Srebro in zlato bosta propadla
Danes je cena srebra in zlata padla za 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in dosegla najnizjo raven v zadnjih 10 letih, tudi platini se ne piše nic dobrega. Ocitno dozivljamo smrt plemenitih kovin na racun vzpona crypto valut, mislim, da je cas za prodajo, dokler so kovine splos se kaj vredne.
Če ti misliš, da so kripte bolj zanesljive od dragih kovin, si še en mladiček, glup ko ******, ki se bo kmalu v lastnih finančnih bolečinah učil osnov ekonomije.
[/quote]
Mislim, da tebe dosti bolj boli kakor mene, samo poglej malo grafe, kovine so na 10 letnem dnu, ves kaj to pomeni, da ze 10 let izgubljas in trpis. Jaz sem naredil s kriptami vec dobicka kakor ga bos ti v celem zivljenju s kovinami in me prav nic ne boli.
Mislim, da tebe dosti bolj boli kakor mene, samo poglej malo grafe, kovine so na 10 letnem dnu, ves kaj to pomeni, da ze 10 let izgubljas in trpis. Jaz sem naredil s kriptami vec dobicka kakor ga bos ti v celem zivljenju s kovinami in me prav nic ne boli.
[/quote]
Jebale te kripte. Ti v kriptah nimaš nič, ker je to prazen zrak, ki ga nikoli ne boš mogel prodati za realno vrednost. Ti se kar oplajaj z iluzijo, bebo.
Ena srbska modrost pravi: “Pametni ljudi se uće od tuđih grešaka, a budale iz svojih.” Vsako obdobje ima mlade zaletave cepce, ki so prebrali par dvomljivih člankov o finančnem vlaganju, mislijo, da vse vedo, potem se pa naserjejo. In ko se zajebejo, začnejo srat o komunizmu in državi, ki jih ni opozorila. Prej pa nobenih opozoril niso hoteli slišat.
[/quote]
Glej, ce jutri ugasnejo vse kripto exchange bos… imel kaj?
[/quote]
Kljub temu da si naredil dobiček na kripto trgu pišeš neumnosti. Dokler bo povpraševanje po srebru, zlatu itd. ne bodo propadlo. Stagnacija cen ne pomeni da bodo propadle, ker pa ni povečanega povpraševanja cene stagnirajo. Srebro, paladij, platina itd. se uporabljajo v industriji.
Ko bodo rekli da nihče več ne potrebuje teh kovin bo sledil “margin call” in sesutje trga, ampak kaj takega je praktično nemogoče.
Sem zainteresiran za nakup srebra, bi se morda tu nasel kaksen prodajalec, koliksna bi bila cena za unčne kovance predvsem?
[/quote]
Malo se prej pozanimaj, kako je glede DDV!!
Naj ti namignem, kupiš z DDV, kot nezavezanec ga prodaš brez DDV, kar pomeni, da šele, ko cena srebra zraste več, kot je stopnja DDV, si na nuli, drugače imaš izgubo.
Naložbeno zlato pa je brez DDV tudi pri nakupu.
Malo se prej pozanimaj, kako je glede DDV!!
Naj ti namignem, kupiš z DDV, kot nezavezanec ga prodaš brez DDV, kar pomeni, da šele, ko cena srebra zraste več, kot je stopnja DDV, si na nuli, drugače imaš izgubo.
Naložbeno zlato pa je brez DDV tudi pri nakupu.
[/quote]
Ravno zaradi tega sem vprašal, ce bi kdo prodal, ker ne nameravam kupovati srebra pri trgovcih, sem seznanjen z vsem tem, brez skrbi.