Simpatije
Z znancem/sodelavcem se začutita, da sta si simpatična oz. na isti valovni dolžini. Kako naprej, da bi obdržala ‘prijateljstvo’, če je to sploh mogoče?
Ženska ima prijateljice, moški prijatelje; ponavadi tiste, ki so jim simpatični. Nekateri moški in nekatere ženske pa najdemo tudi v nasprotnem spolu tudi prijatelja, na podlagi simpatij. Pa kje je tista meja, da prijatelj ne začuti kaj več oz. da ve, da je to samo to in nič drugega?
Trenutno sem v sledeči situaciji: v novem delovnem okolju, kjer sem simpatijo našla v sodelavcu, se druživa, kava, kosilo,.. in upam, da je to to, in da mu dajem vtis, da sem ‘nedostopna’, ker imava vsak svojo družino. Je pa res, da ga rada vidim, slišim, delam z njim. Ampak to je vse, nič drugega. Sem dosledna, kar si rečem si rečem in tako je in na podlagi tega, sem skozi življenje pridobila že marsikaterega moškega kot prijatelja, ampak to je vse. Ta, trenutni sodelavec mi je pa malo ‘sumljiv’. Nočem ga izgubit kot prijatelja/simpatijo, sploh zato, ker delamo v zelo majhnem kolektivu in ne bi bilo priporočljivo s kom se gledati grdo. Kaj vem, če bo razumel, če mu poizkusim razložiti, ker tok ga ne poznam, da bi rekla, sedaj je pa njegova namera to in to ali je pa sploh nima. Mi je pa sumljiv, mi daje vedeti to 6.čut.
kaj ti bo sumljiv:))))
vzel si bo, kolikor mu boš dovolila.
Verjetno se podobno počuti kot ti, le da razmišlja še s spodnjo glavo. Misli si….prijatelja sva, lepo je z njo, vendar, če bo hotela, mi namignila, da hoče kaj več……bo to tudi dobila. Kateri moški, ki si najde simpatijo nasprotnega spola pa bi se branil konkretni ponudbi? Sploh če je poročen že dolgo in je žena malo sitna in ga ostale sodelavke nimajo tako rade kot ga imaš ti in….je star med 37-40:))))
Torej, če boš ti prijateljica, mu preostane samo posilstvo:)
Če pa si sumljiva tudi ti, pa ne bo problema, bosta pa kmalu sexala na mizi, v wcju in na novoletni zabavi;) …..no potem bosta sklenila, da ne nadaljujeta, ker imata vsak svojo familijo, katere nebi rada prizadela in izgubila……
Super je ker se razumerta in sta si simpatična in všeč.Pač ena meja prijateljstva obstaja in če jo prestopiš potem lahko nastopijo težave.Bolje tz nekom biti v dobrih simpatičnih odnosih,kot pa z nekom v občutku napetosti in antipatičnosti.Če si želiš z njim avanture potem pristopi konkretno k njemuz,če si ga želiš kot prijatelja in dobrega sodelavca ostani z njim na eni frekvenci prijateljstva.Pa čutiš do njega kaj več,si želiš?