Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ideje za smešna rojstno dnevna darila!

Ideje za smešna rojstno dnevna darila!

Sem v veliki stiski in potrebujem vašo pomoč!
Žal sem brez domišljije tako kot večina, zato se obračam na vas, kjer se velikokrat samo čudim, kaj vse zraste na vašem zelniku …

Torej, en frend praznuje okroglih 30 let!
Več ali manj vsi kupujejo dolgočasno preverjena darila in praholovce …
jaz bi pa kej takega … odštekanega… norega … da ne bo šlo hitro v pozabo in bo slavljencu vzelo sapo zaradi šoka, ki ga bo doživel, ko bo odvil darilo!

Vaše nore in malce posebne ideje bodo več kot dobrodošle…

Če gledam po sebi, meni bi bilo všeč da odvijem darilo in dobim: skok s padalom, smučarsko karto, kakšen romantičen izlet s partnerico, če obstaja, en dan odklop greste vsi pač družba z avtom naokoli, nekaj pojest, v escape room, potem pa v savno, evo to bi bil moj perfect dan in ga ne bi pozabila. Razne smešnice pa pazi, ni vsem smešno tisto kar je tebi. No, imela bi tudi nov avto pa motor, 🙂

Moje najbolšje darilo za 30 je bil skok v tandemu. Nikoli ne bom pozabil.

karikaturo

Vagino bo sigurno presenečen in v šoku in ne bo pozabil še pisebno če bo ob odvijanju darila prisotna punca in mama alu morda otrok.

Avtorica tisto, da vsi kupujejo neka preverjena in brezvezna darila je popolnoma odveč.
Moje mnenje je, da če osebo dobro poznaš ji ni problem kupiti darilo katerega se bo razveselila.
Kot prvo moraš razmisliti za kakšno vrednost. Potem moraš razmisliti kaj ga veseli je bolj športni tip, mu obisk gledelišča, o ncerta ni tuje. Morda gradi hišo in mu je trenutno to priroteta…….
Pri nas je v navadi, da zberemo skupaj denar, povprašamo bljižnje za želje.
Ne bodi pa tok samozavestna, da ti boš pa izvirna.

Jaz bi ga dan prej obvestila, da v nekem gostiscu nujno potrebujejo pomoc… Ne vem. Jim je zalilo kuhinjo, pobegnil gostilniski pes… Seveda vse, v dogovoru z gostiscem… Se najboljse mi je ta s pobeglim psom… Akcija navsezgodaj. Ga iscete in na koncu, kjer mislite, da bi pes bil, zapojete ali izobesite: VSE NAJBOLJSE! Malo volje, pa bi uspelo!

A ti to resno????????????????

A ti to resno????????????????
[/quote]. Aha. Kaj te cudi? Da namesto psa ni zabe?

Če k meni pride nekdo z idejo, da gremo iskat enega pobeglega psa, bi ga po zdravju vprašala. Resno?

bog pomagaj, kakšne vse ideje ne pridejo na dan v vukoj.binah…in to jim je smešno….

Ja, kozarce, skodelice za kavo… To bo to!!!!

Buh me varji pred “frendi” s tako butastimi idejami!

Sigurno mu bo vzelo sapo in ne bo praholovec lutka za napihnit iz Sex shopa…

Vsi se zgrazate nad idejami. Vam je dost un cevapcic na zaru in kup zalepljenih ” daril”? Pa verjetno je darilo darilo! Ga je kdo prej dobil in vam dal… Avtor isce ideje, ne brezvezna druzenja!!!

Iskanje namišljeno izgubljenega psa po hosti je pa kaj drugega kot brezvezno druženje???

Naslednjič ko bo avtorju te ideje pes ušel ga nihče ne bo resno jemal.

Skok d padalom, no to bi mene presenetilo in razveselilo:)

New Report

Close