Listas po seznamu in tisto, kar ti je vsec, oznacis. Nekatere strani imajo opcijo, da si tam oznacis oz shranis, lahko pa das v samem brskalniku pod priljubljeno. Ko imas ozji izbor, pa iz tistega izberes najbolj primerno.

Za malo denarja to, kar ti iščeš, ne boš našla. Poceni je samo tisto slabo, pa daleč od plaže. Lahko greš pa v kamp v mobilne hiške, izven sezone so poceni, so nekatere na sami obali/plaži, samo je do jeseni večinoma že vse zasedeno. Te stvari moraš rezervirat takoj po novem letu. Najbolje je, če imaš kake sorodnike, znance s prikolico v kampu tik ob plaži.

Ni tako grozno. Lani sem med oglasi nasla studio apartma par metrov od morja za 30 ali 35 eur na dan. Je pa res treba par dni sistematicnega iskanja. Zanimive zadeve so npr na strani njuskalo pika hr.

Mismo lani našli apartma na Pagu za 9 eur po osebi. V iskalnik sem vtipkala “ugodni apatmani hrvaška” in pobrskala. Apartma lušen, čist, z velikim balkonom. Imaš tudi možnost najti na celini, samo vzami si čas in poišči. Ni vse tako drago. Precej poceni je okolica Senja. Po jadranski se je krasno peljati, ni cestnine, cesta je obnovljena.

Mobilne hiške so večinoma dražje od apartmajev tudi izven sezone. Mogoče bi bila cenejša prikolica v kampu, ponekod jih tudi oddajajo.

Mobilne hiške so večinoma dražje od apartmajev tudi izven sezone. Mogoče bi bila cenejša prikolica v kampu, ponekod jih tudi oddajajo.[/quote]

Vse po vrsti se motite.
Junija in po 1. semptebru se cene znižajo, saj se izprazni 3/4 kapacitet.

In glede na pretekla leta zna bit september lepši, toplejši kot avgust. Pa nobene razvajene mularije, ki že teži učitlcam po OŠ :-))))).

Avtorica – upokojenka s prijateljico se tudi verjetno ne misli vozit v Dalmacijo ali po svetu. Čim bližje.
Povejte konkretne naslove, če že pišete …”jaz sem lani našla….” Povej kje.

Jaz sem glede nasvetov ‘mrzla’. Debeli Rtič je vlada zajjebbala, ker ga špara za migrante.
Ankaran, Izola sta jeseni ugodna. Vse ob morju. Samo točno kam pa ne vem.
Probajta preko Društva upokojencev (v svojem kraju) na enodnevni izlet z avtobusom – če ni dovolj prijavljenih, gredo lahko tudi nečlani. Pri nas stane 11 €!! 🙁

Ne zanemarit kakšnih toplic. Dobrna ni primerljiva z morjem, te pa pridejo na dom iskat. Meni se to zdi top. Saj važna je voda, vodne masaže, družba :-)))).

Če pa kdo odda prikolo za par dni – npr. v Ankaranu meni, tudi upokojenki – bom pa tudi hvaležna.

Lej, če znate uporabljat MON, znate vtipkat “ugodni apartmani”. Nekateri hodimo v službo in si vzamemo popoldne za iskanje ponudb. Drugi ste v pokoju, pa bi radi vse na pladnju. Kako naj mi vemo, kam bi vi na morje? Napišite konkretno: kje na slovenski obali ali hrvaški, največ 50 km od meje,so ugodni apartmaji. Ne pa potem pametovat, da vi pa ne bi v Dalmacijo.

Ni potrebe za slabo voljo. Pa menda ne bomo tukaj na monu organizirali vašega dopusta. Lahko samo povemo, kako smo mi našli in na katerem koncu. Saj stric gugl vse najde.

obmorju.si, da ti ni predelat vse solate 2 km od plaže. Izven sezone ugodna cena ne bi smela biti problem.

Saj ni slabe volje :-)))! Oh :)), vsi smo isti in vsak misli, da nekaj težimo. V vseh debatah.

Jaaa, radi bi na pladnju. Ni vse na guglu. En napiše: poznam tega pa tega, odda v septembru za 80€ na teden. Je pa skromno. Skuhaš si kofe, hrenovko, župco iz vrečke, kaj več pa ne.
Itak greš zjutraj na plažo. Na sprehod popoldan. In zvečer posedaš ob šumu valov.

V bistvu te ni. Gazdi je boljše da odda, kot da je prazno. Še kaj?

Ne ne pričakujem, da bi mi vi ali vam podobni organizirali dopust, pričakujem pa kakšen nasvet človeka, ki bi mi znal svetovati in se na to bolj spozna. Izkušnje starejših so dobrodošle, vi mladi pa ste tako polni sami sebe, da vam je vse odveč in ob taki prošnji udari vaša nestrpnost na dan.
Da rada bi bila kje v Istri, blizu ker daleč ne bi šla z avtom, ne iščem luxus, posezonske cene mi odgovarjajo in do sedaj sem vse pošteno vedno plačala in se ne cenkala. Danes sem precej brskala in iskala pa se kljub temu ne znajdem najbolje, tudi krajev razen Njivic, Selc, Crikvenice, Klenovice ne poznam, a upam, da mi bo uspelo kaj najti.

Ah, bejži, no!

A veš, da nekateri pa čisto normalno še vedno hodijo na Debeli Rtič, ker ločijo zdravlišče od drugih nastanitvenih kapacitet?

Ah, bejži, no!

A veš, da nekateri pa čisto normalno še vedno hodijo na Debeli Rtič, ker ločijo zdravlišče od drugih nastanitvenih kapacitet?[/quote]

A bejš noo! Zakaj pa bi moral na NAŠI obali ločit zdravilišče od drugih kapacitet? Si bila?
A grem/o lahko na druge kapacitete, poleg zdraviliških? Kak je kaj? Povej!

Ah, bejži, no!

A veš, da nekateri pa čisto normalno še vedno hodijo na Debeli Rtič, ker ločijo zdravlišče od drugih nastanitvenih kapacitet?[/quote]

A bejš noo! Zakaj pa bi moral na NAŠI obali ločit zdravilišče od drugih kapacitet? Si bila?
A grem/o lahko na druge kapacitete, poleg zdraviliških? Kak je kaj? Povej![/quote]

Več kot očitno dokazuješ, da ne veš, kateri objekti so bili namenjeni migrantom …

P.S.: Kakšno je stanje v zdravilišču, ti lahko napišem čez nekaj tednov … 😛

Ne ne pričakujem, da bi mi vi ali vam podobni organizirali dopust, pričakujem pa kakšen nasvet človeka, ki bi mi znal svetovati in se na to bolj spozna. Izkušnje starejših so dobrodošle, vi mladi pa ste tako polni sami sebe, da vam je vse odveč in ob taki prošnji udari vaša nestrpnost na dan.
Da rada bi bila kje v Istri, blizu ker daleč ne bi šla z avtom, ne iščem luxus, posezonske cene mi odgovarjajo in do sedaj sem vse pošteno vedno plačala in se ne cenkala. Danes sem precej brskala in iskala pa se kljub temu ne znajdem najbolje, tudi krajev razen Njivic, Selc, Crikvenice, Klenovice ne poznam, a upam, da mi bo uspelo kaj najti.[/quote]

Moje pisanje je bilo namenjeno drugi avtorici, ki piše pod nickom “konretne ponudbe.” Nisem mislila vas.

Ne vem, kaj naj bi vlada zajebala, jaz poznam otroke, ki gredo letos na Debeli rtič, tako kot vsako leto. A ni bilo govora o nekih policijskih hiškah, ne o zdravilišču?

Tebi pa malo več prijaznosti tudi ne bi škodilo. Če nočeš pomagat, ti ni treba. Zakaj sploh odpiraš teme, ki ti ne ležijo?? Ene ženske ste pa res od vraga.

A grem/o lahko na druge kapacitete, poleg zdraviliških? Kak je kaj? Povej![/quote]

Več kot očitno dokazuješ, da ne veš, kateri objekti so bili namenjeni migrantom …

P.S.: Kakšno je stanje v zdravilišču, ti lahko napišem čez nekaj tednov … :P[/quote]

Ja, vem! Kapacitete MNZ, IN? A misliš kontejnerje? A zraven tebe bodo pa naselili 37 bradatih migrantov v bungalove? Jeaaa, čista idila. :(((

Za zdravilšča mi pa tvoji nasveti čez par msecev dol visijo. Oddahni se!

P.S.: Kakšno je stanje v zdravilišču, ti lahko napišem čez nekaj tednov … :P[/quote]

Ja, vem! Kapacitete MNZ, IN? A misliš kontejnerje? A zraven tebe bodo pa naselili 37 bradatih migrantov v bungalove? Jeaaa, čista idila. :(((

Za zdravilšča mi pa tvoji nasveti čez par msecev dol visijo. Oddahni se![/quote]

Jaz si bom zagotovo oddahnila. 🙂
Imam že planirano dopustovanje. 😉
Pravzaprav dopustovanja. Na različnih lokacijah. 😀

P.S.: Ne mislim kontejnerjev. Vsaj ne za naše letovanje.

Tukaj vprašajte, je poceni in lepo. Parkirišče je v garažni hiši pod blokom.
http://www.intereuropa.si/si/storitve/ostale-storitve/pocitniske-kapacitete

Poglej na bolhi nekdo oddaja v septembru prikolico v kampu Straško za tri tedne za 600 EUR. Meni se to zdi super ugodno, je zelo lepo urejen, kamp možnost sprehodov, blizu morja.

Poglej na strani SŽ-Vit. Imajo ogromno apartmajev, prenovljenih, blizu, poceni. Ne vem pa glede cene za zunanje koliko pride višja. Iz lastnih izkušenj pa vem, da so ok, poceni in veliko jih je prostih. Crveni vrh je ful blizu, sicer plaža ni glih in zvečer se nič ne dogaja. Imajo pa tudi v Savudriji, Umagu- še vedno dovolj blizu. Upam, da kaj najdeš primernega, kjerkoli že in veselo pričakovanje ter še lepši dopust

Hvala Anabaia, Sžejevka, Saša 11 za odgovore. No nekaj takega sem si predstavljala in tu bom poizkusila če le imajo kaj prostega. Zame idealno, saj ves dan nisem na plaži, kuham rada, tudi ven grem kdaj jest, z mojo pokojnino pa imam tako lahko lep dopust.

Hahaha, 600 za tri tedne? Da mu vzdržuješ prikolo? Da ni zapuščena in vsa zanemarjena? Pa mu plačaš polovico pavšala?

Daj ne seri. Fer bi bilo – da greš spat, nekaj skuhaš in da ni zapuščena. Hej, dve upokojenki.
Zmeniš se za svoje rjuhe in to je to, Pa da da 100 €.

Če to ni fer, pol pa ne vem! Pa naj vam propada!

Najugodnejše je poiskati ponudbe pri kakšnih podjetjih, ki oddajajo tudi za tuje, kar ne zasedajo njihovi delavci in upokojenci.

New Report

Close