Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu težko z jezika…

težko z jezika…

…mene pa nekaj zanima : zakaj gredo nekateri moškihm določene besede tako težko iz jezika, recimo karkoli v zvezi z izkazovanjem ljubezni….z dejanji že pokažejo, ampak včasih je pa fajn tud kaj slišat….
a ma katera podobne izkušnje?

Koliko časa traja, da vam moški reče kaj tako intimnega, kot recimo : imam te rad?

Vem, da nekateri s tem nimajo težav (kar po svoje tudi ni okej, saj če ti nekdo po dveh mesecih reče: Ljubim te, izgubi na vsej teži)

Kaj menite?

smo pač različni … nekateri srce in čustva nosimo na dlani, drugi pa rabijo doooolgo, da se odprejo, da povedo ali pokažejo, kar se dogaja notri

vlečt za jezik, da bi ti končno že povedal, ni v redu … ko je čas za to, se to zgodi … in takrat boš pozabila, kako težko je blo čakat;-)

sicer pa … ljubezen na koncu jezika kaj dost ni vredna, a ne? kaj se pa notri dogaja, pa itaq veš … če je on pravi in ti prava, potem vesta, kolko je ura;-)

s tem imam tudi jaz težave, pa nisem moški.

kaj vem, same besede mi tako nič ne pomenijo. če že kdaj spravim skupaj tisti “rada te imam” je praznik v bajti. : )

ljubim te pa….joj, preveč arhaično in umetno se sliši. za v kak slovenski film iz leta 1950 mogoče.

imam te rad pa ni tako zelo intimno:)

mogoče ne reče imam te rad…..reče pa…..ti si moja pikica:) (kar pomeni, imam te rad)

Jaz tudi ne rečem Ljubim te, imam te rada……ker se mi zdi umetno al pa neumestno…..rečem pa….kar pojedla bi te….stisni se k meni, nikoli me ne izpusti….bodi pri meni….pogrešala sem te…etc;)
Po očeh in po dotiku se vidi….koliko te ljubi in ima rad:)
Pa po tem, koliko te spoštuje, kaj je pripravljen narediti za tebe, čemu se je zate pripravljen odpovedati…..ali raje s teboj pripravlja solato ali gre raje s psom na sprehod….ali je raje ob tebi, ko si bolna doma v postelji in te boža ali gre raje na pijačo s prijatelji…..tukaj se kaže….tisto pravo:)

Moj bivši mi nikoli ni rekel “rad te imam”……..moj pikec zlati pa mi vsak dan reče “ljubim te”….Kako prijajo te besede……..in tako ga ljubim!

Moški mroa prej popiti najmanj pol litra vina ali tri pive,potem bo začel izkazovati čustva:-)

.đizus…….. :))

Ja valda:-)

Ja Ondi, ampak potem to tud resno mislte v stilu “v vinu je resnica” al vam je naslednje jutro žal, da ste pil in govoril….:-)))?

ti si en pijancek se men zdi 😉

Zjutraj pa rukneš še en šnops.Vse do ene meje.Kozarec vina poživlja spolnost in sex,kar je preveč pa je nasoprotno.Ne nisem pijanček.Toliko za info:-)))

ja, ampak mi nisi odgovoru na ključno vprašanje…..

Seveda mislim resno,vse kasr rečem.Pač treba je premisliti kaj rečem.Bi šla z mano na kavo?Te povabim.

Ti pa si sigurno zagrenjeno hladna Gorenjka.za razliko od veselih in simpatičnih Štajerk in Primork.

Raj si dam populit zobe brez narkoze.

ma ne ondi….sm ena vesela dolenjka….. presenečen bi bil… 😉

Me veseli,da si simpatična Dolenka,pa flejtna in sexi.Saj vem;-)

ne veš, ne veš….ampak dobro…. 🙂

Pa bi zelo rad vedel.Si mlajša bejbika?Nagajiva poredna?

hja…kaj je zate mlajše je vprašanje…..recimo da ti dam razpon….sem med 20 in 30. (in ne 21, in ne 29)

nagajiva? vedno.

poredna? vedno

😉

Potem si res v najlepših letih.Všeč mi je tvoja porednost in nagajivost.Pa dragemu tudi kaj ponagajaš,v postelji recimo?;-)

:-)))))))))))))))))

Glej, kaj predlogov je dala mirella!
….kar pojedel bi te….stisni se k meni, nikoli me ne izpusti….bodi pri meni….pogrešal sem te…etc;)

A pride puljenje zob pred VSE te izjave?!?!?!?!?!!

Bljak…

Aha… torej puljenje zob!

:-))))))))))

Jah, draga moja, izkušnje te naučijo, da daš prednost dejanjem. Jaz sem, na primer, po naravi bolj romantična duša, čeprav tudi zelo vročekrven, agresiven in hiter v odzivu. In kaj se je dogajalo? Ko sem bil zaljubljen (govorim o tistih zlatih, pubertetniških časih) in me je dobesedno razganjalo od potrebe, da predmet svoje ljubezni zasujem s celim plazom ljubezenskih izjav, hudournikom čustveno nabitih besed in pravim nalivom srceparajočih fraz, ki so se mi takrat zdele tako življenjske, sem hitro postal predmet posmeha in nerazumevanja. K sreči sem tudi med tistimi, ki se hitro učijo in ne odnehajo zlepa, tako da sem hitro seštel 2 + 2 in tisto svojo silno potrebo ukrotil, energijo pa usmeril v bolj koristne in, verjemite, užitkonosne namene :-))).

Odtakrat moje ljubice niso več deležne besed, ampak dejanj. Jaz pa sem veliko srečnejši in deležen neprimerljivo večjih in kakovostnejših količin seksa, pa tudi glede ljubezni se ne pritožujem več…

lp,
Sreč s prižnice

Moje ljubice?!?!?!?!?!?
Srečko, uporabil si množino, hihi….
Nalašč?!?!?!?!?!!? Da nas rajcaš?!?!?!?!?!?!

New Report

Close