Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A kdo plačuje s telefonom?

A kdo plačuje s telefonom?

Ali uporabljate mobilno denarnico? A se to obnese?

Jah seveda, zakaj a ne, če se da. Na telefonu imaš praktično že čisto vse, od budilke, zemljevida, fotiča, monete. Saj to je ena vrsta monete.

Imaš vse na enem mestu, ja. Enostavno. Moraš pa gledat, da imaš skoz napolnjen telefon:-)

A rabiš prej gor naložiti denar, ali gre to potem pri plačilu mesečnega računa za telefon?
Lp

Trenutno še ne, me pa mika. Najbolj se nagibam k gpay. Moneta mi ne pride v poštev ker imam službeni telefon.

A govoriš o mobilni denarnici NLB Pay? Ta aplikacija je za namestitev in aktivacijo zelo zapletena.

Plačevanje s telefonom je nepreverjena novost, ki je nihče ne uporablja.

Kdor ima IQ nad sobno temperaturo zna usposobit telefon do te mere, da lahko z njim plačuje. ZUdaj,a to počne ali ne, je drugo vprašanje, komplicirano pa ni.

Kaj nihče ne uporablja? če imaš ti nokijo 3310, še ne pomeni, da jo imamo ostali tudi

Jaz plačujem z uro (Apple Watch). Deluje super. Edini problem: še vedno moraš imeti denar na računu 😀

Res ne vem, kaj je s karticami narobe. Osebno ne rabim dodatnih bližnjic za spodbujanje potrošnje.

Seveda, če pozabim denarnico v avtu ali doma, plačam z Moneto. Pri nas jo sicer bolj uporabljajo otroci.

Z gotovino je lažje plačevati kot z mobilno denarnico.

A s tem NLB Pay se lahko plačuje tudi v tujini? A s tem imam kakšen dodaten strošek?

imam N26, upam da info o kombinaciji z apple pay še velja in čimprej zrihtajo pri nas … bom uporabljala.

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Uporabljam NLB Pay od kar obstaja. Obnese se zelo dobro.

Ej, kaj pa narediš, če izgubiš telefon ali pa ti ga ugradejo? Potem ti poberejo tudi naloženi denar. Ali pač?

Za zaklep telefona si že slišalo? Bajto maš tud odklenjeno? Avto puščaš odklenjen na parkirišču?

Ne, ker ne zaupam takemu sistemu plačevanja. Vse le z papirnatim denarjem in kovanci.

Tudi če imaš služben telefon, je uporaba Monete možna, imeti pa moraš ločeni račun, ki prihaja na tvoje ime.

Uporabljam, ker mi je praktično in se mi zdi dovolj varno.

Ne in ne vem, zakaj bi.
Mi je bolj simpl kartico potegnit iz torbice kot se ukvarjat s telefonom.

Preden telefon ven potegnem, odprem ovitek, odklenem, ze davno placam z brezsticno. Za net pa samo paypal..

Ne vem, kako bi lahko plačala s telefonom? Potrebuješ kakšno posebno aplikacijo za to? Kako pa spraviš denar gor. … Nič jasno. 🙂

“Imamo pa v uredništvu tudi nekaj ljudi, ki mobilne banke sploh nimajo, ker se jim je še ni ljubilo aktivirati oziroma “ves čas zgubljajo telefon”. A strah, da bo kdo zlorabil mobilno banko, če boste izgubili telefon, je sicer zelo pogost, a slabo neutemeljen, razen če geslo za vstop v mobilno banko nosite na listku v ovitku telefona.”

Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/ta-banka-je-v-treh-letih-potrojila-stevilo-uporabnikov-325317http://www.zurnal24.si

Pozdravljeni, pri mobilni denarnici NLB Pay je tako, da se v mobilno denarnico shrani (digitalizira) vaša Mastercard ali Maestro kartica, ki jo sicer drugače lahko uporabljate za plačevanje v trgovinah, lokalih ali pri dvigu denarja na bankomatu. Tako konec meseca ne boste prejeli posebnih dodatnih računov, na telefon oziroma v mobilno denarnico NLB Pay ne rabite posebej nalagati dodatnega denarja, temveč gre denar direktno z vašega osebnega računa oziroma plačilne kartice Mastercard.

Če potrebujete še kakšen nasvet ali imate še kakšno vprašanje o plačevanju z mobilno denarnico ste vedno dobrodošli v naših poslovalnicah (www.nlb.si/poslovna-mreza), z veseljem pa vam bodo odgovorili tudi v našem kontaktnem centru (www.nlb.si/kontaktni-center), kjer smo vam na voljo 24/7 vse dni v letu. Z lepimi pozdravi, Ingrid

www.nlb.si

New Report

Close