Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nataša Krek-hipnoterapija

Nataša Krek-hipnoterapija

Kakšne izkušnje imate z njo? Je ok? Ker danes je toliko tega na trgu. Mnenja rabim o oseb, ki ste imeli direktno izkušnje z njo? Hvala za vsa mnenja.

zelo v redu. Pozna veliko različnih tehnik. Iam občutek in predano dela.
Si nameravam ob priliki privoščiti par seans.

Bila na Numinus terapiji pri njej in Bownovi terapiji, men je bla kjl :))

*kul

Odlična terapevtka, ovce postriže “u nulo” :-))))

Si bil pri njej?

hehehe teh je danes tako na milijone 🙂

Bila na hipnoterapiji, pri eni drugi, ki je bolj znana in še dražja. Stran vržen denar. Resno.

Boljše je, če začneš z glavo vsak dan v steno butat. Te bo bolela glava, pa boš vedela, zakaj. Tako pa… Res škoda časa in denarja.

Pri keri si pa to bila drugače? Zanima me res. Hvala ti za mnenja 🙂

Men je pa Nataša zakon za vse kar ima, od Numinus terapije, hipno, do vsega…

Zdravo, si morda dobila kaj več informacij o njej? Me enako zanima 🙂

Vam je numinos terapij pomagala? Koliko terapij ste imeli?

Si kaj več izvedela? 😀

Vam je numinos terapij pomagala? Koliko terapij ste imeli?

Tisti, ki na tole hodi, itak ne bo imel kritičnega mnenja. Tako da če sprašuješ somišljenike, boš dobila znane odgovore..

Sem dala čez njeno numinos terapijo in morem vam povedati, da je to vse kar ona izvaja ena velika laž. Zdravi te na daljavo, tako da se “magično preseli” v tvoje telo in potem naj bi bil ti zdrav kot riba? Tudi njen avtogeni trening trži, kot da bi naj bi samo ta pomagal ozdraveti depresijo, tesnobo in vse tvoje psihične težave, na kar sem poiskala mnenje pri treh različnih zdravnikih, ki imajo specializacijo in pravo diplomo ter reference. Vsi trije so mi odgovorili enako: avtogeni trening je samo lahko dodatek pri zdravljenju in minimalno pomaga pri sprostitvi.
Nataša Krek ni nikakršen terapevt, nima nobene zdravstvene izobrazbe in vam toplo odsvetujem njene usluge. Raje poiščite za ta denar druga mnenja in načine zdravljenja pri zdravnikih z izobrazbo in referencami!

Da je terapevt dober še ni predpogoj zdravstvena izobrazba. Terapij je tudi več vrst.
Pomembna je usposobljenost/sposobnost in občutek za človeka.

Za Ireno Tull pravijo da je tud dobra… sama je sicer se nisem preizkusila vendar poznam en primer in vse pohvale.

Popravek Irena Kahne – hypnosis na instagramu.

Občutek za sočloveka je puhlica, ki jo uporablja nestrokoven kader. Po sočustvovanje greš k prijetalju, k terapevti greš na terapijo. In zadnje kar tam pomaga je empatija…

Se vidi, da ti je resnična empatija tuja.
Pa saj ni treba, da tam joče zraven, empatija daje več uvida v to kaj nekdo potrebuje in česa raje ne, da se potencialno ne naredi še več škode.

Se vidi, da ti je resnična empatija tuja.
Pa saj ni treba, da tam joče zraven, empatija daje več uvida v to kaj nekdo potrebuje in česa raje ne, da se potencialno ne naredi še več škode.
[/quote]

Saj zato pa za vaše duševno zdravje skrbijo ne strokovne, a empatične osebe. Take, ki vedo, kaj pali. Ko grem k zdravniku me njegova empatija ne zanima. Važno je, da pozdravi, pa če to pomeni, da me napizdi nan neham jesti drek, se naj več gibam, karkoli. Pri duševnem zdravju bi nekako pričakoval podoben tretma..

Jaz tudi močno odsvetujem Natašo Krek, ona je šarlatan, ki samo izkorišča tvojo bolezen za denar!

Lahko pojasnis, zakaj odsvetujes?

Dokler bodo živele take glupe ovce kot se oglašate tukaj, bodo take Nataše in njej podobne angelske in bioenergetične osebe dobro živele. In ker takih ovc ne bo nikoli zmanjkalo, bodo lahko taki “strokovnjaki” lepo živeli in živeli brez davkov.

New Report

Close