Na kaj padajo ženske
No ja, Štoparski in njegove fore… so tudi naju pripeljale skupaj!
Mogoče ni ravno vse Adamsova zasluga, a sigurno ima prste vmes.
Nauk za nepoučene; humor dela čuda. Sploh obešenjaški in ironični humor, ki zna obrniti očitne stvari na glavo.
Žal pa deluje samo za dokaj ozko določen profil ljudi obeh spolov.
Vsem so všeč luštne punce.
Meni so tudi všeč luštni fantje.
Si lušten, ali pa bi se na tebi dalo marsikaj izboljšati, da bi se tudi puncam na tebi z veseljem ustavile oči?
Upam, da nisi na glavi pobrit z obeh strani, na sredini pa raste smešen šop las, kot ena trava?
Upam, da se znaš prijetno pogovarjat , če ne – pojdi na tečaj retorike.
Upam, da imaš kak konjiček , hobi in da ne hodiš samo iz službe in domov, potem pa čepiš pred računalnikom?
Upam, da znaš delat, ne samo sedet in gledat punce v petkah.
Znaš punce očarati : igraš na kitaro, harmoniko, lepo poješ ali si dober kuhar?
Bereš zanimive knjige in se znaš o njih pogovarjati? Kateri je tvoj najljubši pesnik?
Si lušten, ali pa bi se na tebi dalo marsikaj izboljšati, da bi se tudi puncam na tebi z veseljem ustavile oči?
Upam, da nisi na glavi pobrit z obeh strani, na sredini pa raste smešen šop las, kot ena trava?
Upam, da imaš kak konjiček , hobi in da ne hodiš samo iz službe in domov, potem pa čepiš pred računalnikom?
Bereš zanimive knjige in se znaš o njih pogovarjati? Kateri je tvoj najljubši pesnik?
[/quote]
In koliko od teh kriterijev ti izpolnjuješ? Kje to vi pobirate, da se večina bab hoče pogovarjat o zanimivih knjigah? Hahah..
Kure sam čvekajo o šopingu in kaj so jedle, za take coprnice pa moraš biti intelektualec, da jih lahk fu kaš? Narobe svet, pravim.
[/quote]
Ti misliš, da je blebetanje znanje, kako se prijetno pogovarjat? Obračanje jezika ni nič posebnega, a on mora it na tečaj retorike?
Ve babe ste fu knjene v glavo!
No ja, Štoparski in njegove fore… so tudi naju pripeljale skupaj!
Mogoče ni ravno vse Adamsova zasluga, a sigurno ima prste vmes.
Nauk za nepoučene; humor dela čuda. Sploh obešenjaški in ironični humor, ki zna obrniti očitne stvari na glavo.
Žal pa deluje samo za dokaj ozko določen profil ljudi obeh spolov.
[/quote]
Ma ne, no – mene so vedno “preveč humorno gobezdavi” in s tem vedno skakajoči v prve bojne linije v debatah in spoznavanjih odbijali. Taki, ki si mislijo, da kako so “duhoviti”
Mene so privlačile pri moškemu najprej in predvsem njegove vonjave: ne parfumi, ampak njegovi feromoni ( to takoj zavonjaš, če ti privlačen še toliko bolj, ker se “pajca” ob osvajanju ), pa da je nekadilec. Če tega ni bilo, torej tiste magnetne “vonj kemije”, ni bilo nič, pa če je še tako verbalno “dvoril in skakal okoli mene.
Ti misliš, da je blebetanje znanje, kako se prijetno pogovarjat? Obračanje jezika ni nič posebnega, a on mora it na tečaj retorike?
Ve babe ste fu knjene v glavo!
[/quote]
Tisti, ki se ne znajo pogovarjati, pri meni takoj odpadejo .Eni sploh ne znajo sestavljati stavkov. Drugi uporabljajo preveč narečnih besed.
Tretji nimajo nobenega estetskega okusa.Na sebe navlečejo grozna oblačila.
Taki, s cigaretami tudi odpadejo. Alkoholiki tudi.
Seveda mora biti moški spoštljiv. Kolerikom se izognem na daleč.Najprej bo uglajen in prijazen, potem ga bo malce vrglo iz tira in se bo drl kot jesihar.
Ahhh, ja.
Redki so dobra partija. Redki.
Taki, s preveč
Ma ne, no – mene so vedno “preveč humorno gobezdavi” in s tem vedno skakajoči v prve bojne linije v debatah in spoznavanjih odbijali. Taki, ki si mislijo, da kako so “duhoviti”
Mene so privlačile pri moškemu najprej in predvsem njegove vonjave: ne parfumi, ampak njegovi feromoni ( to takoj zavonjaš, če ti privlačen še toliko bolj, ker se “pajca” ob osvajanju ), pa da je nekadilec. Če tega ni bilo, torej tiste magnetne “vonj kemije”, ni bilo nič, pa če je še tako verbalno “dvoril in skakal okoli mene.
[/quote]
Pa itak!
Kako si sploh lahko povezala moje pisanje s tistimi “preveč humorno gobezdavimi” tipi…??? Aaaaaaa, kar slabo mi je postalo… In mislim da bi boljši polovici tudi šlo na bruhanje ob tem.
Nisem pobrit, imam pa sive lase.
Pred leti sem bil na tečaju retorike.
Znam se prijetno pogovarjati, mnogo vem o psihologiji, zdravem življenju in – duhovnosti. In pogovarjam se lahko z vsakim, ter o vsem, ker se znam – prilagoditi.
Fotografija, raziskovanje duhovnosti.
Igram na kitaro, pojem. Ameriški folk, delno country. Zase, za svoje veselje. Če poješ tudi ti, lahko kaj posnameva. Zase… Ni pa nujno.