Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu vzela si ga v usta

vzela si ga v usta

Ne vem več…….kaj je realbnost in kaj sanje?

Počasi sem odprl oči in te pogledal. Nekaj sekund sva se gledala v oči, potem pa sem te objel in poljubil na lice. “Si dobro spala?”…
In me poljubla na ustnice. Vrnil sem ti poljub, potem …potem si se prekucnika na mene…. Pričela sva se poljubljati, moji prsti pa so zašli v tvoje mednožje…. Zavzdihnila si od pričkoavnaj…., poljubil sem tena bradavičko.,,,, Ovila sva odejo okoli naju, ti pa si se splazila med moje noge in mi ga pričela lizati. Zastokam od užitka in z rokami segežem v tvoje lase. Čutila sva vznemirjenost, ki je vedno bolj in bolj naraščala. Vzela si ga usta. Začutila si, kako sem ti ga močno potisnil v usta. Nekaj minut si mi ga lizala, potem pa mi je prišlo. Odmaknila si se in sperma je brizgnila po tvojem telesu. Ko je orgazem ponehal, si polizala spermo na meni . Vsedel sem se, odgrnil odejo in te potegnil v svoj objem. Prodrl sem vate in sede sva pričela *****. Z jezikom sem šel po tvojem vratu…to si imela rada……. Že večrat si dejala, da se v takih trenutkih počutiš prekrasno, ko te ljubkujem in ti ga noro porivam.
Hotela sva igro vleči v nedogled…toda preveč sav bila razdražena od prejšnjega večera……. Ko se poljubiva, si začutila, da ti bo prišlo. “Prihaja mi..proseim ne nehaj…….” si zašepetala…To je delovala name in tudisam sem bil na robu orgazma, zato sem začel še bolj porivati. Stokala sva na ves glas, nisva se menila za ničesar drugega. Živela sva le drug za drugega. Bila sva le jaz in ti. In nobeden drugi. Obema je prišlo. Moja sperma je pristala v tebi, medtem si me močno objela za vrat in čakala, da poneham. Uživala si, ko sem te z rokami grabil po telesu. Ko sem končal, sem dobesedno padel na posteljo, pri čemer sise ti ulegla name….

“Oh, …..” si rekla, še vedno pa sem ga imel v tebi. Pustila si, da sem te božal ” Ostani pri miru…Ne odmikaj se. Rada bi te imela še … škoda, ker tako malo časa traja.”

leta letijo - iščem stevardeso

no pri meni to traja bolj dolgo :))

pa veš zakaj?

ker mam dobrega tipa, ki to zna…. a rabiš inštrukcije? :))

0ralne=nasveti besede..hahah

da ne boš napačno razlagala…..

kaj morem če pa sem kokoška? ja, kokoške so zlo priljubljene pri petelinih… :))

New Report

Close