Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Biostatini Med

Biostatini Med

Že dolgo se trudim za znižanje slabega holesterola. Moje povišanje je visoko nad normalnim stanjem. Posledično imam tudi vrtoglavice in omotico zaradi zmanjšanega pretoka krvi po žilah.
Ker imajo predpisana zdravila od zdravnika stranske učinke, sem si želela pomagati z naravnim medicinskim pripomočkom.
Jemala sem ga in ga jemljem še naprej, vendar po enomesečnem jemanju ni bilo nobenih rezultatov. Zdravnik pravi, da naj jemljem Atoris, vendar po jemanju imam težave z ledvicami, farmacevt v lekarni pravi, da naj vztrajam tri mesece in več.
Dragi bralci , imate kaj izkušenj s tovrstnim zdravljenjem ? Prosim za nasvet.

že dolgo je znano, da najbolj zviša holesterol stres, ne prehrana

kaj pa počneš na tem področju? meditacije, joga, šport, kaj podobnega?

Za jogo, meditacijo in šport imam omejen čas. Seveda sem veliko pod stresom, služba, otroci, hiša, hitra prehrana, rada imam mastne in sladke jedi in še kaj bi se našlo.
Vendar nekako si moram pomagati, najbolj enostavno je vzeti tableto z veliko vode po kosilu in po večerji, a ne vem, če je smiselno jemati Biostatine Med.

Biostatin Med je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno prosti prodaji in saj vemo, kaj je lekarna danes.
Prodajalna za trženje prehranskih dopolnil.
Če ješ zdravo hrano in dovolj, ne rabiš prehranskih dopolnil.

Pomaga, vendar je treba jemati to prehransko dopolnilo daljši čas. Stranskih učinkov nisem opazila, holesterol pa se je opazno znižal.

Ni samo hrana tista, ki viša holesterol, potrebno se je veliko gibati in se umiriti, potem tudi holesterol pade.

Da bi se holesterol znižalo po naravni poti, ali kdo ve, kako.
Ali je komu uspelo ?

Reklama, ki oglaša ugodne učinke na znižanje holesterola prikazuje, da ga uporabljajo vse generacije, od mlajših, malo manj mladih do starejših.

Kolegici je uspelo. Vendar njen holesterol ni bil preveč povišan. Ravno toliko, da je dobila zdravila.
Takrat se je odločila, da bo 3 mesece poskušala z vsemi naravnimi stvarmi. Jedla je grenivko vsak dan, ukinila vse vrste hrane, ki zvišujejo holesterol, pila kiis in vodo zjutraj. Po 3 mesecih je imela holesterol v mejah normale.
Je pa sicer vitka in energična, vendar tudi veliko pod stresom.
Stara je 60 let.

Kolegici je uspelo. Vendar njen holesterol ni bil preveč povišan. Ravno toliko, da je dobila zdravila.
Takrat se je odločila, da bo 3 mesece poskušala z vsemi naravnimi stvarmi. Jedla je grenivko vsak dan, ukinila vse vrste hrane, ki zvišujejo holesterol, pila kiis in vodo zjutraj. Po 3 mesecih je imela holesterol v mejah normale.
Je pa sicer vitka in energična, vendar tudi veliko pod stresom.
Stara je 60 let.
[/quote]
Naravno zniževanje holesterola z navedenimi dodatki je ravno tako uspešno kot so tablete za hujšanje! Ne nasedajte lekarniškim trikom za povečanje prodaje naravnih biostatinov…..

20 dni popari drobno sesekljano čebulo, pokrij in pusti čez noč.
Zjutraj na tešče popij.
Pomaga

Na povišan holesterol vpliva hrana 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, stres in genski zapis 75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Jaz sem imel holesterol 6,7. V 5-ih mesecih sem s pomočjo biostatinov, uživanja zdrave hrane (oreščki, ovseni kosmiči, laneno seme, pusto meso, od mlečnih izdelkov samo lahki jogurt…), veliko gibanja (kolesarjenje, hoja v hrib), prenehal z uživanjem kave in alkohola. Rezultat: holesterol 5, dobri holesterol 1, slab 3,5. Shujšal iz 96kg na 90kg. Pritisk znižal za 10 do 15 enot. Pomembno je, da je to sedaj način življenja (kilogrami gredo dol), za stres sem se moral sam zmeniti s sabo (malo si pomagam s persenosanom). Zame je problem nizek dobri holesterol, ki ga očitno lahko dvignem samo s telesno aktivnostjo. Hrana tukaj nima vpliva. Mogoče kalifornijski orehi.

moja mama si je s tem biostatinom iz lekarne v 10ih mesecih znižala holesterol iz 8,3 na 5,1. Ona je stara 67 let. Prej je imela hude bolečine zaradi statino in jih zato ni želela več jemati, dokler ni v eni reklami videla ta naravni biostatin. pri teh biostatinih ni imela nobenih stranskih učinkov, je pa jemala po navodilih. Ker je tudi meni zdravnik predpisal atorva statine (moj holesterol je 6,5), sem biostatin začel jemati tudi sam. Začel sem pred 2 mesecema in po nasvetu v lekarni moram jemati vsaj 3-6 mesecev, da se bodo videli rezultati.

Jaz jemljem Fitobiostatin in so rezultati. Je pa res da se pokažejo nekje po 3 mesecih jemanja.

Boj se demence.

Kolegica mi je rekla, da je z njimi znižala holesterol, a jih je jemala 3 do 4 mesece.Sedaj nom poizkusila tudi jaz.

Dokazano pomaga. Po 3 mesecih jemanja je padel na 4,5. Je pa res, da ko prenehaš  jemati,  se ponovno dvigne.

Pozdravljeni

Katere Biostatine jemljete vi ali vaša mami?

Hvala

New Report

Close