Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Make up in frizura za poroko

Make up in frizura za poroko

Ali katera priporoča dobrega frizerja/frizerko in vizažista za poroko. Make up bolj naraven pa še vseeno poseben, prav tako frizura..

Poroka bo cca pol ure iz LJ, in bi potrebovala da oba prideta na lokacijo zjutraj. Seveda bi šla prej tudi na probo.

Če imate kakšne linke od instagrama in fb bi bila zelo vesela.

Hvala.

Bivša sodelavka se je za svečane priložnosti hodila urejati v salon Lassana (ob Tušu, Ruski car) in je bila vedno lepo in naravno urejena. Lani sem videla fotke iz poroke, kjer je imela nevesta tudi frizuro in makeup narejeno v tem salonu in je bila romantično lepa:)

Ne vem pa kako bi to šlo, da pride k tebi na lokacijo – kontaktiraj in vprašaj;)

Želim ti čudovit poročni dan!

Po mojem iz teh večjih salonov ne hodijo na teren, boš morala poiskati kako samostojno vizažistko, k frizerju pa navsezgodaj in z gotovo frizuro na prizorišče, drugače skoraj sigurno ne bo šlo.
Žal nimam konkretnega predloga, lahko ti pa povem, da tak profesionalni mejkup zdrži cel dan brez popravljanja in te torej lahko uredijo že zjutraj, pa bo vse ok.

Da bo huda na fotkah, kaj pa. Naslednji dan pa že v razvlečeni trenirki in z mastnimi lasmi.
[/quote]
Oprosti, ampak sama si ne boš nikoli tako zrihtala friziro kot jo zrihta en frizer. Se vidi ali počešeš sam ali frizer.

In seveda je poroka nekaj posebnega navsezadnje se ne ženimo vsak dan.

Da bo huda na fotkah, kaj pa. Naslednji dan pa že v razvlečeni trenirki in z mastnimi lasmi.
[/quote]
Oprosti, ampak sama si ne boš nikoli tako zrihtala friziro kot jo zrihta en frizer. Se vidi ali počešeš sam ali frizer.

In seveda je poroka nekaj posebnega navsezadnje se ne ženimo vsak dan.

ob trgovini Tuš je ena frizerka, ampak sem pozabila ime.
Vhod v salon levo od vhoda v Tuš.
Hodi na teren za frizure, nohte in mazanje nevest,….

New Report

Close