Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Rad bi seksal a ne najdem ženske

Rad bi seksal a ne najdem ženske

Bi mi lahko katera pomagala, moja velika želja je, da bi seksal?

Će si lep, zabaven, pameten, prijazen (in bogat, to tudi ne škodi), se bodo kar greble, katera ti bi pomagala. Če ne, moraš pa nekaj v zameno ponudit, da se mogoče katera najde.

Sem vse to, lepota je seveda subjektivna, tako da lahko vsaka kandidatka poda svojo oceno, ampak evra nimam nobenega :/

Sem vse to, lepota je seveda subjektivna, tako da lahko vsaka kandidatka poda svojo oceno, ampak evra nimam nobenega :/
[/quote]
Prostitutke odpadejo, ostalo pa izberi s srcem. Srecno!

Prostitutke odpadejo, ostalo pa izberi s srcem. Srecno!
[/quote]

Hvala.
Lep večer vam želim.

Ti nic ne ves o zenskah.

Mlajse kot so, vec lahk iztrzjo od luknje. Torej bolj kot bos hotel da je pocen, bolj nikakvo si bos mogel poiskat. Ta mlajse, ce nisi nek posebnez ki izstopa, ti bojo lukno zaracunale tako ali drugace.

Nic slabega, ampak taka je narava zensk. Zenske, za razliko od moskih, seksajo iz neke koristi za sebe, ne ker ne bi mogle brez seksa ziveti. Dokler imajo obcutek, da moski ne morejo brez seksa, toliko casa se bo pizdovje prodajalo.

Točno tako, izkoriščajo neuke moške, sam sem MGTOW in se ne obremenjujem s takšnimi stvarmi, nisem suženj ženske in seksa, za kolegico imam žensko, ampak to je tudi to. Ženske so za moškega, ki se ne zna kontrolirati poguba, saj začutijo njegovo šibkost in ga zmanipulirajo.

hmmm, jst bi pa rad tenis vsak dan igral,vsaj dve uri, pa ne najdem novega kolena…, jebeno je na tem svetu, če se stvari ne poklopjo ko ata na mamo v pojstli.

Pametnejše od nas, mi moški iztržimo le izliv.

Kaj je pa z ančko narobe?

Oziroma desanko 🙂

nima ritne luknjice 🙂

nima ritne luknjice 🙂
[/quote]

Potem se najde en trhel štor v kočevskem pragozdu, pa je.

[/quote]

Ali pa za žensko trda zmržena krvavica.

Ali pa za žensko trda zmržena krvavica.
[/quote]

Pretiravati v vulgarnosti pa ni treba.

[/quote]

Pa še medvedi so za večji adrenalin 🙂

če je na voljo kakšna za sex , savno in podobno danes mi odpiši spodaj, da se zmeniva

Lahko grema v savno povej lp

Jas te vprašam če bi slekla krilo da te bom lažje prijel za luknjico .

Ali bi se kakšna punca z mano med seksanjem poljubila .
Jas komaj čakam da me dobiš v kakšnem parku kjer bova sama in tam bova lažje v miru seksala .

Rad bi nategnil zensko nad 60 let

New Report

Close