Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam na kosilo po krstu

kam na kosilo po krstu

V nedeljo ima naš sinko krst. Po obredu želimo povabljene peljati na kosilo v gostilno z lepim ambientom, kjer bi imeli za meni tudi kosilo (juha, krompir, meso, solata, sladica), in kjer je sprejemljiva cena, v Ljubljani ali bližnji okolici. Ali mi lahko prosim svetujete, če katera pozna kakšno tako gostilno.

Hvala v naprej za odgovore in lep sončen pozdravček vsem

Mi smo piknik na vikendu; nekako mi ni fajn z otrokom v gostilni.

Hojla!
Mi smo bili v gostilni Livada in smo bili zelooo zadovoljni. Imeli smo svojo sobo in enkratno postrežbo.

Lp,
Barbara

Sicer jst nisem iz vašega konca, tako da ti za gostilno ne znam svetovati.
Ti pa predlagam ,da čimprej pokličeš v željeno gostilno,kajti mi smo rezervirali več kot 1 teden prej.

Lepo se imejte na Krstu in še naprej! LP,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Povprašaj na Kmečki turizempri Lazarju (blizu Zaloga) imajo lušno sobo, dobro hrano in še poceni so. Vendar ste res že malo pozni, upam pa da vseeno dobite frej.
Ps. tel 52 81 862 imajo pa tudi svojo internetno stran.

Jurman – prijeten ambient, hrana okej, cene solidne, pa še luštno za otroke 🙂

Ojla!

Definitivno ti predlagam gostilno Lectar v Radovljici – imajo super gobovo juho… Sicer ni najcenejša ampak je res dobro.

Lepo se imejte

Mi smo sli v pizzerijo Azur, ki ima sedaj tudi druge stvari (zrezki takšni in drugačni na rukoli, pečene bučke s sirom, piščančja solata – ogromna z primesmi…)…

Bilo nas je 12. Za glavno jed, pijaco in kavice smo dali 25.000 sit…

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Hojla,

Mi smo bili na kosilu po krstu naše punčke v gostilni Kresnica v Kosezah, kjer imajo tako nedeljska kosila kot jedi po izbiri. Imajo pestro izbiro jedi in slaščic, tako da smo bili zelo zadovoljni tudi s postrežbo. Imeli smo svojo sobo.

Več info na:

Lep dan,

Natilana

Živjo!

Tudi mi imamo to nedeljo krst in razmišljam o Kresnici, samo malo me je strah da bomo za sladice dali več kot za kosila :))) Grmada in sladoled so božanski.

Koliko pa vas je bilo oz. kako velike so sobe? Rada bi, da smo sami. Lahko tudi ti zaupaš ceno?

Tinoča

Živjo!

Mi smo bili v sobi, bilo nas je 10 + krščenka. Soba je bila zelo prostorna, svetla in je bil prostor še za kakšno dodatno mizo.

Pri nedeljskih kosilih je sladica že vključena v ceno; sicer smo pa mi jedli jedi po naročilu. Prišlo je pa (hrana) približno 3000 SIT na osebo z juho, solato in vključno s sladico (v glavnem sadne kupe in sladoledi; nekaj je bilo tudi kremnih rezin)

Lp,
Natilana

New Report

Close