Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Proteini – kje kupujete

Proteini – kje kupujete

Kje kupujete proteine? A kupujete prek kake tuje spletne strani npr Amazona in se splača? A kdo jemlje od Myprotein?

Torej, whey.

Saj. Sprašujem da bom bom kaj izvedel.

Jst narocavam pri myprotein in sem vec kot zadovoljen. Name deluje odlicno sploh pri moci. Vzamem whey protein in creapure kreatin. Najboljse je tako nrdit myprotein ima na vsake toliko mocne akcije tudi do 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znizanja in si takrat malo vec robe nabavis. Kar se tice cene in kvalitete nimam pripomb, lahko jih le pohvalim. Konkurentje proteini.si so pa enostavno predragi….

Jp, najprej pejt na klinični center na kariologijo kakega dohtarja vprašat koliko mladih imajo, ki iajo težavs srcem ali celo srčnega zastoja zaradi jemanja proteinov. Zatem pa še stopi do psihiatra in povprašaj ali drži, da je med stranskimi učinki tudi agresija.

maxximum, flexshop, proteini

Jp, najprej pejt na klinični center na kariologijo kakega dohtarja vprašat koliko mladih imajo, ki iajo težavs srcem ali celo srčnega zastoja zaradi jemanja proteinov. Zatem pa še stopi do psihiatra in povprašaj ali drži, da je med stranskimi učinki tudi agresija.[/quote]

So teme, kjer te podpiram. Tole je ena teh. Obstajajo resne knjige na temo proteinoholizma, ki so jih napisali zdravniki, a kaj ko imajo ljudje oprane glave.

Jp, najprej pejt na klinični center na kariologijo kakega dohtarja vprašat koliko mladih imajo, ki iajo težavs srcem ali celo srčnega zastoja zaradi jemanja proteinov. Zatem pa še stopi do psihiatra in povprašaj ali drži, da je med stranskimi učinki tudi agresija.[/quote]

So teme, kjer te podpiram. Tole je ena teh. Obstajajo resne knjige na temo proteinoholizma, ki so jih napisali zdravniki, a kaj ko imajo ljudje oprane glave.[/quote]

Jaz bi pa prosila za kakšen link o tem. Ker kolikor sem razumela gre za čiste sirotkine proteine, ne za kakšne BB dodatke.

In me res zanima, kaj naj bi bilo narobe s sirotko.

So teme, kjer te podpiram. Tole je ena teh. Obstajajo resne knjige na temo proteinoholizma, ki so jih napisali zdravniki, a kaj ko imajo ljudje oprane glave.[/quote]

Jaz bi pa prosila za kakšen link o tem. Ker kolikor sem razumela gre za čiste sirotkine proteine, ne za kakšne BB dodatke.

In me res zanima, kaj naj bi bilo narobe s sirotko.[/quote]

Tudi sam bi poprosil za povezavo do spletne strani oz. članka, ki vama je posredoval take informacije.

Pravzaprav brkljate zadeve. Od proteinov ti hudega ne more biti, izjema je eventuelna agresija za ledvice po daljšem jemanju, ampak tu govorimo o posameznikih, ki zaužijejo po 10+ doziranj na dan in še dodatne vire beljakovin iz hrane. Ja, pa seveda debelost, ker jih ni malo, ki se, ker ne trenirajo dovolj, do njih zgolj redijo. Na zdravje, srce in ostalo (veliko je možganskih kapi) pa vplivajo drugi zlorabljeni dodatki …

Jaz kupim kjerkoli, le da je trgovina specializirana in sestava kvalitetna. Cena kar igra vlogo, ker kakšnega napenjanja ali slabega pookusa v ustih ne maram. Sploh pa, s tisto merico ali dve na dan ne skončam škatle celo večnost.

Proteini niso steroidi, mongoloid.

Pravzaprav brkljate zadeve. Od proteinov ti hudega ne more biti, izjema je eventuelna agresija za ledvice po daljšem jemanju, ampak tu govorimo o posameznikih, ki zaužijejo po 10+ doziranj na dan in še dodatne vire beljakovin iz hrane. Ja, pa seveda debelost, ker jih ni malo, ki se, ker ne trenirajo dovolj, do njih zgolj redijo. Na zdravje, srce in ostalo (veliko je možganskih kapi) pa vplivajo drugi zlorabljeni dodatki …

Jaz kupim kjerkoli, le da je trgovina specializirana in sestava kvalitetna. Cena kar igra vlogo, ker kakšnega napenjanja ali slabega pookusa v ustih ne maram. Sploh pa, s tisto merico ali dve na dan ne skončam škatle celo večnost.[/quote]

Kdor ne pozna teh zadev hitro vse zmeče v isti koš, čeprav temu ni tako. Dosti bolj so škodljivi weight gainerji, ker vsebujejo ogromno sladkorja. Pri proteinih je treba paziti, da se ne prekorači dnevne omejitve, ker v nasprotnem primeru lahko trpijo jetra ter da kupujemo proteine, ki nimajo škodljivih dodatkov (na trgu jih je veliko, zato se je treba prepričati, kaj vsebujejo, najcenejši pa niso najpametnejša izbira ponavadi).
LP

Ja sam ta polarni je res mongič.

Proteini niso steroidi, mongoloid.[/quote]

mongoloid ?! redko,ampak,…..vidva debila,……
Švarci- owow bedaka,a so vama proteini scvrli tisto senco od morebitnih možganov.
spelta se v jamo p&$ßc@,…. že žališ se uporablja primerne besede.

V takih temah se pa jasno da ugotovit kdo je butl…Se spomnim že davnih 20 let nazaj ko je Gašper Grom začel z Maxximum linijo. Ok, takrat veliko ljudi res niso imeli razčiščene pojme kaj so steroidi(anaboliki) in kaj sirotkini proteini. Večina je to metala v isti koš. Ampak da se pa 20 let pozneje še vedno najdejo popolnoma neizobraženi pacienti, mi pa ni jasno….
Zdaj so na izbiro ne samo sirotka, kazein in soja ampak tudi grah, konoplja itd, ki imajo ravno tako visoko vsebnost beljakovin..
Vse kar je treba merkat , je predoziranje(kot pri vseh zadevah) in zaužitje dovolj tekočine, da se ledvice spirajo. Proteini kot sami, v normalnih količinah so popolnoma neškodljivi za telo. Ne samo vrhgunski športniki, tudi rekreativci imajo proteine za neizogibne.
Kupujem jih na Myprotein, ki so no.1 v evropi. Pa seveda še maltodextrin…kreatina ne uporabljam…včasih vzamem kakšno arašidovo ali mandljevo maslo, ki vsebuje veliko beljakovin.

https://si.myprotein.com/home.dept

Kaj pa se je zgodilo s piščancem, govejim in svinjskim šniclom, jajci in skuto? Da rabte to jest. Saj nobeden izmed vas ni prosesionalni bilder, ali pač?

Agresijo povzročajo stereoidi in hormoni: Polarni sij ima to brez jemanja tega, oz. ima cvičkovo terapijo ali kaj se že hvali, da prideluje. 😉

Kdo od vas prebere kakšnega strokovnjaka za prehrano športnikov, kot je npr. dr. Nada Kozjek Rotovnik…

http://lifestyle.enaa.com/zdravje-in-prosti-cas/Sirotka-je-naravni-unicevalec-kandide.html
https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirotka

Pri športnikih so beljakovine v prahu nujno zlo pri nadomeščanju vmesnih obrokov med glavnimi, to pa je v glavnem meso. Ena merica proteinov pomeni isto kot bi pojedel en šnicl. v velikosti dlani. So lahko prebavljive , prihranijo na času, regenerirajo mišice po naporu in to v trenutku, ker so že razgrajene na aminokisline, te pa se takoj vsrkajo v kri in pridejo do mišic.
Proteini imajo same pozitivne lastnosti, eni pa še kar nabijate oslarije…užas..

Veliko uslugo si boste naredili, ko boste nehali verjeti, da je myprotein vrhunec kvalitete. Klovni.

Kaj se je zgodilo? načeloma je seveda ok in večina še vedno to je, kot glavnino prehrane. Ampak ko gre za hiter vnos in nadomeščanje, pa enostavno to ni to. Sirotkini proteini se zelo hitro absorbirajo (šnicel se pač ne), pa še pri roki so hitro, takoj. Sem imela podoben pogled na zadeve kot ti in v mladih letih funkcionirala ob dnevnih “treningih” brez težav in bila zato tanka, vizualno skorajda anoreksična (ker sem namesto se gradila, jedla samo sebe), pa ok, težav ni bilo. Zdaj pa enostavno tako več ne gre. 20+ let mesa že nisem jedla, niti jajc, mlečni izdelki pa mi povzročajo želodčne težave. In ko sem po 10 letni pavzi znova začela s treningi, so proteini vsaj zame postali nuja. Ker sem, še preden sem se pripeljala domov, postala rahlo omotična ter od izčrpanosti zapadala v mrzlična stanja, čeprav sem jedla, vendar od solatke in graha hitrega učinka ni bilo. Sem požrla ponos in svoj ego, raziskala zadevo in ugotovila, da sem se motila. neposredno po treningu spijem 1-2 merici sirotkinih proteinov in to je to. Za več nimam ne želje ne potrebe. Sem zdrava in fit. In to je vse, kar šteje.

S tem se pa zelo strinjam.

S tem se pa zelo strinjam.[/quote]

A da bi pa svetovala kakšno bolj kakovostno znamko, to pa ne? Je lažje druge zmerjat s klovni, kot jim iskreno pomagat. Bedaki.

Kaj se je zgodilo? načeloma je seveda ok in večina še vedno to je, kot glavnino prehrane. Ampak ko gre za hiter vnos in nadomeščanje, pa enostavno to ni to. Sirotkini proteini se zelo hitro absorbirajo (šnicel se pač ne), pa še pri roki so hitro, takoj. Sem imela podoben pogled na zadeve kot ti in v mladih letih funkcionirala ob dnevnih “treningih” brez težav in bila zato tanka, vizualno skorajda anoreksična (ker sem namesto se gradila, jedla samo sebe), pa ok, težav ni bilo. Zdaj pa enostavno tako več ne gre. 20+ let mesa že nisem jedla, niti jajc, mlečni izdelki pa mi povzročajo želodčne težave. In ko sem po 10 letni pavzi znova začela s treningi, so proteini vsaj zame postali nuja. Ker sem, še preden sem se pripeljala domov, postala rahlo omotična ter od izčrpanosti zapadala v mrzlična stanja, čeprav sem jedla, vendar od solatke in graha hitrega učinka ni bilo. Sem požrla ponos in svoj ego, raziskala zadevo in ugotovila, da sem se motila. neposredno po treningu spijem 1-2 merici sirotkinih proteinov in to je to. Za več nimam ne želje ne potrebe. Sem zdrava in fit. In to je vse, kar šteje.[/quote]

Ti si res izjema, športnica in ne ješ mesa. Ampak ostali pa verjetno niso, zato sem tudi vprašala. Ali pa gre morda le zato, da je lažje namešat tisti prašek kot si skuhat/spečt pošten obrok. 😉

Kaj se je zgodilo? načeloma je seveda ok in večina še vedno to je, kot glavnino prehrane. Ampak ko gre za hiter vnos in nadomeščanje, pa enostavno to ni to. Sirotkini proteini se zelo hitro absorbirajo (šnicel se pač ne), pa še pri roki so hitro, takoj. Sem imela podoben pogled na zadeve kot ti in v mladih letih funkcionirala ob dnevnih “treningih” brez težav in bila zato tanka, vizualno skorajda anoreksična (ker sem namesto se gradila, jedla samo sebe), pa ok, težav ni bilo. Zdaj pa enostavno tako več ne gre. 20+ let mesa že nisem jedla, niti jajc, mlečni izdelki pa mi povzročajo želodčne težave. In ko sem po 10 letni pavzi znova začela s treningi, so proteini vsaj zame postali nuja. Ker sem, še preden sem se pripeljala domov, postala rahlo omotična ter od izčrpanosti zapadala v mrzlična stanja, čeprav sem jedla, vendar od solatke in graha hitrega učinka ni bilo. Sem požrla ponos in svoj ego, raziskala zadevo in ugotovila, da sem se motila. neposredno po treningu spijem 1-2 merici sirotkinih proteinov in to je to. Za več nimam ne želje ne potrebe. Sem zdrava in fit. In to je vse, kar šteje.[/quote]

Ti si res izjema, športnica in ne ješ mesa. Ampak ostali pa verjetno niso, zato sem tudi vprašala. Ali pa gre morda le zato, da je lažje namešat tisti prašek kot si skuhat/spečt pošten obrok. ;)[/quote]
Pošten in zdrav obrok ne vsebuje mesa.

S tem se pa zelo strinjam.[/quote]

A da bi pa svetovala kakšno bolj kakovostno znamko, to pa ne? Je lažje druge zmerjat s klovni, kot jim iskreno pomagat. Bedaki.[/quote]

Mene tud zanima katera druga znamka ima tako veliko za pokazat v tako kratkem času…hi tech proizvodnja je v angliji, ne pa v neki aziji…
Myprotein has earned several accolades and distinctions since its foundation. In 2007, it was voted Young Company of the Year at the prestigious Growing Business Awards, held by Real Business in association with Lloyds Bank and supported by the CBI.[15]
In 2009, Myprotein won the Regional Award for the Small to Medium Sized Business of the Year for the North West of England at the National Business Awards.
Additionally, in 2009 the Hut Group ranked 21st in the Sunday Times Fast Track 100 list, which recognizes Britain’s 100 private businesses with the fastest growing profits and in 2014 and in 2015 they won this award.[16] Additionally, in 2009, Myprotein® won the Regional Award for the Small to Medium Sized Business of the Year for the North West of England at the National Business Awards.[17]
Myprotein achieved ISO9001 production certification in 2007 [18] and also have GMP (Goods Manufacturing Practice) and HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) accreditations.

Ti si res izjema, športnica in ne ješ mesa. Ampak ostali pa verjetno niso, zato sem tudi vprašala. Ali pa gre morda le zato, da je lažje namešat tisti prašek kot si skuhat/spečt pošten obrok. ;)[/quote]
Pošten in zdrav obrok ne vsebuje mesa.[/quote]

Očitno res ne, vsebuje pa prašek. Samo okus je še dilema, vanilija ali čokolada? 😉 Za vas.
Jaz pa si privoščim vse, zelenjavo, meso, žitarice, jajca, mleko in skuto,…

New Report

Close