Pozdravček!
No saj bo, vidim, da smo se že opogumili, pripravljam srečanje prideš?
Primož
Dobro jutro tudi od mene!
In blagor tebi Mateja za pridnega malčka :o) Pri nas, ko zazvoni ura ob 6-ih, je najmlajši prvi pokonci. No ja, saj me niti ne moti, ker moram vstati tudi sama, da šolarjem pripravim zajtrk in malico.
Zdaj sva z najmlajšim že dobri dve uri sama, sva že pekla, pospravila posodo, obesila perilo…
Imejte se lepo!
Vladka
sončen pozdravček tudi z mojega konca!
hej, mateja, jaz sem ravnokar pri kavici… sem takoj ubogala! upam, da t. še spi in da boš tudi ti v miru pokofetkala!
no, jaz upam, da bo tale forum postal tako živahen, kot je bil starši staršem, saj bo le to pokazatelj, ali je bila odločitev pravilna!
čeprav sem po svojem osebnem prepričanju proti delitvi forumov, sploh delitev “starši in otroci” ter “starši osnovno- in srednješolcev…” je zdaj povsem brezvezna. no, bomo videli, kako se bo stvar obnesla.
srečno!
Ma saj midva greva 60 km iz Ljubljane ven, ker bi z istim denarjem v ljubljani lahko kupila samo garažo:o( In sva se pač odločila za kompromis. tako bo najina punči tekala po travi pred bajto , brodila po potočku kije na parceli. zdaj sva ugotovila da imajo čez najino parcelo še srne pot. Vau, vrtec je pa 1,5 km daleč ravno tako šola in vsa ostala infrastruktura.
kaj bolšga.
No tu na Krasu nas tudi greje. Tule ne pridem gor tako zgodaj kot ve, saj smo pravi zaspanci, še zajtrk jemo tam nekje okoli 10h. Pokukam pa, ko dam vse tri spat tam nekje okoli 14h. Pa ugotavljam, da bo treba še ogromno samodiscipline, opozarjanja…. da se bodo določene teme premaknile semle. No, saj večina najbrž sploh še ne ve, da sprememba deluje.
LP raglja