Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gledam usodno vino

gledam usodno vino

Ker sem že drugi teden zaradi bolezni več , ali manj pred tv, sem parkrat naletela tudi na Usodno vino. Do sedaj je nisem gledala. Sedaj pa 3x. Ni mi pravzaprav jasno, kdo je kdo. Rozmanove nekako “poznam”, ločim. Potem je družina s hčerko Nino in še eno (igra Tjaša Železnik). Oče je, mama je umrla. Kaj je potem Rifle- rečejo mu oči, dedi?? Pa še ena familija je Kuntner je oče.
Tisti, ki ste gledali, prosim, razložite mi. Najbrž bom v naslednjih 14 dnevih gledala še parkrat.

Najbrž ni nobenega tukaj. Jaz nisem gledala. Je hudo biti bolan in iz obupa gledat take stvari;). Čim prej se pozdravi ! ;).

Je dedek od Nine Dolinar, Eve Dolinar in Simona Dolinarja. Je tast od Ivana Dolinarja. Ivana bo kmalu zamenjal drug igralec-Iztok Valič. Kuntner-Matjaž pa ima neg. vlogo. Poročen je z Violeto. Jooooj kok bi ti lahko povedala
Vse vem, pa je toliko tega. Sem gledala vse sezone vse dele. Ful bo še drugih vlog.

Hvala za odgovor. Mi je bolj jasno. Najbrž bom gledala še kar nekaj delov.
Ko je bil v rednem programu, nisem gledala. Ni to ravno vrsta nadaljevanke, ki je po mojem okusu, a sedaj prav pride ;). Še enkrat hvala za prijaznost.

Če ti kaj pomaga … jaz sem gledala samo pol tretje in četrto sezono 🙂

https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Usodno_vino

Meni se zdi predvidljivo vse skupaj. To ponovitev gledam občasno. Tale Karinina mama.? Ni prava mama, jasno. Kako se bo razpletlo? Če je kdo gledal, naj pove.

Baje je prava.

Nikoli mi ni potegnilo to Vino. Sedaj sem pa gledala ponovitev zadnja dva tedna. Mi tudi ne potegne, a na momente se zabavam. ;). Motita me dve igralki, ki sta mi grozno zoprni. Karin in Ines. Vem, da so take vloge, a prav težko gledam. Nina ivanič mi tudi sicer ni simpatična, kdo igra Karin, ne vem. Je sploh igralka?

Ni mi jasno, ali ima vedno take vloge (tudi Reka ljubezni, pa ena stara serija, ko je igrala ljubico..), ali je tudi privat zoprna. Jaz jo tudi težko gledam.

In to zelo dobra igralka. Karin je Saša Pavlin Stošič. Tut v eni drami he pred kratkim igrala s Cavazzo, Katarino Čas…

[/quote]

Čisto vse vloge ima take. Tako res človeku deluje zoprna.Meni tudi.

Jaz sem pričela letos gledat, ne ravno vsak dan..Prejšnja leta nisem. Nihče ni preveč simpatičen, Ines se mi zdi zoprna, enako Karin. Še en teden bom gledala, potem grem v službo ;).

Dolinarjevi;
dedek Mateo oče od Evine, Simonove in Ninine že pokojne mame Marije
Ivan Dolinar vdovec po ženi Mariji in zet dedka Matea in oče Simona, Eve in Nine Dolinar
Eva Dolinar je bila poročena z Robijem Recer-tisti zoperni tip ki izsiljuje Evo, in ki je oče skupni hčerki Lari Recer.
Simon trenutno živi z lovačo Ines ki se dobiva s še drugimi tipi tudi z Tiborjem ki plete vse mreže okrog tajkunskih in nagnusnih poslov.
Družina od Jerneja Kuntnerja oz. Petričevi je pa žena Violeta ki je sestra Staneta Rozmana in hči babice Ane Rozman.
Dora Petrič ni prava hči od Petriča ker jo je imela Violeta z drugim moškim, kar bo prišlo še na dan v nadaljevanju.
Jure Petrič pa naj bi bil pravi sin od Matjaža Petriča in Violete.
To je to, kar te je zanimalo.
In Ines se bo poročila z Ivanom Dolinarjem da bo lahko mešala svoje štrene.

Dolinarjevi;
dedek Mateo oče od Evine, Simonove in Ninine že pokojne mame Marije
Ivan Dolinar vdovec po ženi Mariji in zet dedka Matea in oče Simona, Eve in Nine Dolinar
Eva Dolinar je bila poročena z Robijem Recer-tisti zoperni tip ki izsiljuje Evo, in ki je oče skupni hčerki Lari Recer.
Simon trenutno živi z lovačo Ines ki se dobiva s še drugimi tipi tudi z Tiborjem ki plete vse mreže okrog tajkunskih in nagnusnih poslov.
Družina od Jerneja Kuntnerja oz. Petričevi je pa žena Violeta ki je sestra Staneta Rozmana in hči babice Ane Rozman.
Dora Petrič ni prava hči od Petriča ker jo je imela Violeta z drugim moškim, kar bo prišlo še na dan v nadaljevanju.
Jure Petrič pa naj bi bil pravi sin od Matjaža Petriča in Violete.
To je to, kar te je zanimalo.
In Ines se bo poročila z Ivanom Dolinarjem da bo lahko mešala svoje štrene.

Kaj bo pa z Nino+ doktorjem, Karin in temi tamladimi?

Kaj bo pa z Nino+ doktorjem, Karin in temi tamladimi?
[/quote]

Teli začetki….moram prav pomislit. Sem gledala vae sezone, vae dele.
Ja čist na konc bosta itak skup Martin in Nina. Vmes bo hodila z enim pol Francozem, ki bo potem ratal hudoben in pa z Erikom.
Martin bo hodil pa z Rebeko. Njegovo šefico. Ne vem več v kateri sezoni se vsi teli pojavijo.
Karin bo pa s Petričem.
Ines bo kasneje tudi z enim bogatašem, ki živi v graščini. Pa njena sestra tudi pride…..uf je tega še in še…..
Dora bo imela dvojčka….

Bo s Petrom. Proti koncu bosta skupaj tudi Simon in Daša.

Teli začetki….moram prav pomislit. Sem gledala vae sezone, vae dele.
Ja čist na konc bosta itak skup Martin in Nina. Vmes bo hodila z enim pol Francozem, ki bo potem ratal hudoben in pa z Erikom.
Martin bo hodil pa z Rebeko. Njegovo šefico. Ne vem več v kateri sezoni se vsi teli pojavijo.
Karin bo pa s Petričem.
Ines bo kasneje tudi z enim bogatašem, ki živi v graščini. Pa njena sestra tudi pride…..uf je tega še in še…..
Dora bo imela dvojčka….
[/quote]

Čigava dvojčka?

Kdo je Rebeka?

Čigava dvojčka?

Kdo je Rebeka?
[/quote]

Ne vem več v katero sezono. Primarijka bo.
Dora bo imela dvojčka s kletarjem Igorjem.
Še kaj? Vem vse 😀

Ne vem več v katero sezono. Primarijka bo.
Dora bo imela dvojčka s kletarjem Igorjem.
Še kaj? Vem vse 😀
[/quote]

Kdaj se bo, če se sploh bo, razjasnilo, kdo je koga tožaril, izdal. Ni bil Rozman? Kado je bil? Petrič najbrž?

Ne vem kdaj, se ne spomnim. On je bil za veliko kriv, tudi za smrt Ninine, Evine in Simonove mame.
A je že vsaj toliko daleč, da Ivana igra drug igralec? Na začetku bo mal čudno, pol pa vidiš, da je Iztok Valič ful boljši.

Kdaj se bo, če se sploh bo, razjasnilo, kdo je koga tožaril, izdal. Ni bil Rozman? Kado je bil? Petrič najbrž?
[/quote]

Stari Rozman, oče od Martina in Petra, bo kasneje umrl.

Violeta bo pa na koncu srečna z dr. Bučarjem.

Stari Rozman, oče od Martina in Petra, bo kasneje umrl.
[/quote]

Katera Petra? Ona je izdala?

New Report

Close