Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spletna trgovina vidaxl, katastrofa

Spletna trgovina vidaxl, katastrofa

Je katera ze narocevala kaj preko vidaxl? Jaz ze drugic, in tokrat res zadnjic. Pred 13 dnevi sem narocila nek izdelek, ki ga bomo potrebovali cez 17 dni, ko gremo na morje. Ko sem ga narocila so mi v 24 urah odgovorili, da so pravilno dobili moje narocilo in zraven sifro ozdelka, da lahko sledim. No in ze 13 dni se nic ne premakne. Sem jim poslala mail, ce imajo ta izdelek sploh na zalogi, ker ko sem narocevala ni bilo nikjer oznaceno ali je izdelek pri trgovcu na zalogi ali ne. Niti ni pisalo predvidenega datuma odpreme izdelka.
Ze pred dobrim letom sem izgubljala zivce, ko sem cakala na en izdelek vec kot mesec dni. To je res zadnjic, da sem preko njih kaj narocila. Se kdo s podobnimi izkusnjami?

Naročila sem samo 1x od tam, ampak tudi čakala cca 1 mesec

Tudi jaz imam zelo slabe izkušnje. Naročili smo rastlinjak in čakali paket v več delih zelo dolgo. Letvice za konstrukcijo so prišle skrivljene, navodila zelo slabo natisnjena, se komaj vidi kaj je gor ali pa sploh ne. V navodili so številke letvic zamešane in se potem sam zafrkavaš kaj gre skupaj. En del paketa še vedno čakava, po dveh mesecih.
V glavnem PORAZNO IN NIKOLI VEČ!

naročam pogosto in vedno vse ok, nobenih zamud in zelo korektni.

če je katera od vas pustila Googlov feedback – tisti, ki na Googlu ta feedback dobimo, nimamo nič s trgovino in ne moremo ukrepati, pišite direktno trgovini.

Joj ne mi to govort, drug teden grem na morje in čakam šotor za na plažo. Sicer sem dobila mail v petek, da je bil paket odposlan prevozniku, bom vidla

Vrtno garnituro smo kupili 6 mesecev nazaj. Danes je že več kot pol uničena, popokana, neuporabna; zato ker material ni UV stabilen. Po oddani reklamaciji so ponudili 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vračilo denarja ali menjavo le do sedaj poškodovanih delov. Ker gre za stvarno napako na izdelku, smo zahtevali zamenjavo celotne garniture ali vračilo celotne kupnine, a kdo bi si mislil, prenehali so se odzivati. Katastrofalna kvaliteta in odnos s kupci! Sramota

ta trgovina je posrednik!
Kar vi naročite pri njih, potem to oni naročijo v tujini!
Kvaliteta pa kitajska!

naročijo s kitajske, zato takšni dobavni roki. Jaz sem naročil lani umivalnik za 80€ in poštnina. 2 mesca sem čakal. Istega sem najdel na kitajski strani za 28€ z dobavnim rokom 30 dni in zastonj poštnino.

Tudi mi imamo zelo zelo slabo izkušnjo. Nikoli več. Maja smo naročili omaro. Prihajala je v več kosih. En kos pa še vedno manjka. Njihov kontakt je samo email in se ta v googlovi slovenščini. Poklicala sem na nizozemsko. Pa nič rešila. Tudi zveza potrošnikov ni nič naredila. Skratka, lopovi so. Nimamo ne omare ne denarja.

Jaz sem naročila eno stvar pri “punkufer”. Prodajajo stvari kot pri “Vidaxl”. Dobila v cca. 10-ih dneh. Vse OK….

kaj pa Harmonija.net? Vidim da imajo isto robo kot vidaxl.

Skratka zanima me pokrov za radiator…stane 80€, naš mizar bi mi za to isto računal 200€.

Pri vidaXL sem naročil letos solarno pokrivalo za bazen. Prišlo je v enem tednu in zaenkrat vse štima.

Jaz sem naročila pri harmonija.net dva nagibna vrtna stola. Dostava v 4 dneh DPD. Komaj smo ju sestavili, sta pa čudovita. Izkušnja za zdaj vredu.

Ola folk.. naročila sem klubsko mizico.. čakam že 3 tedne.. plačala konec aprila po bančnem prenosu.. po meilu nisem nič dobila da je potrdilo plačano ne kdaj je približno rok dostave. Kaj naj storim? Želim denar nazaj ali pa naročilo. 😕žalostno katastrofa!

Ima kdo kak kontakt od te patetične firme ? Naročil in plačal sem varovalna vrata za stopnice in dobilo – KOTALKE. In nihče se ne odziva na tiste njihove lastne reklamacijske obrazce. samo neka butasta generirana sporočila pridejo nazaj.

Glej, to popizdiš, tu ni govora o zadovoljen/nezadovoljen. To so prvovstna teleta in jih je treba za večno zapreti.

Še bolj jezen pa sem na razne slovenske urade za zaščito potrošnikov in inšpekcije. Ti se ukvarjajo z branjevkami in prodajalci sveč za dan mrtvih,…, samo bogu čas kradejo, ne delajo nič koristnega in so popolnoma nepotrebni.

Pa polno je takih posredniških trgovin, ki prodajajo poceni zanič robo s Kitajske, ki bi jo lahko sami za par evrov kupili na Aliexpresu ali Wishu. Samo, da te trgovine nabijejo cene, da zavajajo potrošnike, ki na račun tega mislijo, da je roba kvalitetnejša. Se zgodi, da dobiš kaj z ok kvaliteto ampak tu gre čisto na srečo. Za vsako spletno trgovino je treba  raziskat odzive po netu pa povprašat, ker se je toliko razpaslo teh nategovalcev, da je groza. Saj pa tudi že feedbacke za svoje trgovine ponarejajo in kupujejo.

Jaz sem veckrat narocila pri njih in vedno vse brez problema. Mi je pa smesno, ko je nekdo napisal, da je ta trgovina posrednik. JAAA vse ostale pa niso, vse ostale imajo proizvodnjo vrtnega pohistva, zarov in bazenov v kleti. Ha haha. Kjer je dobavni rok nekaj mesecev, to je vse iz kitajske.

Kupil  več izdelkov na punkufer, dostava pa je bila vidaxl, tudi oznaka na škatlah,  v manj kot 7 dneh.

Pozitivno presenečen.

Kupila sem cvetlično korito, ki sploh ni korito, ampak pocinkan okvir za korito, zelo slabe kakovosti.

Drugo naročilo sem prejela danes- komplet 4 stolov, ki so vsi poškodovani. Prava katastrofa in veliko razočaranje. Nikoli več!!!

Prvič naročili izdelek, ki je bil katastrofalne kvalitete. Ker smo ga že sestavili in embalažo raztrgali, so nam ponudili popust pri naslednjem naročilu ali cca. 10% vrednosti kupljenega izdelka.
Pri drugem naročilu je pohištvo prihajalo dalj časa po več škatlah (kar pa ti na začetku ne povejo in ugotoviš sproti, ko ti vse deluje pomanjkljivo). Takoj je bilo vidno slabe kvalitete in smo se zato dogovorili za vračilo (pazili smo, da je bila vsa embalaža ok, kosi nedotaknjeni itd.). A s tem vračilom in korespondenco so se začele nove komedije. Nikoli več. Vsem odsvetujem. Raje uporabite druge preverjene trgovce.

Jaz sem tam naročil senčnike za vrt (“jadra”) ter blazine za vrtno pohištvo. Dobil dokaj hitro, brez problema, roba v redu kvaliteta. Bom še naročil kakšno tako stvar, pohištva pa se preko neta itak ne naroča.

New Report

Close