Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SINT-pohištvo

SINT-pohištvo

Zanima me ali poznate to podjetje. Kakšna je kvaliteta storitve? Sploh pa kuhinj.

Pozdravljeni, tudi mene zanima kakšne imate izkušnje s podjetjem Sint iz Škofje Loke?

Imamo njihov kavč in posteljni okvir približno dve leti. Zaenkrat vse ok.
Tudi dostava je bila kot je bilo dogovorjeno.

Pred 25 leti sem tam kupila spalnico in je še vedno v uporabi in brezhibna.

Imam jedilnico in dnevno sobo. Sedežna je top, vsaj po vsem kar sem prebrala. Po petih letih se ne pozna nič na njej in nima udrtin. Tudi z vsem ostalim sem zadovoljna.
Vse je bilo kakor smo se dogovorili.

OBVOZ!!!! Ne priporočam….

Mogoče pa preveč fižola jeste?

Zelo nezadovoljni! Pred nekaj leti smo v Sintu kupili kuhinjo srednji-višji cenovni rang. Dva ročaja sta se kmalu odlomila, nekateri panti za omaro se že dolgo ne odpirajo več gladko. Bela tehnika je bila zanič v dveh letih po nakupu (luč v hladilniku crknila, pečica bila slabe kakovosti) zato smo bili primorani ti dve stvari kupiti na novo. Seveda drugje!!

Kupili jedilno mizo, katero smo prejeli cisto uničeno, neuporabno. Miza je stala 1300€.

Reklamacije niso priznali in zadevo predali odvetniku.

Katastofa, samo stran od njih!!

Pa to pohištvo prihaja vse iz istih fabrik in je isto sranje. Kaj mislite da pri Sintu v kleti na roke mizarijo kuhinje in ostalo?

Če želite kvaliteto in po meri pojdite k privat mizarju.

Pred kratkim smo od njih kupili pisalno mizo iz masivnega lesa. Dobili smo nekaj, kar smo pričakovali, ni pa to neka uau kvaliteta, manjkajo kvalitetno narejeni detajli. Ampak recimo, od res kvalitetno izdelane mize pri nekemu drugemu proizvajalcu bi plačali pol več.

Smo pa po naročilu ugotovili, da jo sami ne delajo, temveč naročijo iz tujine.. mogoče Slovaška, Češka, nekaj podobnega.  Predlagam, da greste po iskanju slik, tako najdete originalne proizvajalce.

New Report

Close