Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 3 MESEČNA LOČEVALNA DIETA

3 MESEČNA LOČEVALNA DIETA

ahoj!

a trenutno kdo hujša po teli dieti? svoje čase je bla na forunu starši staršem prov aktualna pa me zanima če je katera še “in”!

lp, lara

Trenutno po tej dieti hujša Elium1…… Gre ji kar dobro, kaj več ti bo pa lahko sama povedala, ko se vrne z dopusta naslednji teden……..

Obilo uspeha ti želim!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Elium1 hujša po tej dieti in ji gre več kot dobro …… Ti bo lahko naslednji teden kaj več povedala sama, ko se vrne z dopusta……

Obilo uspeha ti želim!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Poglej na Forum Hujšanje..;-)))..še hujšamo…

Ja, jaz sem drugi teden. Pa kar gre. Bi pa morala kar precej kg dat dol.

Na forumu Hujšanje jih je polno!

Preselili smo se sem!

našla nas boš na forumu “hujšanje tako in drugače” –> “hujšanje”

Moja mama pred pol leta po tej dieti izgubila 7 kg. Res deluje.
Tudi prebava se ji je zelo uredila in veliko bolje se pocuti. Nima vec slabosti, ki jih je prej imela, pa jim niso nasli vzroka.
Njej zelo odgovarja, tako da se naprej uposteva 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} te prehrane.
Lp Janc

….ja, danes tretji dan (že druga runda diete)..

lp,binca

Lara, kar veliko nas je, ki hujšamo po njej, dobiš nas na forumu Hujšanje.
LP!

Poglej na forum HUJŠANJE. Tam jih je kar nekaj!!!

meni ni nikoli ratalo 🙂 največ sem zdržala 14 dni je pa res da se je po 14 dneh kar dobro poznalo 🙂

New Report

Close