Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Tebi….

Tebi….

……želim, da ti je lepo……resnično lepo…res …….želiva, da bo obema lepo……hmmmmmm…….želiš še in še…dovolj je le poljub na tvojo gladko obrito pič**** in telo se ti začne odzvivat…….,in zopet se igrava in si želiva…., nisi še zajela zrak,ko ga začutiš v sebi ,globoko se zarinem vate….,ah…čutiš ga …postala sva eno….najini telesi najdeta skupni ritem….,po telesu čutiva mokre kapljice….,tvoja roka zaide k tvojemu ščegiju in ne traja dolgo ,da začutiš,da boš ponovno doživela orgazem…,roke se stegujejo po hrbtu ..,nohti se zarinejo vanj….,čutim krče ,ki se stskajo okoli mojega luleka…..mmmmm…,in nedolgo zatem je tudi tvoj vrhunec tu….,pridruži se mu krik…,najina hrbta se močno usločita….,da se še zadnji trenutek čutita….,polnost v tebii,ki jo napolnim z svojo tekočino… in trenutek enakomernega dihanja….,umiritev dveh teles…,ki sta dala vse od sebe….,nerabiva besed,pogled nama pove vse….poljubiva se ,nežen objem….in še vedno ujeta zaspiva…..

uh…zmrazilo te je ,še vedno nisi doma,hitro se odpraviš proti domu,saj je unaj že prava tema….,nasmeh na tvojih ustih…,**neverjetno** si misliš,kako misli delajo,sploh ,če so povezane z menoj, s teboj…z nama…..teboj….,doma si….,želja po menii ,pa še je vedno v tebi…,hrepeniš in si želiš…….

pa si res?

leta letijo - iščem stevardeso

tistle ‘a si res?i je vse pokvaru…..

ah….deci

:))

nisi nič začutila?

ja sem…pa je zadnje vprašanje vse pokvarilo…
.))

ne no……a naj popravim?

Je tvoj nick naključje ali si res nekako razočaran in temu primerno pišeš sporočila?

ne ne….saj je gut.

Ti povem po pravici:

Me je zaščemelo, so bili metuljčki….

kaj bi dala da bi bilo še kdaj tako….

……ko pomislim na tebe,naju…..se pod menoj odpira zemlja…vsi občutki so prepravili moje telo…kot neskočni ocean…..

Preden zaspim, se nasmehnem , kajti v sanjh me poljubiš… in takrat se mi zazdi, da tudi v tvojih v očeh preberem, da je to šele začetek najine noči……odprla sva se en drugemu… itak pa imava dovolj časa za razmišljanje in analiziranje… in najlažje mi je dati vse to na papir… ta vse prenese… … poskušam biti odkrit in to pričakujem od tebe….

*

čak mal…si dobr začel…pol pa…

a je šef pršu v pisarno?

khmm..težko vpršanje…čeprav ti bodo moji frendi povedali enostavni odgovor…

pa je to res edino, kar si želiš?

si ne želiš še nekaj več?

tvoji frendi? don’t get it?

cyber sex zadeve me ne zanimajo……sploh pa ne znam sanjarit o nekom če ne vem kako izgleda…..tako nekako…

kaj si želim?

Vsi, ki smo tu (pa brez izjeme, čeprav kdo reče da pa on/ona ne) nekaj pogrešamo. Jaz npr. pogrešam, ker moj partner nima ,zaradi delovnih obveznosti, dovolj časa zame; da mora vstati 3x na teden sredi noči in da zato spi v dnevni sobi, da ne zbudi malega, ki še vedno spi v najini spalnici..da ga tiste dni ne čutim ob sebi,…. da nas preganja čas in ne moremo postoriti nobene stvari brez hitenja, da ni časa za muckanje pred tv, da ni časa za lepe besede, božanje,….
ma sto stvari…….

Če ti ne veš sama kaj iščeš….Zakaj potem iščeš?
zakaj nočeš priznati tega, kar čutiš in to, kar si……najenostvneje je, da pogledaš stran vsakokrat, ko srce ti zahrepeni……

In sedaj…….nečeš priznati, da je prišel dan….Dan, ko ga iščeš..

Poglej okoli sebe…….se ti nikoli ne zazdi, da tudi nekdo poleg tebe lahko hrepeni po dlani, da si želi, da bi ga ta dlan božala po licu…
Veš takrat se tavemo, da je ljubezen minljiva….
In takrat, takrat…pa čeprav skrit v ciber obrazu…..takrat mnogi izmed nas osamljeni spoznavamo, da če se prepuščaš samoti, hrpepenenju…….te ta lahko ubije..pokonča..Neusmiljena je bolečina..Bolečina, ki ti jo nakaže ljubezen.. …

In zakaj…..zakaj te ne bi malček podražil……Zakaj me iščeš v drugih? Ne razumem..Je tako lažje? Je resnično lažje gledati drugemu v oči in ji govoriti stvari, ki niso namenjene, njemu…ne meni?

Sem jaz mogoče prezrl to čustvo v tebi, ko ……..?

Pa lep vikend………in če boš ponoči zbujena…se spomni…….

Nikar si glave ne razbija s tem, kar tule piše…..
Tega našega bučmana je včasih nemogoče razumet!!!!!

jaz ne vem kaj iščem, vem pa kaj mi manjka….če bom tu našla, kaj pa vem..trenutno mi je dovolj, da sem ugotovila, da nisem edina…vsi nekaj iščemo, da zapolnimo tisto praznino, ki je nastala v partnerskem odnosu zaradi mnogo stvari oz. odrekanj, ki jih je bilo potrebno sprejeti na račun določenih komoditet. ne vem, če razumeš: imamo stanovanjski problem, z neba ne bo nič padlo, če bomo pa delali, pa mogoče nekoč bomo zaživeli na svoje…in na račun tega sva midva oba žrtvovala kar zajeten del intimnega življenja in sedaj mi to fali…intima z njim, neskončno časa na rrazpolago drug drugemu. Ja, to je to…..

smotkana…..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bejž kuhat…….

hihi

LaLuna dobr da si povedala….mi že ni nč jasno…..
:)))

boš našla…boš……

prišel bo trenutek, ko……

…ko bova prisluhnila glasbi in se zagledala v temno daljavo..nad nama bojo samo zvezde…ves svet bo najin…….bila bova tam, in hkratinaju ne bo….

IN danes bom razmišljal……razmišljal; o naju……se bom kdaj spominjal trenutkov, ko me boš objela in iz srca rekla; ljubim te. ……….ko mi boš svoje srce ponudila na dlani…….

.
In skupaj s tabo…….razmišljam; o prihodnosti…. najini prihodnosti. ko bi mi vso to bolečino odtehtal en sam tvoj; ..Želim si te.

In ko boš utrujeno položila glavo na moje prsi, ko boš zaslišala bitje mojega srca in vedela, da bije; zate.

…..poskušam si naju predstavljati; skupaj. srečnia ne morem in ne znam opisati občutkov, ki me prevzemajo ob tem.. ..upsssssssss

hočem jih uresničiti, zato čakam, da spoznaš, da si eno; z menoj….in tako mi ostaja edino, da pogrešam te trenutke…

zaj pa res grem………..pa pa…..ti pa ne pozabi……..

preberi eno vrstico zgoraj…..

lunči itak te sam heca……

poljub tebi…

da te domišljija nikoli ne zapusti, ker prebrati je vseeno lepo tvoje ‘stihe’….

New Report

Close