Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali tipom paše da mu dražite anus?

Ali tipom paše da mu dražite anus?

Zdavo,

kot že sam naslov pove. Ali tipu paše, da mu dražite anus? Ali uporabljate tudi druge pripomočke kot npr. dildo? Kaj še poleg tega?

Ali mislite, da ima moški, ki mu paše draženje le tega tudi druga nagnjenja (heteroseksualec)?

Glede na to, da sem prebrala, da nekaterim ženskam noro paše od zadaj bi jaz reka, da to ne pomeni to.

Lep pozdrav vsem.

Kaj pa tvojemu tipu?
A vidva uporabljata dildo?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Ne midva ga ne uporabljava. Opazila pa sem, da mu ful paše, če ga jaz tam dražim s prsti. Mi da kar sam roke tja. Nikoli ne reci dej me ali kaj podobnega. Mi pa nakaže.

Zato pa me zanima kaj to pomeni? Ali tudi vašim partnerjem to paše ali ne.
Me je kar malo strah :(.

Pozdravček.

Kr sam nej se tam praska… hahaha :)))

Očitno je bolj odprte sorte. Meni se ne zdi nič takega. In, če uživaš tudi ti… Moj bivši bi tudi vse probu….

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

tema: Končno sem odkril moško G točko!

Da ne boš iskala:

Saj sem vedel, da je nekaj bilo drugače. Vedel sem, da ni bila poanta samo v tem, da sem se dal dol z nekom, ki je nenormalno podivjan in nor v postelji, pa tudi ne samo v tem, da sem prvič v življenju zamenjal vloge v seksu. Po domače: prvič sem nastavil. Ni moglo biti samo to. Bilo je namreč preveč, skoraj nenormalno dobro. In zdaj mi je tudi jasno, zakaj. Ker sem prvič doživel orgazem s pomočje moje točke G. Da, jebemti! Končno mi je prišlo tako, kot se spodobi!

Priznati moram, da me ta kvazi točka G do nedavnega sploh ni zanimala, ker se mi je zdelo, da je to samo neka komercialna finta, o kateri se pač zadnja leta govori. Predvsem zato, ker sem prebral nekaj člankov o tem, da jo je pri nekaterih ženskah težko odkriti, potem sem nekje slišal, da je nekatere ženske sploh nimajo in da je ravno zato vprašljiv njen obstoj. Tiste, ki je ne najdejo, seveda cinično trdijo, da sploh ne obstaja. Hkrati sem izvedel, da moška zagotovo obstaja, da je to žleza prostata, ker pa nikoli nisem maral ničesar v mojem anusu, sem si mislil: eh, čisto fajn mi pride tudi brez tega. To je itak fikcija. Pa ni! Daleč od tega! Zdaj mi je jasno vse.

Točka G je v bistvu poseben fensi-šmensi izraz za posebno erogeno cono, ki se še poveča, če se nanjo dodatno pritisne. Tako ime ima zaradi nekega ginekologa Ernsta Grafenberga, ki je kot kaže svoj poklic konkretno izkoristil, saj je prešlatal ogromno lulik v iskanju tega presnetega mini območja. Odkril jo je leta 1950, vendra mnogi še danes – kot sem že povedal – dvomijo, da sploh obstaja. Pri ženskah, seveda, pri moških za to ni dvoma. Itak sem nasploh zelo srečen, da sem moški, ker bi popizdil, če bi mi vsak mesec iz pizde tekla kri, če bi moral bog ne daj rodit in če bi se moral ubadat z nenehnim nihanjem razpoloženj, kot se to dogaja bejbam, ampak zdaj pa sem dobil še dodaten razlog za veselje.

Prostata je zelo majhna žleza v velikosti lešnika, nahaja pa se nekaj centimetrov znotraj naše ritke. Na zelo provokativnem območju. In hkrati za mnoge strejte nedotakljivem. Za njihovo neverjetno škodo! Vem, da obstaja kar nekaj tipov, ki popizdijo, če jim kdo kar koli šari okrog riti, saj so mi o tem govorile kolegice, to upiranje pa po moje izvira predvsem iz pomanjkanja samozavesti – strah jih je, da bi punce pomislile, da jih mogoče kam vleče. Kaka bedarija! To, da te rajca, če se ti nekdo dotika področja okrog anusa, še ne pomeni, da si faking gej. Res ne vem, zakaj se tipi o zadevah, ki jih vzburjajo, ne pogovarjajo direktno s svojimi ženskami. Jaz zato včasih kaki kolegici svetujem, naj svojega kar sama zgrabi v tisti bližini in mu pokaže, da njo to ne moti. VSE tipe namreč rajca, če se jih kdo tam dotika in to zaradi povsem fizikalnih zadev, ki so splošne in ne veljajo samo za nas geje.

Prostata nabrekne zmeraj, ko smo tipi vzburjeni, vendar tega seveda ne vidimo (ni ravno tako, da bi nam od sile nastala bula na riti), hkrati pa naša točka G izloči celo nekaj tekočine, ki sestavlja spermo, kar je zelo zanimivo. Ko je nabrekla, je za moškega najboljše, da se je seveda dotika, problem pa je v tem (no, za geje ni tako hud problem), da do največjega izraza pride z drgnjenjem znotraj danke.

Zdaj točno vem, kje je, in res bi si želel, da bi za to vedel vsak tip na tem svetu, pa naj bo gej ali strejt, kajti orgazem je ob drgnjenju te točke ne samo večji in silovitejši, ampak traja tudi dlje časa. in mogoče doseže celo približno dolžino ženskega, ki se vedno kurčijo, da jim prihaja sto na uro. Aja, zdaj bi verjetno moral povedat, kje sploh je?! 🙂 Najlaže je priti do nje leže na hrbtu s pokrčenimi koleni, pri tem naj bodo stopala na tleh, če pa tudi tako ne bo šlo, pa je potrebno kolena pokrčit do prsi. Palec je treba namazat z mazilom (najbolje lubrikant, geji ga imamo zmeraj veliko pri roki, strejti pač malo manj), ga vstavit (hahaha, kako se to sliši) in ga potisnit proti sprednjemu delu danke, dokler se ne zatipa nečesa, kar je na otip kot oreh.

Jaz pa sem mislil, da mi je tako prišlo zato, ker sem imel izjemno sposobnega fakerja. Mislil sem, da je to mogoče tudi zato, ker je bil tisto pravi surovi živalski seks in je mogoče to dvigovalo intenzivnost vsega. Mogoče je oboje imelo kaj pri tem. Mogoče.

Bistvo pa je v tem, da mi je prišlo kot hudič. Zaradi slovitega G-ja.

Tako, kot bi mi lahko že tolikokrat poprej, pa sploh nisem vedel, da je tak občutek. Joj, koliko orgazmov je bilo samo na četrt dobrih! Moj bog!

P.S. Strejti, ne gre drugače, morali boste nastavit! :))) Če pa ne, pa si nabavite dildo, ki je na fotografiji – je poseben “G-spot” dildo s posebno obliko za lažji doseg 🙂

Ne!

Kdo je avtor zgornjega clanka ? Ne morete kr neki limat….

Neustavljiv, mogoče?:-)

Mojemu to paše in če ga tam dražim mu hitreje in boljše pride.

ja, res zanimivo, mojmu pa ni do tega, da bi mu tam okol kaj prčkala…

Zivjo vidm da si strokvnjak za to in me neki zanima, kasn dildo priporocas pa kol douzine max. da anusa ne poskodujes. In se to, ali lahko kupim dildo tudi ce sem star 16 let. Lp

Ko ti bo moški nakazoval, da moreš kaj početi po njegovi riti, se ga izogni, ker si bo na veliko želel tiča v riti.

paše čeprav nimajo prostate. ko sem ji polizal anus se je od užitka poscala.

paše čeprav nimajo prostate. ko sem ji polizal anus se je od užitka poscala.[/quote]

jaz bi se tudi 🙂

jaz bi se tudi :)[/quote]
posnemi, obesi na YT in daj tukaj link ☺

Živjo,
Meni zelo paše če me moja žena draži tam spodaj, tako da ji tudi sam povem in nakažem.

Seveda paše, ni ga čez prst v riti, kot da bi se čas ustavil ob orgazmu. probal bi tudi kak strap on, a je težko najti žensko, da te obdela. Moški tič m ni ne diši.

meni ful paše in še orgazem je močnejši

Meni to zelo paše.Lepo je,ko ti partnerka porine prst v anus.Morala bi probati še z dildom.Če ona užiiva v anali,zakaj ne bi še jaz.

Pri nama to redno prakticirava in tudi kdaj kakšen dildo.
Pa tudi kolikor prebiram kakšne forume ali tuje strani, so moški čedalje bolj odprti do tega in to ni več tak tabu.

Bi pa bilo zanimivo še prebrati kakšen odziv kakšne druge punce, kako gleda na to? Kot pravim jaz sem odprta do tega!

Ma kakšne , ne moreš verjet. Potem si bo pa zaželel tiča!!!!???? Ma komu padajo take ideje. Potem bi si žena , ki se zadovoljuje z vibratorjem , zaželela robota.
Masaža prostate že dolgo ni več tabu scena. Svoje telo je dobro spoznati , saj vidim , da marsičesa posebno moški o sebi nimajo pojma medtem , ko jih na orijentu že tisoče let prakticirajo. Lahko bi si nabavili kako literaturo , ne pa natolcevat tistega , kar si pravi moški povejo za šankom in to je zdravo za gotovo.

New Report

Close