Trojček, seks, avanture
Problem trojčkov je, da so kmalu “premalo”.. in je potem potrebno na orgije hodit.. kar pa ob sodobnem času človek težko organizira ob vseh časovnih restrikcijah.
Še pari komaj 2x na teden v povprečju seksajo.. s povečevanjem števila udeležencev se pa stvari samo še bolj razredčijo.
Tako, da najboljši prijatelji v tem primeru so: nimfomanke in nimfomani.
V resničnem življenju niti ene nimfomanke ne morete sfolgati.. kaj šele dveh. Ženske seksualno gledano, moškega prekosijo v vseh pogledih.. od multiorgazmov, do višjega praga bolečine… gang bangov nobem moški ne zdrži. Ženska ga. Tako, da pri nimfomankah je rešitev ponavadi le ena: več moških (ni ga junaka, ki bi zdržal.. psihično, fisično itak nima šans).
Plus, spraviti dve skupaj, da ena “strada”, je tudi praktično nemogoče.
Tako, da če že, bi se govorilo o ženski, ki ima rada seks.. vendar ne v zasvojeni, nimfomanski obliki.
Meni je bilo odlično, sva z mojo poskusila tudi že petorčka in sicer na morju, ko sva se spoznala s tremi samskimi tujkami (Italijankami), ki so potovale skupaj in so si zaželele zabave.
Bilo je res divje, jaz sem nekaj časa samo opazoval, kako tudi moja sodeluje, nato sem se pridružil še jaz pri orali in nato so me one vse naenkrat zadovoljile. Dve sta mi lizali penis, ena mi je lizala danko, žena pa se mi je usedla na obraz in sem jaz lizal njeno.
Če zanima še kakšno naj mi pusti kontakt in se dobimo.
[email protected], sva pa 45+