Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lugolova tinktura pozdravi vse

Lugolova tinktura pozdravi vse

Zakaj jo uporabljate?

viruse?

Pijem od poletja lani, vsake 3 dni sem zviševala po 1 kapljico, zdaj jih pijem 6 od poned do petka. Po 1 mesecu so mi prenehali izpadati lasje, po 3,4 mesecih so se mi nehali plastiti nohti, menstruacija se je umirila na 7 dni 1x mesečno (prej vsakih 14 dni krvavitve, tudi po 10 dni skupaj, zdaj čakam pregled pri g zaradi miomov, ker mi je hotela vse pobrati ven zaradi takih krvavitev). Nisem več kronično utrujena 24/7, normalno po službi opravim še gospodinjstvo, prej sem zaradi hude anemije in utrujenosti takoj po službi ponavadi šla v posteljo. Manj jem, verjetno ker nisem toliko utrujena in telo ne zahteva več toliko hrane. Komaj čakam g pregled, me zanima kaj bo glede miomov in krvne slike.

Jaz sem komaj živela. Vsi so me strašili z jodom, ampak jaz sem kot prerojena. Od poletja do danes nisem zakašljala zaradi prehlada, spet razmišljam da se vpišem na pilates, kar sem že dolgo nazaj opustila zaradi preutrujenosti, doma normalno godpodinjim brez večjih težav. Moji pijejo 2 kapljici dnevno, ko so prehlajeni.
Sama vsake toliko izkašljujem veliko sluzi, moj glas ni več piskav. Prej mi je pri petju kar zmanjkalo glasu in sem zapiskala.

Pa še to. V teh letih sem zdajala morje denarja za prehranska dopolnila, masaže, kapljice take in drugačne. Potem sem kupila eno stekleničko lugolove za 13 eur, ki še traja in sem v dobrega pol leta kot prerojena.

Da se razumrmo, to je moja izkušnja. Ne nagovarjam nikogar in nič ne prodajam. Samo povem, da nisem pričakovala, da mi bo tako koristilo.

jodovo tinkturo tudi, vendar smo prehlajeni kljub temu

Jodovo tinkturo dobite pri veterinarju za razkuževanje ran domačih ljubljenčkov.
Tako, da pijete kvečjemu jodove kapljice, morali pa bi lugolovo raztopino.
Sicer pa že zadošča vpihovanje v grlo, razredčeno z vodo.

Kaj pa ščitnica pravi na to?

Sem pila in dobila gastritis, zelo hud. Naslednje leto pogumno znova in … gastritis v še hujši obliki, rabila več mesecev, da sem prišla k sebi. Sicer poznam še ene 6 oseb, ki lugolovo redno uživajo že več mesecev, pa ni nobenih sprememb pri počutju, zdravju.
Verjamem pa, da ima, če oseba trpi za hudim pomanjkanjem joda, pozitiven učinek na počutje in zdravje. Ampak le v te primeru.

“Lugolova raztopina pozdravi vse” – samo neumnosti ne.

New Report

Close