Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Starček tihotapil kokain

Starček tihotapil kokain

Kako je to mogoče? Sem mislila, da so pošteni. Tej generaciji pa ja ni treba dilat. A ne znajo vsaj to prepustiti mlajšim od sebe?

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/pod-armaturno-plosco-tihotapil-5-5-kilograma-heroina.html

Tvoj oče ali sin?
Zakaj vedno omenjaš svoje sorodnike?

Ne razumem, kako mislite, da so vsi starejši kar po difoltu pošteni. Ali kriminalci vsi umrejo do 40 leta al kako?

lump je star 61, po novem bodo starčki delai do 67 leta, to je star zarukan kriminalec, ker je povratnik bi moral dobiti vsaj 20 let !

Ne, do 40 se jih večina spreobrne, poboljša. Samo nekaj se jih spremeni v kriminalne starčke. Taki so najhujši. Pa še slinijo se.

Mene bolj čudi v kaki diktaturi živimo, ne čoknjenost avtorice o starčkih, sama pa menda petdeset let star prismoda, seveda z videzom 20 letnice. Namreč, vsak že lahko ustavlja avtomobile in pregleduje, policija itak, ki je za eno Slovenijo nekajkrat preobsežna, pa nacionalni urad, pa carina, pa Furs, pa redarji…..daleč ste čreda neumna podpirali sebi v škodo.

A tebe pa ne opazi nihče, ko ga v nos trpaš? Ali samo mi na monu vemo? 🙂

https://youtu.be/_A1SPWy-em4

A tebe pa ne opazi nihče, ko ga v nos trpaš? Ali samo mi na monu vemo? 🙂
[/quote]
Znova si preseglo samo sebe.😅 Bi se lahko potrudilo in stopilo kdaj do soseda, ga prosilo, da ti napiše kak stavek in boš vsaj enkrat smiseln stavek prispevalo na mon.😅

Znova si preseglo samo sebe.😅 Bi se lahko potrudilo in stopilo kdaj do soseda, ga prosilo, da ti napiše kak stavek in boš vsaj enkrat smiseln stavek prispevalo na mon.😅
[/quote]

Sosed ni na koki, da bi lahko pisal smiselne stavke -zate. To jih le ti zmoreš s pomočjo koke. :))
Sosed nima keša za koko.

Sosed ni na koki, da bi lahko pisal smiselne stavke -zate. To jih le ti zmoreš s pomočjo koke. :))
Sosed nima keša za koko.
[/quote]
Mlai debeli plešasti, ne premoreš toliko, da bi se zavedal, da kar nekaj klatiš v tri dni, ki ne paše nikamor in bi še otrok znal kaj pametnejšega napisat?

Mlai debeli plešasti, ne premoreš toliko, da bi se zavedal, da kar nekaj klatiš v tri dni, ki ne paše nikamor in bi še otrok znal kaj pametnejšega napisat?
[/quote]

Sosed ti piše sem na MON? Sosed ti ga trpa v nos? :=)
A nisi opravilno sposobno več, da rabiš soseda za vse?
:=)

New Report

Close