Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ursa – kateri je bil tist lokal za poroko

Ursa – kateri je bil tist lokal za poroko

Kjer ste imeli tudi DJ-a?

Sem tvojo in mijakino verzijo poroke izbrala za najboljso, zdaj pa malo tehtam 🙂

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Ups,

tole sem pa cisto spregledala, sorry ! Upam da še ni prepozno. Galerija (stara Ljubljana), ob Magistratu (vmes je še bivši Rotovž in Minimal). Če želiš lahko povprašam še za kakšne detajle (cena, DJ…). Srečni par sta namreč moja spodnja soseda 🙂
Kako pa kaj gre Noelu ? A še vedno dodajaš zvečer ? Mi imamo namreč zadnje čase tudi pogosta nočna hranjenja in imam včasih že vsega dosti. Potem pa kakšno noč spet potegne do štirih zjutraj in dodatek še malo preložim…
Pa pa,

Urša

Joj, Ursa… Neskončno bi ti bila hvaležna, če bi lahko povprašala za ceno in DJ-ja….

Sicer pa… Dodajam skoraj vsak večer…. In spimo malo bolje (prov za pretiravat ni v spanju, se pa pozna tistih par uric)…. Imam pa po dveh tednih še vedno dovolj svojega mleka in mali še vedno lepo pije čez dan pri meni… Vsi smo bolj zadovoljni… Bom kar nadaljevala… Itak bo pa kmalu štiri mesece star in pri petih bom že kako drugo hrano probala… tako, da… mislim da smo na pravi poti…

Ima pa 8 kg in je velik 66 cm… Kako gre kaj vam, razen nočnih hranjenj :)))

Sloncek

Hojla,

sem ti poslala mail (na hotmail). Upam, da si dobila ! Sicer pa se vidimo šestega.

Lahko noč,

Urša

Dobila dobila… Dala se mojemu za pokazat… Pa je od vse poroke in vsega opisanega v mailu opazil samo to, da vasa dojencica celo noc spi…

Pridi na Liannin post, če imaš mal časa…

New Report

Close