Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Teslova purpurna ploščica je nateg…!!

Teslova purpurna ploščica je nateg…!!

meni osebno nič ne pomaga, no vsaj zaenkrat mi ni. ima še kdo take izkušnje? občutek imam, da sem stran vrgla denar.. pa tako sem upala da mi bo pomagala joj no…

Kakšna vijolična zadeva naj bi bila to?

Koliko časa jo uporabljaš in za katere težave?

3 dni jo nosim. za več energije ter proti depresiji

Vsaj 1 mesec jo moras nosit. Pa ne pozabi se pol ure telovadbe in 1 jabolko na dan. Pa po magnezijeve tablete v lekarno. Vzames 1 do 2 na teden. Pa pred polnocjo spat. Po 1 mesecu bodo rezultati.

Ja če v te oslarije verjameš pol ti je pa prav da si se nategnila. Mislim kaj vse lahko človeku prodajo 🙂

Premalo za kakršnekoli rezultate. Vztrajaj in počakaj še par tednov.

ok, hvala ti. torej bom še nosila

Si pa rabila.

👍☺️
Moram ti prikimati, Magnezij je res zakon.

Ha, če vsak dan telovadi, pa je jabke, pa mahnezijeve tablete….potem ploščice ne rabi. Proti depri je treba sam rit dvignt s kavča. ..Pa res vsem nategancijam verjamete.

seveda je nateg to kar prodajajo od a do ž je skoraj vse nateg, zakaj je nateg, odgovor je preprost, če bi bilo to vs etako super pa zdravo potem bi ti propagatorji živeli vsaj 200 let pa se ponavadi stegnejo že pri 60 ih pa te bosanske piramide, to lenuhi delomrzneži lopovi lepo živijo na račun drugih

seveda je nateg to kar prodajajo od a do ž je skoraj vse nateg, zakaj je nateg, odgovor je preprost, če bi bilo to vs etako super pa zdravo potem bi ti propagatorji živeli vsaj 200 let pa se ponavadi stegnejo že pri 60 ih pa te bosanske piramide, to lenuhi delomrzneži lopovi lepo živijo na račun drugih
[/quote]

Res odličen argument.
Bravo!

Res odličen argument.
Bravo!
[/quote]zdej vem zakaj imaš tak nik

Če ti je kaj v tolažbo – nisi edina, ki je padla na finto.

Se strinjam z naslednjim pravilom:

Nateguj ali pa se pusti nategniti…..očitno spadaš v drugo grupo!

Če bo to delala, ji bo nucalo tudi brez ploščice. Je tak?
Vidim, da je eden že pred mano isto napisal 🙂

[attachment=0]2019-03-18_21h07_10.png[/attachment]

Imas pa obcutek za ironijo. :-))))

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Pa zakaj se jaz nikoli ne spomnim kaj takega. Vidim, da je naivnih vedno zadost.

Tesine ali Tesline? Ker Nikola Tesla je imel pravilo, da se “sve bezplatno podeli čovečanstvu…..”

Kdo je ta Tesa? Kakšna Srbkinja?

Če bo to delala, ji bo nucalo tudi brez ploščice. Je tak?
Vidim, da je eden že pred mano isto napisal 🙂
[/quote]

No…

Ja. 🙂
Tko bo vsaj neki haska od vsega. Tile obeski so pa navaden placebo. Pr enih dela, pr enih pa ne.

enako kot vse cudezne tabletke in napitki. delujejo pod pogojem, da popolnoma spremenis zivljenjski slog, prehrano in podobno. ce ti ostane malo pameti se vprasas, zakaj potem ta cudez rabis in ga drago placas.

Ma kje pa. Komu pa je to se pomagalo?!? Kr ene kovine, pa kamni. Si clovek se zobe polomi. Amuleti, zapestnice, ogrlice in cudezni pripravki iz v tancico skrivnostnosti zavitih virov so prava stvar za resevanje vseh vrst tezav. To pa ja ze vsak ve.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Hej veseli fotr! Jaz poznam eno Teso – kakorkoli jo obrneš, se nalima nate – dvostranski lepilni trak :))))))

Dokler imajo otroci denar, imajo kramarji semenj…. naivnežev res nikoli ne zmanjka.

Ja ja, Srbi imajo tudi rek: lako jebati, težko biti jeben.

Tesa je susjeda od Miladinke. To du obadve skup nardila, sam ti nisi use dobar prebrai. Če maš Tesinu porpurnu ploščicu pol obavezno zravan moraš, da imaš še kozmučnu zapestanju. Če te ni zravenj pol nebo neč pumagala spljoh. Zdej, če hočeš žihar ti zriktam enu al pa dve. Slučajan imam tri u prodaju. Če bo hoto imet, pošalji mi emajla. Res je tud velik dinarja sam vese, da mal dinarja mal muzike, zdej kok bi dinarja dao za velik muzike. Moguče je, da use tri zapestanjce prodam popustom za 100 eura za tebe. Drugač je sama ena taka neki čes sto eura. Mal razmisalj.

New Report

Close