Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mirella je rekla…

Mirella je rekla…

…da seks ni ljubezen.
Prekleto, kako to drži!

Kaj menite?

Jasno da drži. Sex je sex, ljubezen čustvo. Je pa tudi res, da sta povezana, no vsaj v glavnem… Pri sexu samo iz potrebe, zaradi denarja, celo miru v hiši… pa ljubezen nima nič zraven

Zame je seks posledica..ne ne ….nadgradnja ljubezni… Torej, tam k je ljubezen je tudi seks oz. dober seks. Ne razumem seksa iz potrebe…mislim, da še nikoli nisem čutila samo potrebe po seksu…niti ne bi šla nikoli z nekom zaradi seksa…seveda, čustva so potrebna!
In nekateri so čustveno zelo labilni (enkrat tu, drugič tam,…) nekateri pa zelo stabilni…..

Nikoli nisi čutila potrebe po sexu??? To ti ne verjamem. Mislim na tako potrebo, ko bi šla s prvim ki bi ga srečala?

Ma ne…nikol nisem čutila tako potrebo po seksu. res ne….. z neznancem…ma daj…. se prej vse vprašam in medtem me že mine… kaj pa če kadi, kdaj neki se je nazadnje umil, kakšen je njegov stil življenja, kako grdo se izraža, kake komentarje spušča,oh, kakšna ‘grda’ rita, lej ga špeglarja, uf, kake zobe črne ima, kaj a nima za čevlje,…….

bljak bljak…….

kar se mene tiče je najprej nujno spoznat ‘kandidata’ u nulo potem pa naprej……

tud taki, ki letajo in iščejo vedno nekaj novega, mislijo, da gre za ljubezen….sam da pr njih nastane to čustvo nekje pod trebuhom, tik pod metuljčki:)

Pa celo zavedajo se, da to ni dolgotrajno, ampak kar rinejo:)

ti pa full zamujaš, če si vzameš eno leto za spoznavanje kandidata. pol ko končno pride do seksa, pa tako fajn in oh in sploh model, ki je čist in lepo diši, in ne kadi, in ima bleščeče bele zobe, in čisto preteklost pogrne na celi črti : )

pol pa jovo na novo. ali ga kljub temu obdržiš, ker je drugač tako blazno fajn?

mirella…..včeraj mi nisi bila všeč…..danes si mi pa carica…. pozdravljam tvoje kometarje, so zelo…ha ha….logično berljivi……

dan dan

včeraj sem imela slab dan;)
evo, danes pa je valeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiinoooooooooooovoooooooooooooooooo:)

…sicer pa sem mal taka….danes tako, jutri tako:)

Ma vas imam vse rada:)

hja, če sexaš brez , da ljubiš……potem že drži.

a74….
veš kaj…..glih za vsakega štrajeta pa res ne trošim časa….

Vprašanje je kaj je zate ljubezen…?

New Report

Close