Britje med nudisti
Nimam pojma, kako razstavljajo nudisti svoje dele na plaži, ker ne hodim na FKK. Ampak kakor pravi naš žlahtnik, zaprisežen nudist, se oni med sabo sploh ne ogledujejo, nihče ne opazi kdo ima večjega, manjšega, ktera ima joške do popka in katera jih nima…. tak da ne vem, zakaj bi pol bil tak poudarek na brezhibnih frizurah tam doli?!
Eh, ne gledajo. Vsak pogleda, ko pa nekoga srečuješ vsak dan, ga pa več ne gledaš, ne? Nekaj mora falit v glavi, da je ta potreba po goloti, to je zagotovo. Letos sem bil par dni na nudistični plaži, sem si ogleadl do podrobnosti tisto, ki mi je bila všeč in mi je takoj rekla živjo, kot da se ne vem kako poznava. seveda sem bil ob tem diskreten. :-), sam sem se pa bolje počutil v kopalkah. In ja, večina frač, tudi starih je bilo na nulo obritih, le izjeme ne, itak so gole še grše kot v kopalkah, pa obrite ali ne.
Eh, ne gledajo. Vsak pogleda, ko pa nekoga srečuješ vsak dan, ga pa več ne gledaš, ne? Nekaj mora falit v glavi, da je ta potreba po goloti, to je zagotovo. Letos sem bil par dni na nudistični plaži, sem si ogleadl do podrobnosti tisto, ki mi je bila všeč in mi je takoj rekla živjo, kot da se ne vem kako poznava. seveda sem bil ob tem diskreten. :-), sam sem se pa bolje počutil v kopalkah. In ja, večina frač, tudi starih je bilo na nulo obritih, le izjeme ne, itak so gole še grše kot v kopalkah, pa obrite ali ne.
[/quote]
Torej si ti tudi en od tistih, ki nima jajc, da bi se slekel, ampak na nudl pa vseeno hodi? Pa so te kar gledali?
Pa meni verjemi, da ti ni rekla živijo zato, ker si ji bil všeč, ampak je to splošni bonton na teh plažah.
Gledamo pa, normalno, pa ne tako, kot ti in tebi podobni.
Boga si. Že veš, da si pregrda za moje standarde. Sem šel na obisk k žlahti na to plažo, pa sem takoj naletel na sorodno žensko dušo, dosti mlajšo in lepo, me je ogovorila že ob prihodu in se nasmejala in sem potem še nekaj dni hodil tja, ker sva se dobro ujela, tudi če je imela dedca zraven, ki se je nalival s pirom ob njunih otrocih. Moja otroka ni motilo, da so po večini goli, oba sta bila tudi v kopalkah, tako da ni bil problem.
Boga si. Že veš, da si pregrda za moje standarde. Sem šel na obisk k žlahti na to plažo, pa sem takoj naletel na sorodno žensko dušo, dosti mlajšo in lepo, me je ogovorila že ob prihodu in se nasmejala in sem potem še nekaj dni hodil tja, ker sva se dobro ujela, tudi če je imela dedca zraven, ki se je nalival s pirom ob njunih otrocih. Moja otroka ni motilo, da so po večini goli, oba sta bila tudi v kopalkah, tako da ni bil problem.
[/quote]
Za standarde nekega starega potrebnega slinavca, ki se hodi rajcat na fkk plaže, mi je kaj malo mar.
[/quote]
Torej si ti tudi en od tistih, ki nima jajc, da bi se slekel, ampak na nudl pa vseeno hodi? Pa so te kar gledali?
Pa meni verjemi, da ti ni rekla živijo zato, ker si ji bil všeč, ampak je to splošni bonton na teh plažah.
[/quote]
Ne gre za jajaca, ampk osebno počutje in dostojanstvo, ki velja za našo kulturo in je normalna, golota kaže na neko pomanjknaje nečesa.
To o bontonu si pa tudi privlekla iz svoje domišljije. Naj ti povem, da te navade ni, ne obstaja, ne obstaja noben ekstra bonton za nudistične plaže..
Sem bil prepričan, da me pozna, ko je nadaljevala vedno z ogovarjanjem ob srečanju v vodo in sem si cel dan belil glavo kam naj jo dam. Potem sva se pa vse bolj začela menit in hecat.
Kako pa vi gledate v primerjavi z mano? :-)….jaoooooo
[/quote]
Za standarde nekega starega potrebnega slinavca, ki se hodi rajcat na fkk plaže, mi je kaj malo mar.
[/quote]Verjemi, da bi pogled od tebe odvrnil preden te pošteno vidim in ga od vsake stare grde, da si ne pokvarim apetita in potem cel dopust ne bi mogel jest.
A dlake pomenijo pa neurejenost ali kaj? Od kdaj pa to?
Tudi midva zahajava v FKK kampe že leta, ja, sem opazila tudi jaz, da je čedalje več popolnoma pobritih, tako žensk kot moških. Ne da bi prav buljila, ampak saj na navadnih plažah tudi tako mimogrede opaziš, kakšne ima ta ali oni kopalke.
In za moje pojme to nima nič skupnega z urejenostjo. Sem pač generacija, ki si v najstniških oziroma mlajših letih (pred 30-40 leti) ni brila mednožja, ker se takrat to ni počelo, in res ne vem, zakaj bi morala začet to počet pri 40 ali 50 letih. Pa sem imam za zelo urejeno žensko.
Žalostno, da se sploh ne opazijo..
[/quote]
seveda se opazimo, ene so gladke, druge ne … ampak mi jemljemo spolovila isto kot vi uhlje, pač del telesa
[/quote]
Kako kaj jemlješ, imaš odnos do delov telesa ni isto kot ali človeka vidiš, gledaš, opaziš.
Ponavadi tisto, kar ni običajno, in na kar tvoji možgani niso vsakodnevno navajeni, opazijo hitreje.
če gledamo oblečene, zakaj potem ne bi tudi slečene?
[/quote]
Seved atudi nudist gledajo halo saj tudi v neFKK kampu opaziš kakšna/kakšen je kdo. Se pa ne buli v ljudi in ne obravnava kot enk erotični objekt. Seveda opazič če je kakšen kaj posebnega ampak a na cesti ne opazite tega.
Je pa bila že večkrat izjava, da je bistveno oblj siksi manj oblečen človek kot pa čisto gol, ker tisti prvi daje možnost še domišljiji ta drugi pa ne.
Kako pa so urejeni pa ne vem. Mi gremo sem ter tja kdaj v FKK kar se peljemo čez. Pa naj povem da otroci tudi opazijo ne da so tam slečeni dokler se ne slečeva tudi midva.
[/quote]
Ne gre za jajaca, ampk osebno počutje in dostojanstvo, ki velja za našo kulturo in je normalna, golota kaže na neko pomanjknaje nečesa.
To o bontonu si pa tudi privlekla iz svoje domišljije. Naj ti povem, da te navade ni, ne obstaja, ne obstaja noben ekstra bonton za nudistične plaže..
Sem bil prepričan, da me pozna, ko je nadaljevala vedno z ogovarjanjem ob srečanju v vodo in sem si cel dan belil glavo kam naj jo dam. Potem sva se pa vse bolj začela menit in hecat.
Kako pa vi gledate v primerjavi z mano? :-)….jaoooooo
[/quote]
Sijček, osnova bontona je, da na najlon plažo pač ne zahajaš oblečen, si že tu pogrnil na celi črti. In ja, na FKK plažah se pozdravimo, ko pridemo in ko oddidemo (vsak dan).
Kar se pa gledanja tiče, normalno da gledamo, saj zato imamo oči, mar ne – vendar ne ocenjujemo frizur, dolžine, debeline, pokončnosti ali povešenosti, gledamo se tako, kot se gledajo ljudje na cesti, v službi….. .
Itak je pa tebi brez veze razlagati karkoli, si itak zgubljen primerek.