Sex na plaži
Je tudi pri Rovinju. Majo polno teh punt.
Vaš link
Je tudi pri Rovinju. Majo polno teh punt.
Vaš link
[/quote]
V tem videu govori lastnica swinger kluba zelo proti tisti plazi. Ne zaveda se, da ce ne bi bilo te plaze, bi imela ona prazen klub. Tudi ni res, da ni nobene kante in da je vse umazano. Nasprotno, je cisto, so stranisca in zraven je lusen barcek. In tudi ne seksajo en cez drugega. Vcasih je cisto normalna nudisticna plazica.
Oh ja se kar dogaja prejšnji teden kar dvakrat. Na pomolu v Portorožu sta se dva igrala – zadovoljevala sta drug drugega, še kar diskretno, bolj živahna pa sta bila druga dva. Na severnem delu Pirana, tam kjer se zaklučuje plaža sta fant in dekle uprizorila ne le nudistično kopanje temveč kar vroči seks.
Ja kopalcev res ni bilo veliko ne na eni ne na drugi plaži.
Če je kakšna zainteresirana za nočno kopanje na slovenski obali naj mi piše na mail
[email protected]
Mene in mojega so do sedaj zalotili 2x in obakrat je to bilo na morju v Hrvaški Istri. Pred cca 3 leti sta naju zalotili dve slovenki stari okrog 18-21 let. Midva se ravno na polno obdelujeva (on na hrbtu in jaz ga jaham) in oni dve prideta po stezi do naju se ustavili in gledati cca. 3 metre od naju. Imeli sta direkten pogled na mojo pičko/rit in na kurca od mojega ki je šibal ven in noter. Nisva ju opazila. Šele ko je moj končal v mene se obrnem in ju opazim nakar se ena oglasi in reče, da “Hvala za nepozaben sexy prizor”… Koliko časa sta naju opazovali ne veva, mogoče 3-5 minut mogoče več. Vem pa, da sta obe pod pičkico imeli na kopalkah vlažen “flek” – le zakaj.
Drugič pa naju je zalotila ob seksu ena čehinja ali poljakinja stara cca 20 – 25 let. Kar naju je presenetilo pri njej je to, da je naju je direkt zmotila in kar direkt vprašala če lahko gleda… Dovolila sva ji in sva nadaljevala ona pa si je med najinim seksom obdelovala pičko. J bilo pa pri njej zanimnivo poslušati stokanje in končen orgazem.. Ta dekleta se veliko bolj sprostijo ..