Slovenske Železnice – Katastrofa
Celo življenje (40 let) sem se vozila v službo z vlakom.
Zeeeeelo redko so bili vlaki točni in v službi sem imela enak problem: ko že petstotič pojasniš, da je vlak imel zamudo, te ima delodajalec čez glavo dovolj. Najprej začnejo dvomiti v tvoje trditve, potem zahtevajo, da se voziš z enim vlakom prej (2 uri prej pomeni, da moraš vsak dan nekako zabiti ti 2 uri), potem moraš oddelati zamujen čas, nato pa še nimaš vlaka za domov, kar spet pomeni 1 ali 2 uri čakanja na vlak.
SŽ je res poden od podna, je država v državi, ko smo se osamosvojili, sem upala, da se bodo stvari spremenile na bolje, ampak od tega ni bilo nič.
Mislim, da od l. ’45 niso vlagali v železniško infrastrukturo prav nič, vse je šlo za visoke plače in njihove sindikate.
Hvalabogu sem zdaj v pokoju in se mi ni treba več ukvarjati s tem.
No vidite. Namesto, da bi prenehali z vožnjo osebnih avtomobilov, bi se lahko večkrat vozili z železnicami. Mislite, da bi tako država več vložila v železnice?
Jaz sem leta imela zamudo vlaka, ampak sem takrat bila še na faksu. Me ni toliko motilo. Potem, ko sem dobila eno službo, pa sem se jim pritožila. In to ne samo enkrat. Od njih pa dobiš odgovor, da se ti opravičujejo. Ja, kaj mi to pomaga, če zamudim v službo zaradi njih?
Lahko bi se Slovenija vsaj enkrat pobrigala za svoje državljane. Vsaj enkrat za okolje. Vsaj enkrat za prostor.
Da ne omenjam, da vožnje predolgo trajajo, tudi če greš z IC si praktično plačal le dražjo karto, minutaža je tam-tam.
Mene pa zanima zakaj nekdo vztrajaja na nečem slabem 40 let. Ali ni bilo druge alternative?
Sama delam službeno s SZ tovorni promet…in je fuuul prijazen moški, ki nam dostavlja. Z njim nikoli problemov.
[/quote]
Če bi se vozila v center Ljubljane, kjer sem imela službo, bi za parkirnine zapravila več, kot je bila moja plača.
Z vlakom z naše postaje prideš prej kot v dvajsetih minutah (če nima zamude), z avtom v dobre pol ure, če ni zastojev, potem pa išči parkirno mesto, ga plačaj itd.itd. Avtobus pa vozi 45 do 50 minut in je drag kot žafran, poleg tega vozi v Lj. samo 2x /dan.
Poleg tega sem se vedno strinjala s tem, da je treba uporabljati javni prevoz, če se le da.
Verjemi, da bi v štiridesetih letih prihranila ogromno časa, če bi lahko sedla na vlak in se odpeljala v službo ali domov; če bi seštela ves čas, ko sem čakala vlake, bogve koliko bi se ga nabralo.
Res je obup. sem enkrat hotela it na vlak v Ljubljano službeno, ker nisem mogla vozit zaradi poškodbe..Katastrofa, kakšne povezave, da ne govorim o tem, kako dolgo traja vožnja. MB-LJ..
Vmes bi mogla prestopat, na enem delu celo na avtobus, ne vem, ali je to bilo samo začasno, ali je to redna praksa, v glavnem katastrofa. Sem potem našla drug prevoz.
RAzdalja MB-LJ ne b smela trajat dlje kot 1,5 ure..Ne pa eni skoraj 3 ure, pa še to ne z navadnim potniškim, ampak IC.
Ti idioti ti lahko izdajo potrdili o zamudi vlaka . Treba se je malo pozanimati ne….
[/quote]
Lahko mi verjameš, da sem, ne enkrat, ko smo prišli v Lj., odšla na SŽ na Kolodvorski, zahtevala potrdilo o zamudi.
Tam se je najprej treba prebiti mimo vratarja, potem poiskati nekoga, ki ti bo potrdilo napisal, potem ti rečejo, da trenutno ni nikogar, ki bi izdal potrdilo, da se oglasi jutri.
Pridem jutri, dobim potrdilo, na katerem piše, da je imel vlak samo 10 min. zamude, v resnici pa je imel 35.
In tako si s takim “potrdilom” lahko samo nekaj tam zadaj obrišeš.
Delodajalcu pa potrdilo, tudi če bi na njem pisalo, koliko je vlak resnično imel zamude, itak dol visi.Z njim si nima kaj pomagat, če te ni na delovnem mestu.
Če bi se vozila v center Ljubljane, kjer sem imela službo, bi za parkirnine zapravila več, kot je bila moja plača.
Z vlakom z naše postaje prideš prej kot v dvajsetih minutah (če nima zamude), z avtom v dobre pol ure, če ni zastojev, potem pa išči parkirno mesto, ga plačaj itd.itd. Avtobus pa vozi 45 do 50 minut in je drag kot žafran, poleg tega vozi v Lj. samo 2x /dan.
Poleg tega sem se vedno strinjala s tem, da je treba uporabljati javni prevoz, če se le da.
Verjemi, da bi v štiridesetih letih prihranila ogromno časa, če bi lahko sedla na vlak in se odpeljala v službo ali domov; če bi seštela ves čas, ko sem čakala vlake, bogve koliko bi se ga nabralo.
[/quote]
40 in tudi še 20 let nazaj ni bilo nobenega problema s parkingi po Ljubljani. Vedno se je našel brezplačen parking in to na različnih točkah. Mesečni najem v parkirni hiši Kompas v centru je bil vsaj do leta 2007 zelo poceni glede na takratne plače (mislim, da 9 ali 17.000 SIT, malo višja plača pa je bila 400.000 SIT, če se ne motim). Pa kar nekaj podjetij je bilo, ki so ta strošek krila svojim delavcem. Tudi gužve na vpadnicah in obvoznici včasih ni bilo toliko in je bil avto najprimernejša izbira. Sem imela dva kolega, ki sta se nekaj probala vozit z vlakom, a sta oba že po prvem mesecu popotovanj obupala. Ne razumem, da kdo lahko vztraja 40 let in to kljub težavam, ki jih opisuješ.
Če greš z vlakom imej obvezno s seboj drobiž, za doplačilo vlaka, sicer te pošlje z vlaka dol, na potniški vlak. Resno. Razen če ti kdo posodi drobiž. Sprevodnice se imajo za uradne osebe, napram potnikom, in vsa dovolila, ki so napisana na zadnji strani identifikacijske kartice, napisana z 1,5 mm črkami, si oglejte v zadnjem vagonu vlaka, to je sedaj na novo. Ne vem če je berljivo. Rade provocirajo. Še vedno mi ni znano, kakšna dovoljenja imajo.