Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tako zelo si želim tvoje bližine

Tako zelo si želim tvoje bližine

in upam da tudi ti moje.

Enako 🙂

in zakaj se ne približaš?

Veš kje me najdeš :*

Res je.
Žal pa ne bom razdiral zakona.

Tale mi je zelo zanimiva, kk pa veš kdo piše komu? A daš recept?

Res je.
[/quote]
Ti že s tem ko takšne pišeš neki drugi razdiraš zakon. Kakšni hinavci ste eni tipi. A ti misliš slučajno, da to tvoje početje ni varanje, neiskrenost, hinavščina in vse najslabše kar je možno narediti nekomu v vezi.
Ti si že razdrl zakon s tem dejanjem. Če ne na papirju, v odnosu zagotovo. Ne rabiš se zdaj svetnika delat.

To je point tovrstnih tem: napišeš brez imena in se jih takoj 50 v tem najde.
Odgovarja vsak po svoje, za svoj primer in vsi berejo med vrsticami tisto, kar bi radi videli.
In lebdijo na svojem oblačku…

Odgovarja vsak po svoje, za svoj primer in vsi berejo med vrsticami tisto, kar bi radi videli.
[/quote]

Ki tukaj pisari, da ima druzino… no ima otroka in z otrokom je on druzina, mama njegovega otroka je ze zdavnaj zaplodila otroke z drugimi. On pa se vedno sanja v oblacku da je v odnosu in vezi in neki srecni druzini z njo.

Ko pa vem da nisi ti tisti tapravi…

[/quote]

morda pa kljub turobnemu vremenu vsaj nekomu polepša dan, vsaj za trenutek, pa četudi le v domačem domišljijskem svetu 🙂

po drugi strani pa je življenje res nepredvidljivo čudno in morda se pa dejansko dva tako najdeta.

❤❤

[img]https://cdn.dribbble.com/users/108183/screenshots/6014587/star_animation_dribbble.gif[/img]

Ko pa vem da nisi ti tisti tapravi…
[/quote]

A si ti tista ki se je na predavanju ene pedagoške ure jokala samo zato ker nisem sedel v njeni bližini?

A si ti tista ki se je na predavanju ene pedagoške ure jokala samo zato ker nisem sedel v njeni bližini?
[/quote]
Saj pravim nisi ti…🙁

Saj pravim nisi ti…🙁
[/quote]

Daj en konkretni namig, da bodo naši hrčki imeli kaj glodat.

Tudi jaz si želim tvoje dvorane užitkov, rad bi jo obiskal s svojo čarobno palico in ji pričaral največji užitek na tem svetu. 🙂

Daj en konkretni namig, da bodo naši hrčki imeli kaj glodat.
[/quote]
Če bi bil pravi, bi se javil na drugačen način…tako pa…lahko samo upam…in čakam….

Če bi bil pravi, bi se javil na drugačen način…tako pa…lahko samo upam…in čakam….
[/quote]

čakaš na pomlad?

čakaš na pomlad?
[/quote]
Čakam vsak dan…trpim vsak dan…tako močno te pogrešam

Čakam vsak dan…trpim vsak dan…tako močno te pogrešam

[/quote]

ugh kakšen cringe, pa mejno posesivno.

Dozivela sem že ta filing…. Vidiš nekoga… Predstavita se. Uradno po formalni dolžnosti. Se poslovita in v odhajanju obrneta eden proti drugemu. Ta trenutek, ko se nasmehneta, kajti dejanje, ki se je zgodilo, je bilo spontano. Skoraj filmsko neverjetno.
Začutim ga še večkrat, ko se srečava po uradni dolžnosti. Lep občutek naklonjenosti. Pa nikoli nič ne bo, oba sva zasedena. Je pa zanimiva energija, ki se pretaka med dvema. Nekaj je, pa v bistvu sploh ne veš kaj.
Če to bereš spoštovani Žiga, bi ti samo rada povedala, da imaš zelo lepe roke. Hmm zanimivo je biti v tvoji družbi, pa popolnoma nič nočem in si ne želim ali predstavljam, da bi se zgodilo.

A daj, ne okoliši! Ne veš, kaj je??? Pofukana hočeš bit, to je! A je lahko sploh kaj drugega??!

A daj, ne okoliši! Ne veš, kaj je??? Pofukana hočeš bit, to je! A je lahko sploh kaj drugega??!
[/quote]

Definitivno ni to, ali samo to. Je neko stanje umirjenosti. Nima smisla razlagat tega nekomu, ki misli, da je vsak odnos med miskim in žensko samo f u k. Priznam, da mi je všeč, tako kot še marsikdo marsikje. Pa ne začutim ob vsakem, ki mi je vizualno všeč tega. Tudi značajsko mi tale moški ni blizu. Kaj pa je to čustvo ne vem. Ne da se ga popredalckat kamorkoli med meni ze znana čustva.

Res je.
[/quote]

Raje vidim da si že oddana kot pa da trpiš zaradi nesrečne ljubezni.

New Report

Close