dobek aparat za merjenje pritiska
Živjo!
Spoznala sem zelo veliko aparatov za merjenje RR-a, vendar pa opozarjam, da aparat mora biti umerjen na določeno velikost manšete. Običajno aparatov je srednja manšeta za katero je ta aparat umerjen. Če potrebuješ večjo manšeto oz. manšeto za otroka pa ti to toplo priporočam, da aparat umerjen na določeno manšeto ker vsaka manšeta ima določen volumen. najbolje so zanesljivi klasični aparati. odločitev je torej vaša. Jaz sem imela namen kupiti za otroka (takrat starega komaj 1 leto) , vendar ser tole z apatati ni najbolje izkazalo. najbolje trenutno priporočajo Omron-ov aparat. Tu je njihov naslov oz tel št. Diafit d.o.o. Sp. Slemen 6
2352 Selnica. Tel.02 674 08 50. Imajo tudi poslovalnico v LJ ob Ljubljanici.
Tule imam še dva Prolat 07 304 45 55 in od Citizen 041 721 111.
Upam da sem bila vam kaj v pomoč pa srečno pri izbiri aparata!LP
Omrona prodajamo v maloprodaji deset let in je zelo z anesljiv aparat, skoraj brez reklamacij, mislim da je bila ena v tem času.
Prolat ni tako zanesljiv, Citizen ne vem -smo jih premalo prodali.
Najbolj sigurni so kalsični, a za starejše malo manj uporabni.
Še opozorila bi te, da ne smeš kupiti zapestnega za starejše od 55.let ali za ljudi ki imajo velike težave s krvnim tlakom- ker so žile na zapestju ožje.
Navedene aparate dobiš v trgovinah z medicinskimi pripomočki- po domače z ortopedskimi pripomočki. Če poveš kje si, ti povme najbližjo.Ja ali v lekarni.
Če te kaj zanima pa vprašaj.