Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A to paše na ta forum?

A to paše na ta forum?

Naša pupa je stara 5 mesecev in pol. Včeraj je v vozičku sedela. Malo se še maje sem in tja, vendar je prvič v vozičku silno zadovoljna in kuka naokoli s tistimi velikimi okicami, smeje se in sploh je zadovoljna sto na uro.

Malo me skrbi, če ni še prezgodaj za sedenje v vozičku (ker rabi še oporo).
Kdaj pa jo lahko začnem nositi v nahrbtniku?

Nismo si upali kaj dosti naokoli, tako da je sedela kakih 20 minut.

seveda je lahko v sedečem položaju,le pretiravati ne(časovno mislim)
Itak se bo v takem položaju sama hitreje utrudila,pa ji boš naklon sedenja spustila nižje.Čas pa tako hitro beži,da boš v dobrih 14-ih dneh že poročala,kako tvoja punčka že čisto samostojno sedi..Lp z gorenjske

ne to paše na forum Starši in otroci. haha

Se mi je kar zdelo, da bom že v prvo forum falila :))))))))))))) Sem pa že ravnokar zlikala dve žehti perila, tako da tako hudo neorientiran luzer tud nisem 😉

Zdajle se bo vsak čas miška zbudila in greva ven. Jupi. Sem mislila, da vozička pri nas ne bomo kaj dosti rabili.

July, s katerega konca Gorenjske si?

med Kranjem in Tržičem
Zanimivo pa je,da so moževi starši iz Domžal in se tudi štejejo(s ponosom)med gorence….
LEP DAN—-skrinja je odtajana,mali pikec ni minute pri miru-nonstop skačem iz kleti v prvi štuk,pa ven,pa not.,pa mal na čvek,…
Ko bosta pa mladenki prišli iz šole,pa adijo internet–do 22h! ČAO

Oh lepi konci 🙂

Imate danes sonček?

ZARES LEPO SONČNO VREME,DA KAR VABI V NARAVO
Za nas mamice,ki imamo polno družinskih obveznosti pa je jesenski dan idealen,da kar se da hitro obesimo na zrak beri sonce sveže oprano posteljnino,….POZDRAVČEK

Če si prej falila forum z vprašanjem, se je tvoja debata spremenila v pravi čvek tako da si na pravem mestu:-)

Saj vem da sem, koko* :)))))

Sonček je posijal tudi pri nas. No, s ta malo sva bili eno uro in pol zunaj. Čist sem zdelana. Enkrat bom pa tudi jaz čisto zdrava. Ah. Kar na jok mi gre 🙁

A te stare teme iz naftalina bodo zdaj po novem moderatorji morali sproti brisati ali kako?

Ne ravno te, ampak se spomnim tem, ko smo še spraševale, ali pisati na ta ali na sosednji forum prve dni po delitvi iz skupnega na dva različna foruma 🙂

Meni pa je všeč. Ton čvekanja še nekaj let nazaj je bil dosti bolj prijazen, kot je danes.

New Report

Close