Cbd drazenje želodca
Ze 14 dni jemljem cbd kapljice, ki mi dejansko pomagajo da sem bolj umirjena, vendar ker imam gastritis mi nenormalno drazijo zelodec, kislina se je povecala, vedno zjutraj in zvecer dam kspljice nekaj minut pod jezik potem pa s sirom pogoltnem da ni tako pekoce vendar je vseeno problem, morda mi kdo svetuje kako to resiti?
Vprašanje, kaj jemljete. Ste oogledali spremni list, kaj vsebuje ta zadeva, kako je pripravljena, iz česa itn.?
So to kapljice?
Pred vsakim nakupom nove stvari, moramo zahtevati spremni list.
Če ga ne dajo, imajo ga na računalniku, vedno, ne kupimo nič. Gremo tja, kjer te oodatke tudi dobimo.
Tudi v Sanolaborju, npr., prodajajo nepreverjene kitajske preparate.
Itd.
Sj dohtar tud da rcnije, ki želodec kvarijo, zraven pa še dodatne, za zdravljenje želodca.
Ampak, tam se ne bunimo, ker je “zastonj”, pa še dohtar je predpisal. Ane.
Kolk lekadolov pojeste?
Ste se kdaj vprašali, ali farmacevta ali dohtarja, če jih oni tudi jejo?
Ste?
Jaz jih. In jih ne jem več. Adijo, Alzheimer. Vi jih pa kar še dajte.
Pa otrokom tudi, ane. Glavno vam je, da ne bodo trupel jedli.
Kolk ste smešni. Vsak dan žličko aluminija ali pa kar s pikico, da gre direkt v možgančke.
Mi MSM namesto paracetamola v lekadolih itn., bolje nuca. Pa še želodec zdravi.
Res pa je, da ga plačam. Ampak, imam mir.
Za umiritev je pa melisin čaj njami. Pa mir. Nobene muske, folka. Ter spanec.
Ženska je jasno povedala razlog njene kisline : vsakič ko vzame CBD kapljice, jo peče, pomaga si s sirom, a jo peče… Zakaj krneki zdaj zavestno in lažnivo preusmerjaš vzrok za kislino kar v lekadole … hahaha ,lekadol se naše sluznice gastrointestinalnega trakta niti ne dotakne. Potem pa še pametuješ češ adijo Alzherimer, mešaš jabolka in hrške, kar nima z ničemer nobene zveze, ženska je spraševala o kislini zaradi jemanja CBD!! Krneki pišeš. Itak da CBD škodujejo ljudem z gastritisom! Saj če pa bi ji melisa pomagala, bi pač jemala meliso ali persen in brez muzike bi spala, pa nobenih CBD, “a nje? “
Kot sem že napisala so kapljice problem, ker so topljene v nečem, v olju,… in to lahko draži želodec. Probajte CBD smolo, ki je popolnoma naravna in bo verjetno težava minila. Sploh ne vem zakaj bi kupovali kapljice. Kupite preverjeno smolo, popolnoma naravo, brez primesi, slovenski proizvod (za kapljice sploh ne veste od kod je konoplja, s čim je tretirana za boljšo rast,…), z visoko vsebnostjo CBD.
Ne bo ti pomagalo. Zna bit da jo bo pa vaju kdo, skupaj s srečkom, ki posiljujeta in zavajata, enkrat pošteno nalomil.
[/quote]
Zakaj enkrat pišeš neregistriran, pod drugim nikom, takoj zatem pa registriran, da se ponavljaš?
Misliš, da se tvojega stila ne da prepoznati, če si kot neregistriran multinik?
Tanek si kot pergament, ljubček. Več jej. Pa ne tablet.
Rešila boš tako, da jih nehaš jemati. In ne poslušaj preveč Pitre. Tudi če je ena stvar popolnoma naravna, ni nujno, da želodcu ne bo škodila oziroma poslabšala stanja. Vem iz izkušenj.
[/quote]
Pitra še nikoli ni propagirala cbd kapljic, ki so itak iz bogve česa.
To vemo vsi, ki smo jih kupili v legalni štacuni. Pomagajo nič, drage kot žafran.
Ksr se da tam kupiti, ter pomaga za umiritev, spanje, je čaj iz konoplje.
Verjetno je tako namenoma, da bodo ljudje mislili, da je vse iz konoplje zanič, ter jo opustili.
Zaradi nevednosti in neznanja. HB imamo tu dva, ki ne lažeta in se ne sprenevedata, ter javnost osveščata, čeprav se znanje blati.
Zanimivo, kajne?
Komu ne paše, da je javnost osveščena, pa je znano.
Tistemu, tistim, ki ne želijo zdravih ljudi, ter razmišljujočih z lastno glavo.
Zopet zanimivo, kajne!
To vemo vsi, ki smo jih kupili v legalni štacuni. Pomagajo nič, drage kot žafran.
Verjetno je tako namenoma, da bodo ljudje mislili, da je vse iz konoplje zanič, ter jo opustili.
Zaradi nevednosti in neznanja. HB imamo tu dva, ki ne lažeta in se ne sprenevedata, ter javnost osveščata, čeprav se znanje blati.
Zanimivo, kajne?
Zopet zanimivo, kajne!
[/quote]
Ah daj ne fantaziraj. Komu pa paše, da je javnost osveščena in lahko zato na ta račun služi? A misliš, da Pitra to iz dobrote dela ali zaradi zaslužka? Odpri oči. Kovanec ima dve plati veš. Interesi drugih me ne ganejo, samo povedala sem avtorici iz lastnih izkušenj, da lahko tudi naravnih stvari želodec ne prenese, tudi smole. Gastritis je zelo zaj*bana stvar. Saj lahko poskusi, a ji mogoče branim?
Ah daj ne fantaziraj. Komu pa paše, da je javnost osveščena in lahko zato na ta račun služi? A misliš, da Pitra to iz dobrote dela ali zaradi zaslužka? Odpri oči. Kovanec ima dve plati veš. Interesi drugih me ne ganejo, samo povedala sem avtorici iz lastnih izkušenj, da lahko tudi naravnih stvari želodec ne prenese, tudi smole. Gastritis je zelo zaj*bana stvar. Saj lahko poskusi, a ji mogoče branim?
[/quote]
Meni osebno. Nikoli še nisem monu računala za to, da on služi.
Ti si?
Imaš gastritis? Se zdraviš naravno? Ja?
Veš, kaj zdravi želodec, je naravno in nima stranskih učinkov, pa, da je sprobano?
Zanimivo, kajne?
Zopet zanimivo, kajne!
[/quote]
Ja, še dobro, da ta tva junaka nesebično osveščata narod.
Samo čakam, da bosta prišla na dan s podatki, za koliko odstotkov se je obolelost Slovencev zmanjšala, odkar sta postala glavna MONovska svetovalca. Se ne bi čudila, če bi tudi smrtnost padla.
Saj je imela tista Kitajka pred leti v Šiški tudi 120 odstoten rezultat ozdravitve. Zakaj ne bi bila pitra in srečko še uspešnejša?
[/quote]
Kja da ne, CBD smola pozdravi tudi gastrtis, enako kot vse ostalo vključno z vsemi vrstami raka, le mora bit ta prava, kupljena pri Srečku -Pitri, edino pri njemu je možno dobit res tisto pravo, tako sam pove na forumu.
Meni osebno. Nikoli še nisem monu računala za to, da on služi.
Ti si?
Imaš gastritis? Se zdraviš naravno? Ja?
Veš, kaj zdravi želodec, je naravno in nima stranskih učinkov, pa, da je sprobano?
[/quote]
No da tudi jaz malo ozavestim javnost. Ne, za gastritis se ne zdravim niti naravno, niti s pomočjo uradne medicine, preprosto zato, ker zdravila za gastritis ni. Obstaja samo preventiva, torej da paziš, kaj daš v usta, da je težav čim manj.
Ja, še dobro, da ta tva junaka nesebično osveščata narod.
Samo čakam, da bosta prišla na dan s podatki, za koliko odstotkov se je obolelost Slovencev zmanjšala, odkar sta postala glavna MONovska svetovalca. Se ne bi čudila, če bi tudi smrtnost padla.
Saj je imela tista Kitajka pred leti v Šiški tudi 120 odstoten rezultat ozdravitve. Zakaj ne bi bila pitra in srečko še uspešnejša?
[/quote]
Videz vara, onadva sta le registrirana. Tu. Ostali nismo.
Ne biti naivni, da ljudje ne seštevamo enainena.
Mon ni edini, kjer se ljudje med seboj virtualno pogovarjamo. Kadar se ne osebno.
Ja, določene zadeve so zastonj.
Določene več ne. To pa zato, ker ljudje cenimo le tisto, kar plačamo.
Pa še res je, ka li?
Pa prepoceni tudi ne sme biti. Tista, ki bo prišla žehto speglat za mali keš, že dobr ne pegla. Verjetno še krade. Ni res?
Zdravje se plača. Amen.
Drugače še ne znamo razmišljati. To so moje osebne izkušnje. Če deliš zastonj, si ziher hohštapler. Ali fehtar.
Saj se učimo, počasi a sigurno. Bo že.
No da tudi jaz malo ozavestim javnost. Ne, za gastritis se ne zdravim niti naravno, niti s pomočjo uradne medicine, preprosto zato, ker zdravila za gastritis ni. Obstaja samo preventiva, torej da paziš, kaj daš v usta, da je težav čim manj.
[/quote]
Ja, se strinjam, hrana in žvečenje.
Ko boš imela težave, pa vzemi malo MSM. Zdravi želodec.
Pa sekirat se nehaj, spremeni način življenja, ki ti ne ustreza, ter razmišljanje.
Posveti se več sebi, ter svojim potrebam. Zasleduj svoje sanje.
Ja, se strinjam, hrana in žvečenje.
Ko boš imela težave, pa vzemi malo MSM. Zdravi želodec.
Pa sekirat se nehaj, spremeni način življenja, ki ti ne ustreza, ter razmišljanje.
Posveti se več sebi, ter svojim potrebam. Zasleduj svoje sanje.
[/quote]
Hvala, a se borim že dovolj dolgo, da si znam pomagat in da vem, da mi zvarki Pitre in Srečkota ne bodo koristili. Zanimivo pa se mi zdi, kako ju v enem postu zagovarjaš, ker je zdravje pač treba plačati. Se strinjam. A zakaj potem tako zgražanje, kadar služi uradna medicina? Saj zdravje se plača ne?
Kja da ne, CBD smola pozdravi tudi gastrtis, enako kot vse ostalo vključno z vsemi vrstami raka, le mora bit ta prava, kupljena pri Srečku -Pitri, edino pri njemu je možno dobit res tisto pravo, tako sam pove na forumu.
[/quote]
Ti si funkcionalno nepismen, to že veš in tega ne popraviš, vaja v branju, ter obnova prebranega.
Ko boš to usvojil, bo tvoje ževljenje lažje, znosno.
CBD se dobi v Kanadi. Tam za 500€ za mesec dni. Enako pripravljena, kot ta, ki se dobi pri omenjenima za desetkrat manj.
(Naj te potolažim, da sta le dva od mnogih. Boš moral kar veliko ljudi pretepsti, kot obupano obljubljaš.
Pravzaprav večino Slovenije).
Torej ta pravo. Če si po nesreči, z neznosnimi bolečinami v hrbtenici, ali s parkinsonovo, kjer se niti najesti več ne moreš, boš uvozil tudi tisto iz Kanade, samo, da ti pomaga.
Ker zdravila, ki ti jih da zdravnik na recept, ne zaležejo nič.
Le dva primera, poznana osebno. Pa teh dveh ljudje ne poznajo.
Poznajo druge. Ne misli, da bomo umirali v bolečinah in agoniji, ker se tebi ipd dripcem tako sprdne. V cerkev pojdi in potoži kot dober hlapec, izdajalec.
Hvala, a se borim že dovolj dolgo, da si znam pomagat in da vem, da mi zvarki Pitre in Srečkota ne bodo koristili. Zanimivo pa se mi zdi, kako ju v enem postu zagovarjaš, ker je zdravje pač treba plačati. Se strinjam. A zakaj potem tako zgražanje, kadar služi uradna medicina? Saj zdravje se plača ne?
[/quote]
MSM je žveplo in ni konoplja.
Kdo se zgraža, ko je treba tablete plačat? Se ti? Ne plačujemo vsi vsak mesec dvojno? In?
S tem, da se zdravimo samoplačniško. Pa?