To jutro….
To jutro……se je odločila……Že predolgo ji je manjkala tista prava moška nežnost…moška roka…in tudi kur**…Že dolgo si ga je predstavljala, medtem ko se je igrala sama s sabo….. si je tokrat želela da jo pošteno nategne. Sestala sta se…v prejetnem lokalu……..Toda oba sta vedela, da je bila kavica samo izgovor…….Sedla sta v njegov avto in se odpravila ven iz mesta…. …čeprav je bilo sredi dopoldneva… nikogar ni bilo tam … Hvala bogu ……si je mislila v sebi…Ko sta parkirala sta malo priprsla okno in se pričela dražiti..nedolžno…izzivajoče..kot bi želela prvo okusiti slast neznanega..slast pričakovanja…….Toda zaslišala sta neke čudne zvoke…malo naprej od njiju je bil še en par in počel je že tisto, kar sta bila onadva namenjena….. To je bila pika na i. …..ni se več mogla zadržati. Tista dva neznana v neposredni bližini…..sta bila kot kapljica čez rob in začela ga je slačiti …mu odpenjati hlače, on je z njo počel isto…Čeprav je ona vodila igro in on ni vztrajal nežnostjo v strahu da bi si premislila…Hlače mu je potegnila dol in ga prijela za *****, in mu ga počasi začela drkat…..poljubljala sta se in vedno globlje dihala. …On ji je odpel hlače in potegnil gor majico. Tisti večer ni bilo mrzlo, kljub temu, da bila zimai…njima ni bilo mrzlo. Slekla sta se do golega, ona je pokleknila pred njega in mu ga vzela v usta…. Sprva mu ga je nežno lizala in ko je slišala da je v drugem paru začela ženska glasno stokat od užitka, mu ga je začela sesat vedno bolj divje…… Tudi on je globoko vzdihoval in jo božal po laseh v ritmu njenih gibov…. Ni ji hotel priti v usta zato jo je nežno položil nazaj na sedež….. Začel jo je lizati po joškah in sesat bradavičke. Dolgo časa si je želel in sedaj je bila pred njim…odprta…željna..,
Ni hotel zavlačevati pa tudi igric je imel dovolj, zato se je spustil med noge, da jo poliže in navlaži, a bila je že mokra….. Pripravljena na njegov nabrekli ***** in komaj je čakala da prodre vanjo. Malo pa si jo je le privoščil in ji začel lizat ščegetavček in ji ga počasi sesat. Začeli so ji krči orgazma in ni mogla zadržati krika užitka. ….Ta krik je očitno vzburil tudi drugi par in tudi drugo dekle je bilo slišat kako je zakričal….. Kot bi bili povezani in imela je občutek, da uživajo skupaj z drugim parom…… Tisto dekle je bilo dosti bolj divje in sproščeno in slišalo se je kako cvili in stoka: »Še me dej…še…še…še te hočem…dej me…globlje ga hočem…celega!« in to ju je vzburilo do maximuma. Še enkrat ji je prišlo in sedaj ga je hotela v sebi. ….Zato ga je povlekla k sebi in ga zgrabila za ritnici. Naštimal ga je na njeno ***** in jo začel rajcat z glavičem po ščegetavčku. Začela se je zvijat kot kača in nežno stokat od užitka, potem pa ni mogla več in rekla: »Dej mi ga noter prosim…hočem te……..hočem da me pofu**** do nezavesti…..
Pa lep dan še naprej…