Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ena žlahtna štorija, VÌ. sezona a vam je všeč?

Ena žlahtna štorija, VÌ. sezona a vam je všeč?

A vam je všeč? A pogrešate stare igralce? Katere? Kak vaš predlog, kaj bi spremenili oziroma kakšna bi po vašem morala biti nova sezona? Kakšna se vam zdi NOVA Zorica?

Meni so všeč samo prizori s starimi igralci.
Dobro, tudi ostalo še vedno gledam ampak pri nekaterih komaj čakam, da prizor mine. Naprimer pri Maticu, ki mi je sicer smešen ampak po drugi strani težek in pust.
Top pa so mi Gušto, Marija in Bonifacij. Pri Bertu pa je postalo dolgočasno in zaspano, saj so kar naenkrat pobegnili vsi NAJBOLJ SMEŠNI IN GLEDLJIVI moški igralci.
Zorica pa….oh joj nekako se trudi ampak je zelo PONAREJENA, na daleč se čuti, da ji manjka duša Alenke Kozolc, ki je bila, kot bi jo res vzel iz ene prave družine Oštir.
Laura je sicer simpatična ampak je njena vloga preveč razvlečena.
Jaz bi nadaljevala tam, kjer se je končalo. Zala in Toni bi živela v Ljubljani nad vinoteko, Eli bi rodila in mogoče z Ibrom šla v Vatikan, bi se pa vračala domov in pletla nove smešne zgodbe. Anica bi Smiljkota pritiskala na knof za denar,on pa bi jo probal ukrotit in pazil na vsak cent. Prepirov in smesnih sotuacij ne bi manjkalo. Tudi Laura bi lahko dobila svoj košček zgodbe in ugotovila, da ima polbrata ali štiri simpatične polsestre, ki bi jo pač bolj ali manj lepo sprejele…in še in še.

Meni je pa všeč, da je nekaj novih likov, ki obetajo. Stare pa tudi pogrešam.

Manjkajo stari liki. Zala in Toni, Zorica,Smiljan, Ibro, tudi Adelina, Lena. Tudi Žan je odšel, bo manjkal.
Ta, ki igra Zorico je premlada, veliko premlada.
Od novih mi je všeč Laura, Matic in Živa sta ćisto brez veze, nepotrebna.
Edino Eli nihče pri nas ne pogreša.
Stvar se je šele dobro začela. Mogoče se bo kako razvila, mogoče bo kdo od starih igralcev prišel vsaj za nekaj časa. Upajmo!

Gledal prva dva dela in obupal. Ni mi sedlo in ne gledam več.

Gledala od začetka, vmes malo ne, sedaj spet. Se mi zdi, da se bo počasi nekaj naredilo.

Tista dva v vinoteki mi nista jasna. Nimata nobene veze z ničemer. No, pač prodajata v vinoteki iz Štorij. To bi lahko pokazali enkrat, ne pa da kažejo njuno “razmerje”. Res brez veze .
Laura pač išče očeta, normalno da je več prisotna.

Res mi j žal, a organsko ne prenašam te tanove Zorice 😵

Ne vem zakaj so izmed vsaj 10 dobrih in znanih igralk izbrali ravno Komljančevo, res mi ni jasno. Recimo, če že, bi bila ful bolj primerna Lara Jankovič, ki tudi JE Primorka, pa še kera druga, ki sicer ni, ampak tale Komljanc sploh nima karakterja za to vlogo. NIMA IN PIKA.

Ne vem zakaj so izmed vsaj 10 dobrih in znanih igralk izbrali ravno Komljančevo, res mi ni jasno. Recimo, če že, bi bila ful bolj primerna Lara Jankovič, ki tudi JE Primorka, pa še kera druga, ki sicer ni, ampak tale Komljanc sploh nima karakterja za to vlogo. NIMA IN PIKA.
[/quote]

Premlada je za Zorico. Saj tudi Alenka ni bila ravno dovolj stara;)….ampak vseeno bližje. Lara je tudi premlada. Pa preživahna je, preživa, samo njen pogled;). Ne mislim v slabem smislu, sploh ne. Lara je odlična igralka.

Kaj se letos grejo?! Eno samo mašilo. Ta dva v vinoteki:((. Pa sedaj te štorije s farji, nunami…?! A nimajo kaj konkretnega iz Štorij za pokazat? Ja, potem pa res ni več za gledat.

[/quote]

Lara Jankovič že igra v Štoriji in sicer bančno uslužbenko, kjer ima Berto najet kredit.

Še sploh nisem gledala te sezone, ogleda za nazaj nimamo naročenega, ponavljajo v neprimernem času, v času Eurobasketa pa sploh ni bilo debate, kaj bomo gledali 🙂

Meni sta pa ta dva tanova iz vinoteke prav simpatična. Veseli me da so obdržali tudi Sergeja.
Tanova Zorica tudi meni ni posrečena, zdi se mi kot ena siva miška. To pa prejšnja Zorica zagotovo ni bila. Kje je Alenka?
Od starih likov pogrešam Zalo in Smilkota, tudi za Žana mi je žal. Elijino pačenje pa zagotovo nivhče ne pogreša.

Elinega paćenja najbrž res nihče ne pogreša;). Poleg Zale pogrešam še Tonija,Smilkota itak, pa za Žana mi je žal, da je šel. Upam, da se bo Lena kaj pokazala.

Meni so boljši kot v prejšnjih dveh sezonah. Pogrešam pa vse sestre in njihove dedce.
Tej ta novi so prav simpatični.
Kar si pa ti avtorica predlagala, se mi zdi da bi bilo zelo dolgočasno. Težko je nardit dobro štorijo, lažje je šimfat.

Je že zgledalo, da se bo kaj naredilo, a gre na slabše. V vinoteki ta dva sta nepotrebna, še bolj je nepotrebna njuna “zgodba” izven vinoteke. Ta stvar z ugrabljeno nuno je tudi samo,da nekaj je. Brez veze.
Mar bi se posvetili Štorijam,vinogradu, Bertu in dogajanju okrog tega. Brez Zale,Tonija,Smilka,Žana je vse skupaj nekam čudno. Manjkajo, eto.

prava negledljiva limonada! Škoda časa in denarja.

Na začetku (prva druga sezona) je bilo gledljivo, sedaj pa . . . . Ena sama žalost.

Recimo, dobri igralci v Štoriji ne nastopajo več. Zakaj? Se jim zdi brez veze scenarij, ali imajo boljše ponudbe drugje?
Govorim o Toniju,Zali,Smiljanu,Žanu. Žan je še bil v tej sezoni v par epizodah, a najbrž ga ne bo več. Ostalih treh pa sploh ni in jih menda tudi ne bo?

Sem si šla pogledat vloge po sezonah. V 6. sezoni ni Zale, Tonija,Ibra, Adelina očitno bo (koliko?), Žan je bil, a mogoče ga ne bo več? Smiljan tudi je.

Joj, ste smešni s temi manjkajočimi igralci. Tudi tuje nadaljevanke vedno spreminjajo zasedbe iz sezone v sezono, pa ni konc sveta. Zgodba se pač nadaljuje z drugimi igralci. Meni so vsi ta novi zelo simpatični in odlično igrajo, samo Živa bo morala malo bolj razločno govorit,

Presenietila me je Laura. Igra je zelo dobra, punca dobro izgleda.
Tale nova v vinoteki je tudi luštna, malo se ji čuti, da je iz Dolenjse, sicer je o.k.
Laurina mama se mi zdi brez veze.
Nova Zorica se trudi, je dobra.
Morajo biti novi, seveda. Razumem, da so naredili zgodbo okrog/z Lauro. Ta dva v vinoteki mi pa nista jasna. Zakaj je skoraj pol časa v prvem planu njuno kreganje in bivanje ? Nima praktično veze z ničemer.

Alojzij in njegova sestra sta čisto odveč. Pa tisti samostanski brat, ki nekaj straši. Ma res kar neki.

Meni je Laura res dobra, bravo za izbiro igralke. Tudi ona nova iz vinoteke ni slaba igralka, lik iz serije pa ni nek presežek. Zgodba iz Vinoteke je brez veze, prav tako ta zaplet z nuno… Zaenkrat je vse brez repa in glave in ne sodi v Štorijo… Bomo videli kako se bo razpletlo.
Nova Zorica mi ni všeč, so imeli res slabo roko pri izbiri nove igralke. Pogrešam Zalo, Tonija, Adelino, Smiljana in Ibrota. Adelina in Smiljan prideta nazaj, vsaj koliko je razvidno iz tv napovednika. Vrne se tudi psihopatka Gabi in tisti lepi duhovnik… pozabila sem ime.
Super pa je, ker (zaenkrat) ni Eli… je tako zoprna….

Točno tako bi jaz napisala;).
Eli ne bo, kolikor se da prebrat. Nič hudega, res ! Pravzaprav je prav fino.

misliš verjetno z Dolenjske:-)))
ravno zato je ok…

New Report

Close